Hoe zou ik mezelf beschrijven? Als een gedreven, visueel denkende fotograaf met een positieve instelling die van aanpakken houdt. Fotografie is mijn vak sinds mijn vijftiende, dus ervaring heb ik genoeg.
Mijn werkwijze? Authentieke beelden maken
met oog voor het echte mens-zijn. Ik werk met aandacht en geef mensen de ruimte om zichzelf te zijn. Geen geposeerde plaatjes, maar foto's met karakter en persoonlijkheid.
Ik ben actief in heel Nederland, met portretfotografie in Amsterdam en omstreken als specialisme. Mijn opdrachtgevers zijn divers: van zelfstandige ondernemers en mkb-bedrijven tot reclamebureaus, grotere organisaties en overheidsinstanties, voornamelijk in Friesland en Noord-Holland.
Dankzij mijn woonsituatie in zowel Oudemirdum als Amsterdam ben ik landelijk beschikbaar en flexibel inzetbaar. Of het nu gaat om een impactvol zakelijk portret, bedrijfsfotografie, teamfoto's of pasfoto's: ik lever professionele beelden die overtuigen en bijblijven.
Mijn doel? Fotografie maken die niet alleen mooi is, maar ook écht werkt voor uw communicatie. Beelden waar u trots op bent en die uw verhaal vertellen. Laten we samen kijken wat ik voor u kan betekenen.