Een opleiding die het potentieel heeft om uw leven ten goede te veranderen - naar een echt, authentiek en tevreden leven vanuit het hart :-)
Iedereen die voelt dat het tijd is om zijn vervulling in eigen handen te nemen, om zelfverantwoordelijkheid te tonen, om mindful en alert door de wereld te kijken en te lopen, is bij Belinda en Wolfgang in de warmste handen. Naast de verschillende meditatie- en mindfulnessoefeningen was het de absoluut veilige ruimte, waarin alles er mocht zijn, die de eigen essentie naar boven bracht en tot bloei liet komen. Daarnaast was er de geweldige steun van de groep, wat resulteerde in heel bijzondere verbindingen. Dit liet me weer eens zien dat het niet de hoeveelheid tijd is die de kwaliteit van een relatie bepaalt, maar hoe open ons hart is in de ontmoeting.
De training heeft mijn innerlijke mist opgetrokken en stelt me in staat om mijn individuele pad te zien en het met moed, vertrouwen en kalmte te bewandelen. Ik zie mezelf als het wonder dat ik ben en ik zie elk wonder en alle magie om me heen. Het geschenk om hier te zijn en deze ervaring te kunnen hebben vervult me met dankbaarheid.
Ik dank jullie uit de grond van mijn hart lieve Belinda en lieve Wolfgang voor alles - jullie als zielen en jullie werk zijn een geschenk voor deze wereld <333
Origineel weergeven
Vertaling