Mindfulness Akademie

Ausbildungen

Contactgegevens
Welkom bij de Mindfulness Academy - de exclusieve transformatiereis voor mensen die klaar zijn om hun leven naar een nieuw niveau te tillen. Deze training is niet zomaar een cursus, maar een krachtig pad naar uw ware essentie, uw innerlijke kracht...

Contactgegevens

Klantenloyaliteit

133 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,95 van 5
Aanbeveling
Gewoon WOW! Niet alleen een van de eenvoudigste en krachtigste meditaties die ik heb geleerd, maar de hele training! Ik voelde me vanaf de eerste minuut op mijn gemak en was voortdurend verbaasd over hoe ongelooflijk gevoelig zowel Belinda was in de schriftelijke uitwisseling als Elija in de meditatie. Ik ken mezelf nu, ik ken mindfulness en ik pas het eindelijk toe. Heel erg bedankt voor deze "inwijding"!
25.09.2025Serena H.
Aanbeveling
Een opleiding die het potentieel heeft om uw leven ten goede te veranderen - naar een echt, authentiek en tevreden leven vanuit het hart :-)

Iedereen die voelt dat het tijd is om zijn vervulling in eigen handen te nemen, om zelfverantwoordelijkheid te tonen, om mindful en alert door de wereld te kijken en te lopen, is bij Belinda en Wolfgang in de warmste handen. Naast de verschillende meditatie- en mindfulnessoefeningen was het de absoluut veilige ruimte, waarin alles er mocht zijn, die de eigen essentie naar boven bracht en tot bloei liet komen. Daarnaast was er de geweldige steun van de groep, wat resulteerde in heel bijzondere verbindingen. Dit liet me weer eens zien dat het niet de hoeveelheid tijd is die de kwaliteit van een relatie bepaalt, maar hoe open ons hart is in de ontmoeting.

De training heeft mijn innerlijke mist opgetrokken en stelt me in staat om mijn individuele pad te zien en het met moed, vertrouwen en kalmte te bewandelen. Ik zie mezelf als het wonder dat ik ben en ik zie elk wonder en alle magie om me heen. Het geschenk om hier te zijn en deze ervaring te kunnen hebben vervult me met dankbaarheid.

Ik dank jullie uit de grond van mijn hart lieve Belinda en lieve Wolfgang voor alles - jullie als zielen en jullie werk zijn een geschenk voor deze wereld <333
11.09.2025I.
Aanbeveling
Een reis naar mezelf ... er is nauwelijks een andere manier om het te beschrijven. Ik ben zo blij dat ik deze reis voor mezelf heb gemaakt. Absolute aanrader
24.08.2025G.
Aanbeveling
Ik begon de online training in 2024 zonder te weten waar het me zou brengen. Eerst en vooral wilde ik weer iets voor mezelf doen nadat ik mezelf de afgelopen 5 jaar op de een of andere manier echt was kwijtgeraakt en mediteren me lange tijd had geholpen om moeilijke fases te overwinnen.
De opleiding tot meditatie & mindfulness trainer opende nieuwe perspectieven voor mij.

De modules zijn zinvol en duidelijk gestructureerd. Tussen de modules door is het raadzaam om uw dagelijkse mindfulness & meditatiebeoefening vol te houden. Mijn meditatieleden waren net zo verrijkend als de dialoog met Wolfgang Elija en Belinda. De band die tijdens dit jaar is ontstaan, heeft vandaag de dag nog steeds effect en met sommigen van hen heb ik nog steeds een regelmatige & verrijkende dialoog.

Na deze opleiding voel ik me professioneel, maar vooral persoonlijk, gesterkt en geïnspireerd om mindfulness en meditatie op een verantwoorde manier door te geven. Een oprechte aanrader voor iedereen die zich op dit pad wil ontwikkelen - zowel professioneel als persoonlijk.
21.08.2025Nadine M.
Aanbeveling
Trainen met HART! En ik mocht deel uitmaken van deze buitengewone, verrijkende, inzichtgevende reis. Een reis naar mezelf, naar mijn innerlijke zelf, naar wat er in mij zit. Door alle prachtige schatten die ik tijdens de modules mocht ervaren en herkennen, heb ik mezelf herontdekt. Dit is nog maar het begin van het creëren en genieten van mijn leven met lichtheid, licht en liefde.
Dank jullie wel, lieve Belinda en lieve Wolfgang Elija, voor jullie onuitsprekelijk grote harten en de kwaliteit en creatieve kracht die jullie in jullie training stoppen. Ik ben zalig gelukkig! Met vriendelijke groet, Eva
16.08.2025Eva O.
Aanbeveling
Deze training heeft me zoveel toegevoegde waarde gebracht in mijn persoonlijke groei en ook professioneel.
Ik ben boven mezelf uitgegroeid en heb mezelf weer kunnen vinden en liefhebben.
Ik kan het alleen maar aan iedereen aanraden, of u deze training nu professioneel wilt gebruiken of gewoon uzelf cadeau wilt doen.
16.08.2025Mirijam G.
Aanbeveling
Belinda en Wolfgang leven absoluut wat ze onderwijzen, waar ze ons aan herinneren....
Zij tweeën gaven ons een ruimte vol liefde, waardering, respect, mindfulness, diepgang, veiligheid, vertrouwen en zoveel meer...
En zo konden we onszelf echt leren kennen, meer en meer ontwikkelen en ontvouwen.... en uiteindelijk onszelf ontmoeten, met alles wat we zijn, in al ons licht en in onze volledige essentie. Het was zo ontroerend dat er geen woorden zijn om het te beschrijven... Godzijdank hadden we die hier ook niet nodig, want zelfs zonder woorden werden we volledig gezien en gedragen.
Dank u uit de grond van ons hart voor uw wezen en dit grote geschenk dat u met deze training aan mensen beschikbaar stelt...
Ik omhels je, Claudia Maria
09.07.2025Claudia M.
Aanbeveling
Het bracht me weer thuis bij mezelf.💓
Ik kan deze prachtige reis alleen maar aan iedereen aanraden, beter dan welke route dan ook, welke cruise dan ook, elke cent waard. 🙏 Hartelijk dank!
08.07.2025Antje E.
Aanbeveling
In deze training heb ik geleerd dat mindfulness en meditatie een prachtige manier van zijn is - eenvoudig leven, vrij van vervormingen door gedachten en emoties. Het vermogen om mezelf ruimte te geven en om gedachten en emoties toe te laten komen en gaan, om ze te herkennen als een deel van mezelf en niet als mijn hele zelf, heeft me rust gegeven, me dichter bij mezelf gebracht en nieuwe wegen geopend. Ik dank u uit de grond van mijn hart voor deze waardevolle ervaring, de liefdevolle begeleiding en onze geweldige groep.
Mary
07.07.2025M.
Aanbeveling
Ik kan deze prachtige academie van harte aanbevelen. Voor mij is dit niet langer een academie, het gaat veel verder dan een academie. Het is een levenswerk. Belinda en Wolfgang hebben er hun hart en ziel in gelegd en dat voel je in elke module. Ze onderwijzen ons niet alleen, ze leven wat ze ons laten zien of waaraan ze ons herinneren. Ze hebben me een keer gegrepen en op mijn kop gezet. Ik kreeg zoveel liefde en vrede in mezelf en in zoveel onderwerpen. Ze lieten me zien om nog meer te kijken. In het begin, toen ik begon te mediteren, krabbelde ik alleen maar aan de oppervlakte, maar met Wolfgang en Belinda ging ik de diepte in. Waar niemand graag kijkt. Naar al die archeologische rotzooi, naar waar de genezing is. Mijn leven kreeg een andere betekenis. Ik ben Wolfgang en Belina zeer dankbaar. Elke cent was het waard. Ik heb in mijn leven veel beslissingen genomen, maar deze beslissing om met Belinda en Wolfgang deze kant op te gaan, was een van de beste beslissingen die ik in mijn leven had kunnen nemen. Ik heb zoveel lessen uit deze training meegenomen in mijn leven. Van mindfulness voor mezelf en mijn medemensen tot vertrouwen. "Het leven reageert niet op controle, maar op vertrouwen". Mijn tevredenheid en levenskwaliteit zijn enorm verbeterd door bewustwording, meditatie, soms yoga, en helderheid. Ik heb geleerd om mezelf leeg te maken en ruimte te maken voor het nieuwe, de mooie dingen die het leven brengt.
Lieve Belinda en Wolfgang, wat jullie hier gecreëerd hebben is magisch. Ik hoop dat jullie nog meer zielen kunnen betoveren. Mij hebben jullie al. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Bedankt voor jullie bestaan en werk. Wees gezegend. Uw Flavia
07.07.2025Flavia M.
Aanbeveling
Met jullie reizen was een ervaring die ik iedereen toewens! De wereld zou een betere plek zijn! Heel erg bedankt voor uw tijd.
07.07.2025J.
Aanbeveling
Deze training volgen was een van mijn beste en meest ware beslissingen. Het bracht me zoveel dichter bij mezelf dat ik er nog steeds versteld van sta. Ik wilde niet eens mindfulnesstrainer worden :D Het was gewoon een diepe impuls die me achteraf zoveel heeft gegeven: diepe inzichten, een nieuw perspectief op mezelf en de wereld, een diep gevoel en helder bewustzijn van verbondenheid - en zoveel meer. Er zijn zoveel dagen die ik doorbreng in grote vreugde, liefde en dankbaarheid. Zoveel momenten vol gelach en geluk. Ik zou de training opnieuw en opnieuw doen. De structuur is duidelijk en altijd diepgaand. De meditaties zijn ontroerend, ontroerend en ontroerend. De begeleiding van Wolfgang Elija en Belinda is vol hart, aandacht en eerlijkheid. Al met al een hoogwaardige, diepgaande en zeer geavanceerde training die ik graag aanbeveel!
17.04.2025Cindy S.
Aanbeveling
Het was voor mij niet zomaar een 'gewone' training, het was een prachtige reis met echt geweldige mensen die me een stukje dichter bij mezelf bracht. Ik kan de Mindfulness Academie alleen maar van harte aanbevelen en zou op elk moment weer een training boeken bij Belinda en Wolfgang. Heel erg bedankt voor de geweldige tijd en alle modules, die niet alleen gevuld waren met kennis, maar ook met heel veel liefde. Giusi
09.04.2025G.
Aanbeveling
Für mich war die Ausbildung eine wunderbare Erweiterung von allem, womit ich mich bereits die Jahre davor begonnen habe zu beschäftigten.. ich bin sehr dankbar für euer so breitgefächertes Angebot an Wissen, Lehren, Tools und Techniken um ein Leben in Achtsamkeit, Liebe und Vertrauen zu kreieren und Schöpferin der eigenen Realität zu sein.. und am Ende mehr bei mir anzukommen und tiefer zu verstehen, dass alles schon da und in mir ist. ♡
08.04.2025Anoniem
Aanbeveling
Vor kurzem habe ich die Ausbildung bei Wolfgang und Belinda abgeschlossen. Es war eine wundervolle Zeit der Weiterentwicklung, Neuentdeckung und des Ankommens bei mir zuhause. Ich nehme sehr viele Schätze mit in mein weiteres Leben und freue mich, das Erfahrene weitergeben zu dürfen, was ich auch schon begonnen habe und sicher weiter verfolgen werden. Ich kann nur danke sagen und die Ausbildung gerne weiterempfehlen. Es war eine Bereicherung.
Gabriele Lener 07.04.2025
07.04.2025Gabriele L.
Aanbeveling
Es war einfach nur wunderschön… Eine Reise zu mir selbst, so tolle Menschen und neue Freunde kennengelernt und reichlich and Informationen und Mitteln. Ich bin so dankbar für diese Zeit und werde es nie vergessen! <3
17.03.2025Eria S.
Liebe Belinda & Wolfgang Elija
Ich würde jede Wesen, diese Ausbildung empfehlen. Nicht nur um Trainer*in zu werden, aber die Methoden und Ansichten des Lebens werden klarer und man bekommt die innere Ruhe. Ich bin gelassener und ausgeglichen was sich in alle Lebenslage (Arbeit, Zuhause, Beziehungen etc.) widerspiegelt.
Ich danke euch beide für das Vertrauen, die Lehrsame Lektionen und eure Offenheit.
18.02.2025Anoniem
Aanbeveling
Voller Dankbarkeit blicke ich auf die vergangenen Monate zurück und ich würde mich sofort wieder für diese Ausbildung entscheiden, kann sie aus vollstem Herzen empfehlen! Die Module sind stimmig aufeinander aufgebaut, die Übungen verständlich erklärt und es bleibt viel Raum für den persönlichen Erfahrungsaustausch. Die vielfältigen "Werkzeuge" helfen konkret, mit den täglichen Herausforderungen anders umzugehen. Wolfgang und Belinda begleiten uns sowohl in Live Meetings wie in den Lehr-Videos mit grosser Hingabe, Liebe und Professionalität!
15.02.2025C.
Aanbeveling
Lange hatte ich nach einer Möglichkeit gesucht, mich in die Richtung Achtsamkeit und Meditation weiter zu entwickeln, mit der Mindfulness Akademie habe ich die richtige Adresse gefunden.
Es wird eine bunte Mischung an Tools geboten, um ideal zu lernen. Der direkte Kontakt wird auch beim Online-Unterricht sehr groß geschrieben. Der Blockunterricht ist sehr intensiv und dadurch unglaublich wertvoll. Im Selbststudium kann jeder sein Tempo gehen, dadurch fällt die Integration in den Alltag sehr leicht.
Ein großes Dankeschön! <3
21.01.2025A.
Aanbeveling
Die Ausbildung zur Meditations- und Achtsamkeitstrainerin ist für mich ein Prozess, bei dem ich bei mir von Modul zu Modul immer mehr persönliche Weiterentwicklung beobachten kann. Ich habe bisher sehr viel Neues kennengelernt. Die vorgestellten Techniken sind sehr vielfältig und perfekt in den Alltag zu integrieren. Mehr Gelassenheit stellte sich bereits nach dem ersten Modul ein. Die Ausbildung im Online Format kann ich nur empfehlen, denn der Austausch innerhalb der Gruppe ist sehr herzlich und offen, man fühlte sich vom ersten Moment an sehr gut aufgehoben und verstanden. Wolfgang hat ein unglaubliches Wissen und vermittelt dieses praxisorientiert mit sehr viel Empathie und Herzlichkeit.
Ich freue mich auf die weitere gemeinsame Reise.
13.10.2024Anoniem
22 Recensies van
1 andere bron
22 beoordelingen op Google Maps

27.02.2025
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Mindfulness Akademie

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Mindfulness Akademie zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 23.12.2021  |  Laatst bijgewerkt: 24.11.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH