Als gecertificeerd online trainer, consultant en coach geven Toni Burmeister en zijn team sinds 2014 hun professionele kennis en ervaring door. Meer dan 12.000 tevreden deelnemers, 7000 uur online trainingservaring en de interne bedrijfsprijs... "Trainer van het Jaar" als trainer met het beste jaarlijkse feedbackpercentage ondersteunen zijn kwaliteiten als expert.
Hij is geboren in Noord-Duitsland en heeft jarenlang de wereld rondgereisd als werknemer op cruiseschepen.
Deelnemers waarderen vooral de inspirerende en authentieke manier waarop de afgestudeerde bedrijfspsycholoog kennis op een praktische en innovatieve manier overbrengt en verankert in het dagelijkse werkleven.
In zijn vrije tijd besteedt hij veel tijd aan het veranderen van routines en het verleggen van zijn eigen grenzen, volgens het motto: "Wij zijn het resultaat van onze dagelijkse routines".
Belangrijkste activiteiten Online seminars:
- Zelf-, tijd- & stressmanagement
- Presentatie + moderatie in virtuele ruimte
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Veel informatie die ik goed kan gebruiken in mijn dagelijkse werk. De trainer ging in op alle vragen van de deelnemers en ik vond het erg leuk dat hij hen persoonlijk bij naam aansprak.
Hallo Birgit, we zijn blij dat je nuttige tips hebt kunnen meenemen van het AI - Artificial Intelligence - Live Online Seminar / Training om in de toekomst nog productiever te werken! Bedankt voor uw beoordeling :)
Hallo Sebastian, we zijn blij dat u nuttige tips hebt kunnen meenemen van het live online seminar / de training over timemanagement & zelfmanagement, zodat u in de toekomst nog productiever kunt werken! Bedankt voor uw beoordeling :)
Hallo, we zijn erg blij dat u het time management & zelfmanagement live online seminar / training als prettig hebt ervaren en dat de mix van structuur en openheid goed voor u was. Hartelijk dank voor uw beoordeling! :)
Hallo Julia, we zijn blij dat je nuttige tips hebt kunnen meenemen van het time management & zelfmanagement live online seminar / training om in de toekomst nog productiever te werken! Bedankt voor uw beoordeling :)
Hallo Mirko, we zijn blij dat u nuttige tips hebt kunnen meenemen van het live online seminar / de training over timemanagement & zelfmanagement, zodat u in de toekomst nog productiever kunt werken! Bedankt voor uw beoordeling :)
Het seminar was erg nuttig voor mij persoonlijk en dankzij de tips en adviezen van de trainer vind ik het gemakkelijker om mijn dagelijks leven beter te structureren.
We zijn erg blij dat het Time Management & Self-Management Live Online Seminar / Training u persoonlijk heeft geholpen en dat u nu uw dagelijks leven beter kunt structureren dankzij de tips en adviezen van de trainers. Het is geweldig dat we u hebben kunnen ondersteunen - bedankt voor uw beoordeling! :)
Hallo, we zijn blij dat u nuttige tips hebt kunnen meenemen van het Self-Management & Time Management Live Online Seminar/Training om in de toekomst nog productiever te werken! Bedankt voor uw beoordeling :)
Ik vond de mogelijkheid om het online hulpmiddel (mural board) voor het seminar te testen erg goed en nuttig.
De kalme, rustige houding van de trainer kwam goed over. De hulp bij technische problemen met het bord was erg goed: iedereen kon het daarna tijdens het seminar gebruiken.
Ondanks het online seminar: Ik had niet de behoefte of de "vrije tijd" om tussendoor e-mails te checken.
Hallo, hartelijk dank voor uw gedetailleerde feedback! We zijn erg blij dat u de mogelijkheid om de online tool (mural board) vooraf te testen nuttig vond en dat de rustige manier van de trainer en de technische ondersteuning tijdens het live online seminar / training over timemanagement & zelfmanagement overtuigend waren. Geweldig dat u ondanks het online formaat volledig betrokken was - bedankt voor uw goede feedback! :)
Hallo Birgit, we zijn erg blij dat u zich in het Time Management & Self-Management Live Online Seminar / Training individueel opgepikt voelde en een aangename leeratmosfeer kon ervaren. Dat is precies wat belangrijk is voor ons. Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback! :)
Hallo, we zijn erg blij dat u waardevolle impulsen hebt gekregen van het live online seminar / de training over timemanagement & zelfmanagement en dat de inhoud competent en begrijpelijk werd overgebracht. We zijn blij dat u genoten heeft van de kennisoverdracht en dat uw vragen duidelijk beantwoord werden. Hartelijk dank voor uw beoordeling! :)
Hallo, we zijn blij dat u nuttige tips hebt kunnen meenemen van het Time Management & Self-Management Live Online Seminar / Training om in de toekomst nog productiever te werken! Bedankt voor uw beoordeling :)
Ik kon deelnemen aan verdere training en 1:1 coaching binnen het bedrijf en was zeer tevreden over de open uitwisseling, de kennis van de menselijke natuur en de stimulans die daarvan uitging.
Hallo Karolin, we zijn blij dat je nuttige impulsen voor jezelf hebt kunnen meenemen tijdens de Zelf- & Tijdmanagement Live Online Seminars + Coaching achteraf! Hartelijk dank voor uw evaluatie :)
Het seminar was erg aangenaam en waardevol. Ik heb veel nuttige inzichten gekregen. De trainer speelde in op mijn situatie. Ik voelde me erg goed begrepen.
Nogmaals graag gedaan. :-)
Beste Sylva, we zijn erg blij dat u nuttige inzichten hebt opgedaan tijdens de Zelf- & Tijdmanagement Live Online Seminar/Training! Hartelijk dank voor uw evaluatie :)
We zijn erg blij dat uw vragen werden beantwoord in het live online seminar/training over het onderwerp: "AI-ondersteund tijdbeheer - productiever in het digitale tijdperk met behulp van kunstmatige intelligentie" en dat u veel tips hebt kunnen meenemen. We hadden ook veel plezier met u als groep - bedankt voor uw feedback! 🙌
Zeer competent, goed gestructureerd. De sfeer tijdens het seminar was erg prettig. De tijd die eraan besteed is, was zeer de moeite waard. Hartelijk dank!
We zijn blij dat u het live online seminar/de training over het onderwerp "AI-ondersteund tijdbeheer - productiever in het digitale tijdperk met behulp van kunstmatige intelligentie" deskundig, goed gestructureerd en leuk vond. Het is fijn dat de tijd die u hebt geïnvesteerd de moeite waard was. Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback! 🙌
We zijn blij dat de inhoud van het live online seminar/training over het onderwerp "AI-ondersteund tijdbeheer - productiever in het digitale tijdperk met behulp van kunstmatige intelligentie" op een begrijpelijke manier aan u is overgebracht en dat u goed onderbouwde antwoorden en ondersteuning op uw vragen hebt gekregen. Hartelijk dank voor uw feedback! 🙌
Hallo Lena, we zijn blij dat je nuttige tips hebt kunnen meenemen van het Zelf- & Tijdmanagement Live Online Seminar/Training & dat je hebt genoten van het interactieve karakter. Hartelijk dank voor uw evaluatie & uw geweldige organisatie! :)
Ik kan het echt iedereen aanraden. Een boeiend scala aan onderwerpen en een zeer goede uitvoering met interessante input en goede mogelijkheden om effectiever en efficiënter te werken.
Hallo, we zijn blij dat u nuttige tips hebt kunnen meenemen van het Zelf & Tijdmanagement Live Online Seminar/Training om in de toekomst nog effectiever en efficiënter te werken! Hartelijk dank voor uw evaluatie :)
Hey, we zijn blij om te horen dat u het Zelf & Tijdmanagement Live Online Seminar / Training erg nuttig vond, vooral het interactieve werken met het virtuele Whiteboard! Bedankt voor uw recensie :)
Alle beoordelingen en ervaringen over Burmeister Academy zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 02.05.2018 | Laatst bijgewerkt: 02.02.2026
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?