Ik ben ontzettend tevreden met de service van Schrijfsterk. Het team is professioneel, snel en levert werk van hoge kwaliteit. Ze hebben me uitstekend geholpen met mijn scriptie door goed te luisteren naar mijn wensen en duidelijke communicatie.
Wat ik vooral waardeer is de zorgvuldige research, waardoor mijn scriptie niet alleen goed geschreven was, maar ook echt aansloot bij mijn studie en onderwerp. Zeker een aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft bij het schrijven van een scriptie!
Ik zat volledig vast met mijn scriptie en wist niet meer hoe ik verder moest. Vanaf het eerste contact met Schrijfsterk.nl voelde ik me serieus genomen. De communicatie was snel en duidelijk, en ik kreeg regelmatig updates over de voortgang. Binnen de afgesproken tijd had ik een complete en professionele scriptie waar ik trots op ben. Dankzij Schrijfsterk.nl ben ik geslaagd zonder wekenlang stress en slapeloze nachten. Een echte redder in nood!
Ik had hulp nodig bij het schrijven van mijn scriptie en besloot de service van Schrijfsterk te proberen. Ik kan nu echt zeggen dat ik enorm tevreden ben met het resultaat!
Van het eerste contact tot het ontvangen van mijn finale scriptie was de ervaring professioneel en efficiënt. Het proces begon met het goed in kaart brengen van mijn wensen, het onderwerp van mijn scriptie, en de specifieke vereisten van mijn opleiding werden besproken.
Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke benadering en de zorg waarmee de schrijver mijn onderwerp aanpakte. Hij leverde niet alleen inhoud die goed onderbouwd en academisch was, maar ook goed gestructureerd en goed geschreven. Ik kreeg bovendien een goed advies over het verbeteren van bepaalde delen van mijn werk, waardoor ik veel meer vertrouwen kreeg in mijn eigen schrijven.
De deadline werd ruim gehaald, en de uiteindelijke versie van mijn scriptie was precies zoals ik had gehoopt. Ook de opmaak en stijl waren volgens de eisen van mijn universiteit.
Al met al kan ik Schrijfsterk absoluut aanraden aan iedereen die hulp nodig heeft bij het schrijven van een scriptie. Het is niet alleen professioneel, maar ook ontzettend betrouwbaar. Dankzij hen heb ik mijn scriptie met succes ingediend en voel ik me veel minder gestrest over het hele proces.
Bij www.schrijfsterk.nl werd ik van begin af aan beleefd en behulpvol geholpen. Er werd mij goed uitgelegd wat ik kon verwachten: dat er eerst een inschatting zou worden gemaakt van de tijd die eraan mijn scriptie zou worden besteed. Op basis daarvan kreeg ik een officiële offerte. Al bij al vertrouwwelkrnd tot dan toe maar hé zit toch altijd in je achterhoofd met: zal ik wel goed geholpen worden of eord ik genaaid? Maar uiteindelijk werd aan mij een hele goede scriptiehulp gekoppeld *dat bleek uiteraard achteraf toen ik mun scriptie inleverde en ik kreeg daar een 8 voor). Dusja ik kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon erg goed geholpe ben. Maar doe altijd je research, ik heb het ook the hard way moeten leren.
Alle beoordelingen en ervaringen over Schrijfsterk zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 13.11.2024 | Laatst bijgewerkt: 30.11.2025
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?