Goldankauf Hamburg und Online: Gold, Silber, Altgold, Zahngold, Schmuck & Uhren

KEUZE VAN KLANTEN 2025
TOP DIENSTVERLENER 2025
11.509 Beoordelingen
Contactgegevens
Trauschmuck Sperling ist Ihr seriöser Goldankauf in Hamburg und online. Hamburger Unternehmen mit mehr als 10 Jahren Erfahrung und über 60.000 zufriedenen Kunden. Hohe Goldankauf Preise und transparenter Ablauf.

Contactgegevens

15 Beoordelingen

152 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,99 van 5
Aanbeveling
Uitstekend en zeer vriendelijk contact, volledig ongecompliceerde afhandeling en eerlijke prijs!
Een echte aanrader!
28.11.2025Jürgen P.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Hartelijk dank voor uw aanbeveling!
Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat ik gebruik maak van de goud en zilver aankoopservice. Ik heb me altijd goed verzorgd, geadviseerd en absoluut niet "afgezet" gevoeld. Het personeel is erg vriendelijk en beleefd. Ik zou de winkel altijd aan anderen aanbevelen. Ga zo door!
27.11.2025K.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Leuk dat u bij ons terecht bent gekomen en bedankt voor uw beoordeling!
Aanbeveling
Alles was helemaal eerlijk en supersnel!
We doen het graag nog een keer als de gelegenheid zich voordoet!
17.11.2025Anoniem
Hartelijk dank!
Aanbeveling
Transparant, eerlijk bod ontvangen met gedetailleerde en begrijpelijke taxatie.
Het proces met verzending per post, bod en kredietnota was ongecompliceerd en binnen slechts 3 werkdagen afgerond.
Graag tot een volgende keer.
10.11.2025G.K. Z.
Aanbeveling
Ik heb hier een eersteklas, volledig transparante en in elke stap begrijpelijke, competente taxatie van juwelen/goud ervaren, die ik helemaal niet had verwacht. Er is hier geen enkele druk om te verkopen: iedereen die het gedetailleerde schriftelijke bod thuis wil controleren en/of het met andere kopers wil vergelijken, is hier in even goede handen als ik, die een complete "familiejuwelenset" onmiddellijk voor een zeer goede prijs verkocht. Daarom: ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om de heer Bächle nogmaals te bedanken en natuurlijk Trauschmuck Sperling 100% aan te bevelen!
31.10.2025Anoniem
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
100% hartelijk dank voor uw geweldige recensie!
Aanbeveling
vriendelijk, efficiënt, zeer bekwaam, zeer ervaren
24.10.2025Anoniem
Hartelijk dank!
Megaaaa snelle service.
23.10.2025Dagmar G.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Megaaaaa Bedankt voor uw beoordeling!
Aanbeveling
Vriendelijk contact, absoluut professioneel, goed advies, eerlijke afhandeling. Absoluut een aanrader.
29.09.2025Anoniem
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Dat is precies hoe het voor ons zou moeten werken - bedankt voor uw aanbeveling!
Snel, ongecompliceerd, eerlijk
24.09.2025Anoniem
Aanbeveling
Zeer vriendelijk en competent advies, snelle afhandeling en organisatie. Ik ben helemaal tevreden en kan Trauschmuck Sperling alleen maar aanbevelen. Een gerenommeerd bedrijf, wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is.
Ik zou er altijd weer heen gaan.
23.09.2025Sabine E.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Als goudinkoper zien wij onszelf ook als een financiële dienstverlener en handelen wij dienovereenkomstig en transparant. Bedankt voor uw evaluatie!
Aanbeveling
Ons bezoek aan Trauschmuck Sperling was een absoluut succes! Dankzij de aanbeveling van een beëdigd expert en de vele goede recensies van andere klanten, kwamen we daar met onze gouden sieraden met hoge verwachtingen, die volledig vervuld werden.
We kregen een zeer vriendelijke en competente service en het schriftelijke aanbod dat ons meteen daarna werd gedaan, overtrof onze verwachtingen ruimschoots. Het had niet beter kunnen zijn, hartelijk dank! We zullen dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen!
19.09.2025Hille G.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Als het uitbetaalde bedrag hoger is dan verwacht, zijn we natuurlijk altijd erg blij voor onze klanten. Het is geweldig dat de reis naar ons voor u heeft geloond en bedankt voor uw beoordeling!
Aanbeveling
Snel professioneel advies, zeer vriendelijk personeel en, omdat ik goud verkocht had, onmiddellijke overschrijving naar mijn rekening. Graag tot een volgende keer!
14.09.2025Petra K.
Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden om naar Trauschmuck, Sperling in Hamburg te gaan om gouden sieraden te verkopen. Ik heb het geprobeerd in NRW waar ze me probeerden op te lichten en me net iets minder dan de helft van de prijs boden. Bij Tausch Schmuck Sperling wordt een direct bod gedaan tegen een absoluut eerlijke prijs, namelijk de prijs van puur goud. Voordat u iets verkoopt, moet u altijd op internet kijken wat de huidige goudprijs is. Er zijn genoeg calculators om uit te vinden wat u voor uw sieraad zou moeten krijgen. Dus ik heb alles goed gedaan en mijn goud verkocht aan Tausch Schmuck Sperling in Hamburg top adres
05.09.2025Heike R.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Het is geweldig dat u zich niet hebt laten oplichten! Helaas horen we dat bijna elke dag. Hartelijk dank voor uw recensie!
Aanbeveling
Serieus. Stipt. Betrouwbaar. Beste prijs. Vijf sterren die waarmaken wat ze beloven!
Ik ben zeer tevreden!
01.08.2025Anoniem
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Eerlijke prijzen, transparantie en deskundig advies zijn de hoekstenen van onze service. Wij zijn blij dat u dit zo aantrekkelijk vond en danken u voor uw feedback!
geweldige service en verwerking, ik zou ook meer dan 5 sterren geven
16.07.2025Anoniem
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Hartelijk dank voor de 5 en meer sterren - ze zijn allemaal aangekomen, ook al kun je er hier maar 5 geven ;-)
Aanbeveling
Zeer gerenommeerde handelaar, de inkoopprijzen zijn absoluut topklasse, je kunt hier zonder afspraak komen en krijgt zeer goed advies en wordt nooit overgehaald om te verkopen, maar krijgt eerlijk en transparant advies over of het in individuele gevallen de moeite waard zou kunnen zijn om het item aan een particulier te verkopen (bijv. een waardevol horloge). Ik ben hier verschillende keren geweest en zelfs als je 5 of 6 minuten moet wachten (in zeldzame gevallen zelfs 10 of 12 minuten), besef ik dat de andere klanten duidelijk heel tevreden zijn en hier zelfs uit andere steden of zelfs landen komen en dat verbaast me niets. In deze tijd is het fijn om mensen te hebben op wie je kunt vertrouwen en die betrouwbaar zijn. Ik zou graag terugkomen en ik moet zeggen dat ondanks alle stress van het moderne leven, het leuk is, heel erg bedankt ❣️👑👑👑👑👑
19.06.2025D. T.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! Wij proberen gewoon recht door zee te zijn, zonder mitsen en maren. Op deze manier willen wij ons onderscheiden van dubieuze goudinkopers die bijvoorbeeld alleen met lokprijzen adverteren of op een absoluut ondoorzichtige manier werken.
Aanbeveling
Al verschillende keren gebruikt. Altijd mijn eerste keus! Voorbeeldig bedrijf!
19.06.2025S.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
We zijn erg blij dat we u als vaste klant hebben, omdat dit laat zien dat we veel dingen goed doen. Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Aanbeveling
Jong, dynamisch en zeer competent team! Uitstekende en uiterst vriendelijke service!
04.06.2025Hendrik M. R.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Blij dat u tevreden bent en bedankt voor uw geweldige recensie!
Aanbeveling
Ik kan Trauschmuck Sperling zonder voorbehoud aanbevelen. Zeer prettig contact, zeer eerlijke prijzen. Professionele, veilige en snelle afhandeling. Het was een groot genoegen. Hartelijk dank.
03.06.2025Anoniem
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Het was ook een genoegen en heel erg bedankt voor de recensie!
Aanbeveling
Super-Firma, super sicher und super schnell!
Sehr zu empfehlen!
22.05.2025Regina Z.
Trauschmuck Sperling Commentaar van Trauschmuck Sperling :
Herzlichen Dank für Ihre super Bewertung!
11.357 Recensies van

01.07.2025
11.080 beoordelingen op eBay

04.12.2025

Uw bericht aan Trauschmuck Sperling

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Trauschmuck Sperling zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 09.03.2021  |  Laatst bijgewerkt: 04.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH