We waren op zoek naar een hoekbank met zitkussen, een nieuwe eettafel en zitkussens voor onze bestaande stoelen en kwamen gelukkig terecht bij Landhausmöbel Dietersheim. Omdat we in de Zwitserse bergen wonen en de showroom niet persoonlijk wilden bezoeken vanwege de grote afstand, vroegen we telefonisch advies. De heer Hasenknopf was altijd goed bereikbaar, vriendelijk en gaf ons zeer deskundig advies.
We waren ook onder de indruk van de enorme keuze aan stoffen voor de bekleding - er is echt voor elk wat wils! Hij stuurde ons de stofstalen die we hadden uitgekozen, zodat we de stoffen thuis konden bekijken en beslissen wat het beste bij ons zou passen. Vervolgens mochten we een sjabloon van de zitting van onze stoelen opsturen en de nieuwe zitkussens pasten perfect. Eindelijk zitkussens die niet afzakken of te klein of te groot zijn, geweldig!
We hebben de meubels op maat laten maken en ze passen perfect in onze grote keuken-woonkamer. Je hebt zoveel opties om de look, afwerking, houtsoort en houtbehandeling, enz. aan te passen. De afwerking is erg mooi en van hoge kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding is 100% goed.
Tot onze grote vreugde heeft de heer Hasenknopf de meubels persoonlijk bij Klosters afgeleverd en zelfs de montage van de voorgemonteerde meubels voltooid (ondanks de tijdsdruk). Nogmaals hartelijk dank hiervoor, het was erg vriendelijk. Waar vind je dat nog tegenwoordig...
We zijn erg blij met onze nieuwe eethoek en hebben er al mooie complimenten over gekregen!
We kunnen Landhausmöbel Dietersheim van harte aanbevelen en zullen graag weer contact opnemen met de heer Hasenknopf en zijn team zodra we onze meubels weer moeten veranderen. We zijn helemaal tevreden en blij met onze aankoop!
Zonnige groeten uit de bergen van Graubünden, Susanne en Lars
Origineel weergeven