Bedrijfsfotograaf voor ondernemers & experts

Contactgegevens
Mensen komen alleen overtuigend over als ze zich ook zo voelen.
Zichtbaarheid begint niet bij de camera, maar bij de innerlijke energie.

Ik ben Holger en werk aan precies deze wisselwerking:...

Contactgegevens

Klantgerichtheid

120 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,98 van 5
Aanbeveling
Ik kan Mr Bulk alleen maar aanbevelen. Van het overleg tot de realisatie, alles was uiterst professioneel en top. Hartelijk dank voor het geweldige werk.
16.07.2025Ricardo W.
Aanbeveling
Geweldige en sfeervolle foto's van evenementen. Precies de juiste momenten werden vastgelegd. Zeer professionele en prettige samenwerking.
04.06.2025Anoniem
Faszinations-Fotografie by Holger Bulk Commentaar van Faszinations-Fotografie by Holger Bulk :
Hartelijk dank voor de geweldige feedback. Het was een groot genoegen om de viering van de 125e verjaardag te begeleiden en de mooiste momenten vast te leggen.
Aanbeveling
Holger heeft een zeer aandachtig oog en legt altijd de beste momenten vast. Zijn aanwezigheid is onopvallend en tegelijkertijd zeer aandachtig, zodat zelfs in emotionele situaties geen van de aanwezigen geïrriteerd raakt en iedereen zich volledig kan inzetten en concentreren op het huidige moment. Zeer competent en sympathiek.
05.12.2024M.
Bedankt voor uw vriendelijke woorden! Ik vind het belangrijk om onopvallend en aandachtig te zijn. Ik wil dat alle betrokkenen zich veilig en op hun gemak voelen. Alleen zo kan ik unieke en authentieke momenten vastleggen die de emoties en de sfeer van het moment echt weergeven.
Aanbeveling
Super professionele fotograaf! Ook bijzonder persoonlijk en leuk om mee te werken. De resultaten overtreffen mijn verwachtingen! Graag nog eens en nog eens!
18.11.2024Dennis G.
Bedankt voor de geweldige feedback, beste Dennis! Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking!
Aanbeveling
Ik heb Holger geboekt voor een workshop en wat kan ik zeggen. Holger is als een geest. Jij en het publiek hebben niet eens door dat hij er is. Na afloop krijg je de foto's van het evenement en denk je bij jezelf, WOW. Dat is geweldig. Hij legt een heleboel sequenties vast en laat je in het beste licht verschijnen, in de waarste zin van het woord. 100% aanbeveling! Bedankt Holger!
17.11.2024Max G.
Bedankt voor uw geweldige feedback! Ik heb met veel plezier uw workshop begeleid – veel succes met de foto’s!
Aanbeveling
Holger is een geweldige evenementenfotograaf en weet de juiste momenten op een voorbeeldige manier vast te leggen.

Kan hem alleen maar aanraden :)
Faszinations-Fotografie by Holger Bulk
14.11.2024Felix Bott - events. to. impress. BOTT G.
Beste Sina, beste Felix, hartelijk dank voor de geweldige feedback. De samenwerking met jullie is zeer professioneel en jullie geven mij veel vrijheid – alleen zo ontstaan unieke foto’s van heel bijzondere momenten. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking.
Aanbeveling
We willen Holger Bulk van Faszinations-Fotografie heel erg bedanken voor deze bijzondere zakelijke fotoshoot.
Wat hij deze dag voor ons heeft gemaakt is veel meer dan alleen fotografie - het is kunst! Onze verwachtingen werden ruimschoots overtroffen.
Holger slaagde erin een ontspannen sfeer te creëren waarin we ons op ons gemak voelden en zijn camera bijna niet opmerkten - en dat zie je terug in de foto's. Hij heeft het vermogen om op meesterlijke wijze de juiste stemming vast te leggen.
Zijn professionaliteit, toewijding en aandacht voor detail zijn indrukwekkend. Het resultaat zijn niet zomaar foto's, maar authentieke beelden die verhalen vertellen. Zakelijke foto's van een speciaal soort die niet geënsceneerd zijn, maar authentiek en die zeker een blijvende indruk achterlaten - en niet alleen op ons.
Holger, nogmaals bedankt voor je inzet en passie. We zullen je altijd van harte aanbevelen!
Stephanie & Holger Fuhrmann
14.11.2024Stephanie F.
Beste Steffi, beste Holger, hartelijk dank voor jullie geweldige feedback. Ik heb enorm genoten van de fotoshoot met jullie en jullie stonden heel ontspannen en toch professioneel voor de camera. De door jullie gekozen locatie paste ook perfect en droeg bij aan deze ongedwongen sfeer. Ik wens jullie veel plezier met jullie foto’s – bedankt voor jullie vertrouwen!
Aanbeveling
Ik ken Holger nu al enkele jaren en kan uit eigen ervaring zeggen dat zijn werk altijd indrukwekkend is. Zijn foto's zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar leggen ook dat bepaalde iets vast dat veel andere fotografen vaak over het hoofd zien. Holger brengt altijd een geweldige, ontspannen sfeer met zich mee en dit wordt weerspiegeld in zijn foto's. Een absolute aanrader!
10.10.2024F.
Beste Felix,
Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! Ik ben erg blij dat u mijn werk en sfeer zo waardeert. Uw woorden over de kwaliteit van mijn foto's en de vastgelegde speciale momenten betekenen veel voor mij. Ik ben dankbaar voor uw jarenlange vertrouwen en uw aanbeveling. Tot ziens, Holger
Aanbeveling
Geweldig oog voor detail!
Valt niet op bij groepsevenementen, onopvallend, uiterst aangenaam!
Holger is een zeer sympathiek persoon!
10.10.2024K.
Beste Katrin, hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en je aanbeveling. Ik hoop dat u van de foto's geniet!
Aanbeveling
Een fotoshoot met Holger Bulk is iets heel speciaals. Hij nam vanaf het begin mijn nervositeit en onzekerheid weg en maakte het voor mij mogelijk om mezelf voor het eerst echt op foto's te zien en mezelf mooi te vinden. De foto's laten ook verschillende facetten van mij zien. Soms heel persoonlijk en kwetsbaar, dan weer sterk en zakelijk. Hij heeft een heel goed oog voor het bijzondere en is een uitstekende fotograaf. Ik kan een shoot van harte aanbevelen.
10.10.2024Heike N.
Beste Heike,
Ik was erg blij met uw warme recensie. Ik ben zo blij om te horen dat ik uw nervositeit heb kunnen wegnemen en uw vele facetten heb kunnen vastleggen. Het feit dat je jezelf voor het eerst echt in mijn foto's ziet en ze mooi vindt, maakt me bijzonder gelukkig. Dat is precies wat ik met mijn werk wil bereiken.

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik zou u graag weer voor mijn camera hebben voor een volgende shoot.
Aanbeveling
Holger Bulk is een flexibele en persoonlijke deskundige fotograaf. Hij schiet de foto's slim en met plezier, en bij het selecteren van de foto's achteraf zijn het stuk voor stuk de mooiste foto's. Hartelijk dank, Praxis-Centrum Stuttgart
07.10.2024Praxis-Centrum S.
Beste Magdalena,
wow, dank u voor uw geweldige recensie! Ik ben blij dat u mijn flexibiliteit en individuele aanpak waardeert. Uw woorden over het plezier in fotografie en de kwaliteit van de foto's betekenen veel voor mij.

Ik ben blij dat u zo tevreden bent. Ik hoop dat we snel weer kunnen samenwerken!
Aanbeveling
Wij kennen Holger al vele jaren en hebben bij veel evenementen van zijn diensten gebruik gemaakt. Holger is niet alleen een uitstekende fotograaf die bijzondere momenten vastlegt met zijn lens, hij is ook een uiterst prettige partner om mee samen te werken dankzij zijn professionele manier van doen, zijn empathische benadering en zijn snelle inschattingsvermogen. Wij kunnen hem 100% aanbevelen.
Faszinations-Fotografie by Holger Bulk
15.08.2024Sandra & Timm K.
Hartelijk dank allebei. Het is altijd een plezier om met jullie samen te werken. Ik wens jullie veel plezier en succes met de foto's.
Aanbeveling
Geweldige, hoogwaardige en professionele foto's. Hartelijk dank.
08.06.2024Anoniem
Aanbeveling
Erg leuk contact die vakkundig een persoon met zijn camera in scène zet en op foto vastlegt.
03.06.2024Anoniem
Aanbeveling
De samenwerking verliep heel ongecompliceerd. We waren ook erg tevreden met de resultaten.
31.05.2024Anoniem
Aanbeveling
Holger nam foto's vanuit verschillende huisdierperspectieven. Dit legde het gevoel van het evenement vast. Bedankt Holger!

Ik kan geen commentaar geven op Preis/Leistung omdat de foto's bij het evenement waren inbegrepen.
20.05.2024I.
Aanbeveling
Holger slaagde erin om me voor het eerst echt op mijn gemak te laten voelen bij het fotograferen. En wat meer is - het was zelfs leuk. :-)
Ik ben gewoon superblij met het resultaat.
Ik kijk uit naar het tweede deel.
Bedankt!
01.05.2024K.
Bedankt voor uw vertrouwen en uw geweldige feedback, lieve Katrin! De shoot was erg leuk en de foto's zijn geweldig geworden. Ik wens u veel succes met de foto's.
Aanbeveling
Niet voor niets is de waardepropositie van Holger Bulk "Fascination Photography" Holger heeft een talent voor het vastleggen van het juiste moment. Dit is vooral belangrijk voor toneelvoorstellingen. Ik waardeer niet alleen zijn podiumfoto's, maar ook zijn keuze van motieven bij evenementen. Hij fotografeert zijn foto's bijna onopgemerkt en heeft grotendeels geen last van de gevreesde fotograafinstructies. Voor mij een duidelijke aanrader!
Udo Gast - Spreker en bedrijfscoach - www.gast-redner.de
Faszinations-Fotografie by Holger Bulk
26.04.2024Udo Gast • Coaching I C.
Hartelijk dank voor uw feedback, beste Udo. Het is altijd een plezier voor me als je voor mijn camera staat.
4,60 van 5
Aanbeveling
U kunt gewoon op Holger vertrouwen. U hebt goede foto's nodig tegen een eerlijke prijs, dan is Holger
26.04.2024Patrik w.
Aanbeveling
Hartelijk dank voor de snelle realisatie en de positieve energie in de foto's.
16.04.2024Chris R.

16 beoordelingen op Facebook

08.03.2026
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Faszinations-Fotografie by Holger Bulk

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Faszinations-Fotografie by Holger Bulk zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 19.10.2019  |  Laatst bijgewerkt: 29.04.2026   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH