Frederik Hümmeke

Executive Coach, Bestsellerauteur & Keynote Spreker

Contactgegevens
Coacht ondernemers en leidinggevenden bij het creëren van welvarende organisaties door middel van verbeterde strategie en leiderschap met behulp van (neuro-)wetenschappelijk onderbouwde methoden. | Een van de meest gevraagde business coaches...". Oprichters Magazine

Contactgegevens

27 Beoordelingen

363 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,94 van 5
Aanbeveling
Het seminar was zeer innovatief. Altijd blij om terug te komen
25.11.2025Anoniem
Aanbeveling
Top trainer! Methodes uit het gelijknamige boek worden op een zeer duidelijke en praktijkgerichte manier overgebracht. Zo werkt managementtraining!
22.11.2025Anoniem
Aanbeveling
Een echt goede mix van kennis, toepassing en interactie. En elke vraag werd grondig beantwoord
22.11.2025N.
Aanbeveling
Ik heb veel gezien in 14 jaar persoonlijke ontwikkeling en ik heb ook heel goede mentoren gehad die een positieve invloed op mij hebben gehad.
Ik heb Frederik dit weekend in actie gezien en ik ben sprakeloos (op een positieve manier).
Zoveel kennis en expertise gecombineerd met zoveel empathie en menselijkheid maakten indruk op mij. Andere deelnemers hebben me zelfs verteld dat Frederik bij andere workshops nog meer in zijn geniale zone is dan hij afgelopen weekend was. Dat geloof ik absoluut.
Sinds het weekend weet ik dat ik nu veel meer gebruik zal maken van de inhoud van Frederik om zoveel mogelijk van hem te leren en dit vervolgens verder de wereld in te brengen.
Volledige aanbeveling voor Frederik en zijn seminars, trainingen en workshops
06.10.2025Dr. Jens H.
5 sterren - Training op het hoogste niveau - systematisch, warm, transformerend

Het trainingsprogramma "The Coaching Leader" van Frederik Hümmeke voldeed niet alleen aan mijn verwachtingen, maar overtrof ze ruimschoots. Ik was vooral onder de indruk van de systematische en duidelijk gestructureerde organisatie, die het mogelijk maakt om complexe inhoud op een begrijpelijke en praktische manier over te brengen.

Maar wat deze training echt speciaal maakt, is de oprechte warmte en vrijgevigheid waarmee Frederik de zaal organiseert. Er wordt een echt gevoel van saamhorigheid gecreëerd - een teamgeest die veel verder gaat dan traditionele seminars en blijvende verbindingen creëert.

Het absolute hoogtepunt voor mij was de mogelijkheid om aan het einde een echte coachingsessie te leiden met coachees die mij volledig onbekend waren - een moment dat moed, vertrouwen en expertise combineert en de overdracht naar de praktijk perfect afrondt.
Hartelijk dank, Frederik, voor deze buitengewone ervaring en je authentieke manier om mensen te begeleiden. Deze training is een aanrader voor iedereen die leiderschap opnieuw wil bekijken en coaching als houding wil internaliseren.
08.06.2025Adrian B.
Aanbeveling
Het seminar is een echte verrijking in het persoonlijke ontwikkelingsproces, vooral in het omgaan met moeilijke situaties/mensen.
Frederik gaf een interessante, humoristische en tegelijkertijd technisch goede inleiding tot het onderwerp. Ingo Koch leidde ons ook door het seminar - hartelijk dank, Ingo! Het was leuk om te leren van Ingo's professionele en interpersoonlijke expertise en ervaring. Bovendien zijn de geleerde tools eenvoudig te begrijpen in theorie en eenvoudig toe te passen in de praktijk.
10.11.2024Anoniem
Aanbeveling
Frederik is gewoon een fascinerende persoonlijkheid. Hij heeft wetenschappelijk door het leven "gespeeld" en kan over elk onderwerp en elke vraag iets zeggen. Hij is zeer intelligent en verpakt de inhoud toch op een aantrekkelijke en boeiende manier. Ik raad dit coachingprogramma aan aan iedereen die zichzelf en anderen beter wil begrijpen en positieve verandering in de wereld wil bewerkstelligen. Hij categoriseert de onderwerpen duidelijk en neemt afstand van pseudowetenschappelijke uitspraken. Hij raakt mensen waar ze het nodig hebben. Doen. Het.
08.06.2024L.
Aanbeveling
Frederik brengt absolute helderheid in elke situatie en elk proces. Met oog voor elk detail, de juiste vragen en methodes is echte en duurzame verandering mogelijk. Ik vond het erg leuk om al deze vaardigheden uit te proberen en te leren. En tegelijkertijd om persoonlijk vooruit te gaan en te groeien met 7-mile boots. BEDANKT!
08.06.2024Gudrun H.
Aanbeveling
Frederik en zijn team hebben me naar mijn volgende persoonlijke niveau gebracht, zonder je een doel op te dringen, maar door je te helpen je persoonlijke doelen te vinden en te realiseren. Heel erg bedankt voor deze geweldige reis van de afgelopen vier maanden.
08.06.2024D.
Aanbeveling
Zeer goed onderbouwde inhoud, geweldige methodes en fantastische groepsdynamiek! Als ondernemer zijn de methoden waarschijnlijk maar beperkt bruikbaar in het dagelijks leven. Ze stellen je echter in staat om in alle situaties diepgaande discussies te voeren.
08.06.2024Stella P.
Aanbeveling
Ervoer 100% effectieve coaching met Frederik en heb het nu zelf geleerd.
08.06.2024M.
Aanbeveling
Mijn tweede leertijd. De kennis die ik had werd verdiept. Ik was in staat om ongelooflijk veel zelfkennis op te doen over mezelf en mijn situatie. Ik had het gevoel de hele tijd veilig en uiterst competent begeleid te worden.

Kennis die ik direct kon toepassen en meteen na de eerste module had ik een nieuwe techniek die ik kon gebruiken met mijn coaches en waarmee ik verbluffende resultaten boekte.

5/5 sterren.
Een duidelijke aanrader voor iedereen die echt geweldige resultaten wil bereiken met zijn coachees en geïnteresseerd is om zichzelf en hun leven beter te begrijpen, te optimaliseren tijdens de training en resultaten te bereiken die duurzaam zijn.

Altijd blij om terug te komen 🧡
08.06.2024Christopher S.
Aanbeveling
Dr. Frederik Hümmeke en zijn team zijn gewoon de gouden standaard als het gaat om coaching en counseling op basis van neurowetenschappen. Bedankt voor het geweldige trainingsprogramma The Coaching Leader en bedankt voor de vele ontmoetingen tijdens de cursus.
08.06.2024Mirco S.
Aanbeveling
Het seminar was een compleet succes. Uitgebreide, wetenschappelijk verantwoorde inhoud, succesvol didactisch onderwijs en perfecte ondersteuning van het hele team zorgden ervoor dat ik veel theoretische kennis, praktische ervaring en veel inzichten over mezelf heb kunnen opdoen. Daarnaast is er een onvervangbaar netwerk ontstaan met andere deelnemers en Vantisgo.
08.06.2024Nicole H.
Aanbeveling
De beste coachingtraining op de markt. Zeer eenvoudige wetenschappelijke inhoud. VEEL ruimte om het geleerde in praktijk te brengen. Je verlaat de opleiding "De Coachende Leider" met zelfvertrouwen en kunt meteen aan de slag.
08.06.2024Michael E.
Aanbeveling
Ik ben dankbaar voor de geweldige ervaringen en raad iedereen aan om deel te nemen aan het seminar! Bedankt Frederik en bedankt lieve Vantisgo team.
08.06.2024P.
Aanbeveling
Bedankt voor de impuls om op reis te gaan...
08.06.2024Anoniem
Aanbeveling
Maximale wetenschappelijke onderbouwing gekoppeld aan maximaal praktisch nut. Aan het eind ben je uitgerust met alles wat je een competente coach maakt en tools die gemakkelijk te gebruiken en bijna bombproof zijn.
08.06.2024Kirsten B.
Aanbeveling
Ik heb nu verschillende seminars bij Frederick gevolgd. Ik ben altijd onder de indruk van de kwaliteit van de lessen en de inhoud. Hij slaagt erin een ruimte van vertrouwen te creëren waarin iedereen kan leren en zich kan openstellen.
08.06.2024Anoniem
Aanbeveling
Frederik is niet alleen een meester in zijn vak als coach, maar ook een expert in hersen- en neurowetenschappen. Zijn unieke vermogen om deze verschillende gebieden te combineren belooft altijd uitzonderlijke voordelen voor zijn klanten.
26.03.2024Alexander L.

37 Beoordelingen
Dr. Sebastian Striewski
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Frederik Hümmeke

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Frederik Hümmeke zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 19.02.2019  |  Laatst bijgewerkt: 29.11.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH