Waarden veiligstellen. Groei financieren. Een vooruitziende blik vestigen.
Phalanx staat voor holistisch bedrijfsadvies. Wij ondersteunen bedrijven met hun projecten op korte, middellange en lange termijn. Wij bieden ondersteuning bij de conceptualisering, advisering en financiering van deze projecten.
Phalanx GmbH werd in januari 2010 opgericht als spin-off van een managementadviesbureau. Het adviesbureau resulteerde in veel startpunten voor onze klanten. Daarom kocht de huidige eigenaar Christian Neusser in 2013 alle aandelen van Phalanx GmbH om zijn visie van holistische consulting te realiseren. De kern van het bedrijf is een holistische aanpak die veel verder gaat dan traditionele consulting. Phalanx biedt niet alleen concepten en oplossingen, maar ondersteunt ook de volledige implementatie en financiering van het bedrijfsproject. Het volgende leidende principe kristalliseerde zich uit voor de oprichter. Waarden veiligstellen. Groei financieren. Vooruitziende blik vaststellen.
Vandaag de dag adviseren wij bedrijfsgroepen, door de eigenaar geleide bedrijven, banken, verzekeringsmaatschappijen en de publieke sector.
Wij richten ons op proces-, project- en lean management, bedrijfsopvolging, bedrijfstransformatie, strategieontwikkeling, bedrijfsherstructurering en -financiering en digitalisering.