Adler Wohndesign ist ein renommierter Raumausstatter in Berlin, der sich auf exklusive Inneneinrichtungen und hochwertige Designlösungen für Ihr Zuhause spezialisiert hat. Mit einem Auge für Eleganz und einem Händchen für Kreativität verwandelt... das erfahrene Team von Designern und Handwerkern jeden Wohnraum in ein stilvolles Meisterwerk.
In der pulsierenden Hauptstadt Deutschlands gelegen, vereint Adler Wohndesign traditionelle Berliner Handwerkskunst mit modernen Designtrends, um atemberaubende Raumkonzepte für anspruchsvolle Kunden zu kreieren. Ganz gleich, ob Sie eine luxuriöse Wohnung oder ein gemütliches Stadthaus einrichten möchten, Adler Wohndesign ist Ihr verlässlicher Partner für maßgeschneiderte Raumgestaltung in Berlin.
Znak Jakości ProvenExpert przyznawany jest dostawcom usług, którzy otrzymali co najmniej 10 opinii klientów ze wskaźnikiem rekomendacji na poziomie 90% lub wyższym.
Zamówiliśmy zasłony do naszego salonu. Cały proces, od doradztwa w wyborze tkaniny i koloru po późniejszy montaż na miejscu: Wszystko było perfekcyjne i dokładnie takie, jak sobie Państwo życzą jako klienci!
Pani Vogt jest świetna - w doradzaniu i działaniu. Stażysta z Włoch był również bardzo dobry podczas instalacji. Pan Drewitz wziął pod uwagę nasze obawy i związał nas z firmą. Dla nas osobiście była to duża inwestycja, której nie kalkulowaliśmy przed przeprowadzką. Uznaliśmy, że wartość zamówienia na poziomie 6000 zł była rozsądna.
Jesteśmy "recydywistami" i doceniamy jasne, zorientowane na cel specjalistyczne porady. Cały zespół jest bardzo przyjazny, a realizacja jest szybka i profesjonalna. Nie wiemy, co mogłoby być lepsze! Bardzo Państwu dziękujemy!
Jestem BARDZO zadowolony i będę bardzo szczęśliwy, jeśli w przyszłości moje życzenia zostaną perfekcyjnie zrealizowane przez ADLER Wohndesign. Nie ma nic lepszego niż to: osobiste doradztwo, doskonała realizacja tego, czego chciałem i bardzo czysta, profesjonalna realizacja przez bardzo przyjazny personel.
Bardzo miło jest mieć osobę kontaktową przez cały czas.
Proszę kontynuować dobrą pracę :-)
Wszechstronnie satysfakcjonujące doświadczenie, od pierwszego kontaktu w sklepie do zawieszenia zasłon w domu. Kompetentne doradztwo, bardzo profesjonalny zespół, a także miły, przystępny, otwarty i przyjazny! Bardzo się cieszę, że odkryłam Adler Wohndesign w Berlinie!
Witam Panie Adler, bardzo się cieszymy, że ma Pan tak dobrą rękę w doborze swoich pracowników.
Pani Hart i Pani Vogt to zespół marzeń. Czuliśmy się bardzo komfortowo zarówno podczas konsultacji, jak i montażu. Nasze mieszkanie jest jeszcze piękniejsze dzięki doskonałym rozwiązaniom dekoracji okien i już nie możemy się doczekać ponownej współpracy z Państwem. Bardzo Państwu dziękujemy 😊
Życzymy Państwu udanej przeprowadzki do nowych pomieszczeń i do zobaczenia wkrótce.
Kompetentne i profesjonalne doradztwo, bardzo dobra obsługa, doskonałe rzemiosło, wysokiej jakości asortyment produktów. Z niecierpliwością czekamy na kolejne wspólne projekty z Panem Drewitz & Team!
Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów | Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony |
Profil aktywny od 12.03.2018 | Ostatnia aktualizacja: 01.05.2026