Tom Sander – 360°-finansieringslösningar från en och samma leverantör

Kontaktuppgifter
Min rådgivningsstrategi är inriktad på att sätta era önskemål och mål i centrum. Jag förstår att varje kund är unik och behöver individuella lösningar som är skräddarsydda efter just era personliga behov. Därför arbetar jag i nära samarbete med er...

Kontaktuppgifter

3 stjärnor 0
2 stjärnor 0
1 stjärna 0
Utmärkt (4,94)
Förhållande mellan kostnad och prestanda
Utmärkt (4,95)

Recensionerna som publicerats på ProvenExpert visar att recensenterna uppskattar den kundservice som Bauspar,-Finanzierungsspezialist Tom Sander tillhandahåller, och lyfter fram deras lyhördhet och stöd under hela sina interaktioner. Dessutom beskriver recensenterna en positiv kundserviceupplevelse, med en inbjudande miljö och effektiv kommunikation. Sammanfattningsvis återspeglar feedbacken en stark känsla av uppskattning för den uppmärksamhet och omsorg som mottagits.

Top competencies

Performance optimization

Cost optimization

Portfolio adjustment

22 Recensioner på ProvenExpert.com

4,94 av 5
Recommendation
Jag vill varmt tacka Tom Sander för den utmärkta rådgivningen och stödet i samband med min bostadsfinansiering. Rådgivningen var från första början kompetent, öppen och personlig. Herr Sander tog sig gott om tid, förklarade alla alternativ på ett begripligt sätt och tog hela tiden hänsyn till våra individuella önskemål och frågor.

Tack vare hans pålitliga och engagerade stöd har jag hittat en finansiering som passar oss och vi har kunnat förverkliga vår dröm om ett eget hem. Jag har känt mig i mycket goda händer under hela processen.

Ett klart rekommendation till alla som söker kompetent och förtroendeingivande rådgivning kring byggfinansiering! 👍👍👍👍👍👍👍👍
18.08.2026Herr Malitz
Recommendation
Jag är mycket nöjd med rådgivningen från Tom Sander. Han tog sig gott om tid, besvarade alla mina frågor på ett begripligt sätt och hittade en finansieringslösning som passar min situation perfekt. Rådgivningen var kompetent, öppen och vänlig. Jag har hela tiden känt mig i goda händer och kan utan förbehåll rekommendera herr Sander. Tack så mycket för det utmärkta stödet!
06.08.2026Toni Wegner
Recommendation
Kompetent, pålitlig och alltid tillgänglig
01.08.2026Silvia Freihof
Recommendation
Tom har mitt fulla förtroende och jag mår bra, så Tom gör allt rätt.
Ett helt bekymmersfritt paket, från kundservice till upplevelse.
31.07.2026Anonymt
Recommendation
Jag har varit kund hos Tom i många år. Han har inte bara hjälpt mig att hitta rätt lösningar, utan även viktiga personer i min omgivning. Tom satsar alltid helhjärtat på varje enskilt fall och ger inte upp förrän ett positivt resultat uppnås. Ett bakslag får honom inte att tappa modet, tvärtom – då satsar han ännu hårdare. Jag skulle gärna samarbeta med honom igen.
30.07.2026Ramona Sperling
4,87 av 5
Recommendation
Mycket bra rådgivning. Tar hänsyn till individuella önskemål. Allt gick smidigt.
Riktigt bra rådgivning
4,75 av 5
⭐⭐⭐⭐⭐

Mycket kompetent och professionell rådgivning! Samarbetet var från början trevligt, pålitligt och öppet. Alla frågor besvarades på ett begripligt sätt och finansieringen anpassades optimalt efter mina behov. Jag är mycket nöjd med hela processen och kan utan förbehåll rekommendera Bausparfinanzexperten.
Recommendation
Alltid tillgänglig, alltid en lösning. Vi är 100 % nöjda med hans arbete. Rekommenderas!
22.07.2026Jan
Recommendation
Fantastisk och kompetent rådgivning, pålitlig och alltid tillgänglig 👍🏼
22.07.2026Anonymt
Recommendation
Jag är särskilt nöjd med Tom Sander, eftersom han alltid hittar en lösning, och för hans lugna sätt och hans hjälpsamhet. Han är dessutom alltid tillgänglig.
22.07.2026Marcel Noack
Recommendation
Jag är väldigt nöjd med herr Sander – han har gett mig mycket bra råd och står alltid till min tjänst med råd och stöd. Jag kan rekommendera honom till 1000 procent. Jag har haft flera rådgivare tidigare, men jag har aldrig fått så omfattande rådgivning som av herr Sander. Jag skulle gärna ge honom mer än bara 5 stjärnor. Tack så mycket för allt ☺️
21.07.2026Rita Hinze
Recommendation
Jag har uteslutande haft positiva erfarenheter av herr Sander. Han går alltid att nå per telefon, även på helgerna.
Utförlig och kompetent rådgivning när det gäller finansiering; alla uppgifter var alltid tillförlitliga och stämde, vare sig det gällde villkor eller handläggningstider.

Han är absolut att rekommendera.
20.10.2023Anonymt
Recommendation
Snabb och kompetent rådgivning samt genomförande. Alltid tillgängliga och, vilket är det viktigaste för mig, flexibilitet när det gäller finansieringen.
Jag kan bara rekommendera dem varmt
19.10.2023Anonymt
09.09.2023Anonymt
07.09.2023Anonymt
Submit a review

Ditt meddelande till Bauspar,-Finanzierungsspezialist Tom Sander

Please complete the field highlighted in red.
Please complete the field highlighted in red.
Ogiltig e-postadress
* obligatoriska fält
Ogiltiga tecken. Endast siffror och mellanslagstecken är möjliga.

Jag accepterar integritetspolicy.

All reviews and experiences about Bauspar,-Finanzierungsspezialist Tom Sander are the subjective opinions of those who compose and submit them  |  The profile owner is responsible for the contents of this page  |   Profile active since 12.08.2023  |  Last update: 18.08.2026   |  Report profile

Mer transparens och säkerhet samtidigt som vi letar efter kompetenta medarbetare

Autentiska kundåsikter
Dra nytta av andra kunders erfarenheter: ProvenExperts verifierade kundrecensioner kan hjälpa dig att välja rätt produkt eller tjänst.
Effektiv kundfeedback
ProvenExpert gör det möjligt att granska ett företags hela servicespektrum (t.ex. kundtjänst, konsultverksamhet). På så sätt får du en detaljerad översikt över din servicekvalitet inom alla områden.
Independent reviews
ProvenExpert är gratis, oberoende och neutral. Kunderna gör recensioner på eget initiativ - deras åsikter är inte till salu. Och innehållet i recensionerna kan inte påverkas av pengar eller på något annat sätt.

A good reputation is the world's
best form of advertising!

85 % av alla konsumenter litar lika mycket på recensioner på nätet som på personliga rekommendationer.

Låt ProvenExpert ge ditt företag en skjuts framåt med världens bästa reklam: nöjda kunders åsikter.
Riktlinjer för granskning  |  Kvalitetssäkring  |  Integritetspolicy  |  Juridiskt meddelande  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH