De Königsleitner
Mijn tweede skivakantie bij jullie op "Der Königsleitner" heeft mijn ervaring van vorig jaar positief bevestigd.
Het verzorgde en door een familie gerunde hotel met een vriendelijk, warm gastgezin en team maakt voor mij het verschil.
Het serviceteam is goed opgeleid, attent en maakt indruk met zijn gastvrije manier van werken. Alle ogen zijn op de gast gericht, zodat het hen aan niets ontbreekt. Ze vragen altijd of alles in orde is.
Individuele verzoeken voor het uitgebreide ontbijtbuffet worden graag door het serviceteam ingewilligd en voor elke gast vervuld. Het buffet wordt altijd vers aangevuld en de filterkoffie is precies naar mijn smaak.
Elke avond brengt de keuken een geweldige compositie van smaken op tafel. Deze ideeën zijn geweldig en leuk. Het kaasbuffet dat volgt met zijn heerlijke smaken sluit de maag. U kunt zich 's ochtends op dit alles verheugen.
Als u geen alcohol wilt, is er een fijne selectie van alcoholvrije aperitieven en wijnen om het avondmenu in een gezellige sfeer af te ronden.
Als uw spieren pijnlijk zijn na een geslaagde dag skiën, zullen de wellnessruimte met sauna's, zwembad en hydrojet uw spieren weer ontspannen.
En last but not least, de ijverige huis- en roomservice zorgt voorbeeldig voor de netheid van het hele hotel en laat nooit na om de gasten een fijne dag te wensen.
Niet te vergeten en een bedankje voor alle stille mensen op de achtergrond, zonder wie zo'n fijn hotel niet zou functioneren.
Hartelijk dank, de beste wensen voor jullie allemaal en Servus
Kai-Uwe
Origineel weergeven
Vertaling
Hartelijk dank voor uw gedetailleerde en positieve feedback. Het verheugt ons te horen dat uw tweede skivakantie bij ons in "Der Königsleitner" uw verwachtingen van vorig jaar overtrof.
Wij stellen uw lof voor ons team, de service en het culinaire aanbod zeer op prijs. Wij vinden het belangrijk om onze gasten een aangename en gastvrije sfeer te bieden. Het verheugt ons dat u onze inspanningen om aan individuele wensen te voldoen en de netheid van het hotel op zo'n positieve manier hebt benadrukt.
Uw verwijzing naar de selectie van niet-alcoholische aperitieven en wijnen is waardevol en we zullen ervoor blijven zorgen dat onze gasten ook op dit gebied tevreden zijn.
Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten,
Uw team van "Der Königsleitner".