Tom Sander – kompleksowe rozwiązania finansowe z jednego źródła

Dane kontaktowe
Moje podejście doradcze koncentruje się na Państwa życzeniach i celach. Rozumiem, że każdy klient jest wyjątkowy i potrzebuje indywidualnych rozwiązań dostosowanych do jego osobistych potrzeb. Dlatego ściśle współpracuję z Państwem, aby zrozumieć...

Dane kontaktowe

1 Gwiazdka 0
Bardzo dobra (4,94)
Cena/Stosunek jako
Bardzo dobra (4,95)

Opinie opublikowane na ProvenExpert wskazują, że recenzenci doceniają obsługę klienta oferowaną przez specjalistę ds. finansowania Bauspar, Toma Sandera, podkreślając ich reakcję i wsparcie podczas interakcji. Dodatkowo recenzenci opisują pozytywne doświadczenia z obsługą klienta, zauważając przyjazną atmosferę i efektywną komunikację. Ogólnie, opinie odzwierciedlają duże uznanie dla uwagi i troski, jaką otrzymali.

Kluczowe kompetencje

Optymalizacja wydajności

Optymalizacja kosztów

Dostosowanie portfela

22 opinii na ProvenExpert.com

4,94 z 5
Rekomendacja
Chciałbym serdecznie podziękować panu Tomowi Sanderowi za doskonałe doradztwo i wsparcie w zakresie finansowania naszej inwestycji budowlanej. Od samego początku doradztwo było kompetentne, przejrzyste i spersonalizowane. Pan Sander poświęcił nam wiele czasu, w przystępny sposób wyjaśnił wszystkie możliwości oraz zawsze uwzględniał nasze indywidualne życzenia i pytania.

Dzięki jego rzetelnemu i zaangażowanemu wsparciu udało mi się znaleźć odpowiednie dla nas rozwiązanie finansowe i zrealizować nasze marzenie o własnym domu. Przez cały czas trwania procesu czułem się w bardzo dobrych rękach.

Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy poszukują kompetentnego i budzącego zaufanie doradztwa w zakresie kredytów budowlanych! 👍👍👍👍👍👍👍👍
18.08.2026Herr Malitz
Rekomendacja
Jestem bardzo zadowolony z doradztwa pana Toma Sandera. Poświęcił mi dużo czasu, w przystępny sposób odpowiedział na wszystkie moje pytania i znalazł rozwiązanie finansowe, które idealnie pasuje do mojej sytuacji. Doradztwo było kompetentne, przejrzyste i przyjazne. Przez cały czas czułem się w dobrych rękach i mogę bez zastrzeżeń polecić pana Sandera. Bardzo dziękuję za doskonałe wsparcie!
06.08.2026Toni Wegner
Rekomendacja
Kompetentni, godni zaufania i zawsze dostępni
01.08.2026Silvia Freihof
Rekomendacja
Tom cieszy się moim pełnym zaufaniem, a ja czuję się dobrze, więc Tom robi wszystko jak należy.
Kompleksowa obsługa bez żadnych zmartwień – od obsługi klienta po jakość obsługi.
31.07.2026Anonimowo
Rekomendacja
Od wielu lat jestem klientką pana Toma. Pomógł nie tylko mnie w znalezieniu odpowiednich rozwiązań, ale także ważnym osobom z mojego otoczenia. Tom zawsze podchodzi do każdej sprawy indywidualnie i nie ustaje w wysiłkach, dopóki nie osiągnie pozytywnego wyniku. Porażka nie zniechęca go, wręcz przeciwnie – wtedy jeszcze bardziej się angażuje. Zawsze chętnie ponownie podjęłabym z nim współpracę.
30.07.2026Ramona Sperling
4,87 z 5
Rekomendacja
Bardzo dobra obsługa. Uwzględnia indywidualne życzenia. Wszystko przebiegło bez żadnych problemów.
Naprawdę świetna obsługa
4,75 z 5
⭐⭐⭐⭐⭐

Bardzo kompetentne i profesjonalne doradztwo! Współpraca od samego początku przebiegała w miłej atmosferze, była rzetelna i przejrzysta. Na wszystkie pytania udzielono zrozumiałych odpowiedzi, a finansowanie zostało optymalnie dostosowane do moich potrzeb. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu całej sprawy i bez zastrzeżeń mogę polecić ekspertów ds. finansowania budowlanego.
Rekomendacja
Zawsze dostępny, zawsze gotowy z rozwiązaniem. Jesteśmy w 100% zadowoleni z jego pracy. Gorąco polecamy!
22.07.2026Jan
Rekomendacja
Świetne, kompetentne doradztwo, rzetelność i stała dostępność 👍🏼
22.07.2026Anonimowo
Rekomendacja
Szczególnie jestem zadowolony z pana Toma Sandera, ponieważ zawsze znajduje rozwiązanie, a także ze względu na jego spokojne usposobienie i gotowość do pomocy. Jest on również zawsze dostępny.
22.07.2026Marcel Noack
Rekomendacja
Jestem niezwykle zadowolony z usług pana Sandera – udzielił mi bardzo dobrych porad i zawsze służy mi pomocą zarówno słowem, jak i czynem. Mogę go polecić w 1000 procentach. Miałam już kilku doradców, jednak nigdy nie otrzymałam tak kompleksowej porady jak od pana Sandera. Dałabym mu więc więcej niż tylko 5 gwiazdek. Bardzo dziękuję za wszystko ☺️
21.07.2026Rita Hinze
Rekomendacja
Moje doświadczenia z panem Sanderem są wyłącznie pozytywne. Zawsze można się z nim skontaktować telefonicznie, nawet w weekendy.
Szczegółowe i kompetentne doradztwo w zakresie finansowania; wszystkie informacje były zawsze wiarygodne i zgodne z rzeczywistością – zarówno w odniesieniu do warunków, jak i czasu realizacji.

Gorąco polecam tę osobę.
20.10.2023Anonimowo
Rekomendacja
Szybkie i kompetentne doradztwo oraz realizacja. Zawsze dostępni, a co dla mnie najważniejsze – elastyczność w zakresie finansowania.
Gorąco polecam
09.09.2023Anonimowo
07.09.2023Anonimowo
Oceń teraz

Wiadomość do Bauspar,-Finanzierungsspezialist Tom Sander

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 12.08.2023  |  Ostatnia aktualizacja: 18.08.2026   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH