Na szybki start: Nasze szablony ankiet dla klientów

Ankieta klienta: Praktyka medyczna i medycyna alternatywna

Zbieraj recenzje i rekomendacje od swoich pacjentów z ProvenExpert. Buduj zaufanie do swoich usług i spraw, by Twoja praktyka była łatwiejsza do odnalezienia w Google, udostępniając opinie pacjentów publicznie.

Na przykład lekarze, dentyści, terapeuci

Zobacz przykładową ankietę: Praktyka medyczna
Ankieta klienta: Praktyka medyczna i medycyna alternatywna

Ankieta klienta: Architektura

Skorzystaj z naszych ankiet, aby dowiedzieć się wszystkiego, co chcesz wiedzieć od swoich klientów, a także zbierać rekomendacje i recenzje. Nasza analityka ankiet pokaże dokładnie, jakie są Twoje mocne i słabe strony.

Na przykład architekci, projektanci wnętrz i inżynierowie budownictwa

Zobacz przykładową ankietę: Architektura
Ankieta klienta: Architektura

Ankieta klienta: Handel samochodowy

ProvenExpert pozwala umieścić opinie klientów dokładnie tam, gdzie każdy może je zobaczyć — na Twojej stronie, w profilu ocen, w e-mailach, mediach społecznościowych lub w wynikach wyszukiwania Google.

Na przykład salony samochodowe, sprzedawcy samochodów, sprzedawcy samochodów używanych

Zobacz przykładową ankietę: Handel samochodowy
Ankieta klienta: Handel samochodowy

Ankieta klienta: Budownictwo

Skorzystaj z naszych ankiet online, aby dowiedzieć się, czego oczekują Twoi klienci i jak bardzo są zadowoleni z Twoich produktów lub usług. Wprowadzaj trwałe, jakościowe ulepszenia w swojej firmie i zacznij optymalizować ofertę, by sprostać potrzebom klientów.

Na przykład firmy budowlane, glazurnicy, firmy zajmujące się architekturą krajobrazu

Zobacz przykładową ankietę: Budownictwo
Ankieta klienta: Budownictwo

Wszystko, co chcesz wiedzieć.

Czy to w przypadku stylizacji paznokci, kosmetyki, makijażu, masaży czy pedicure, czy to we własnym studio, salonie, czy w domu u klienta — dzięki naszym ankietom dla branży beauty dowiesz się dokładnie, czego oczekują Twoi klienci.

Na przykład gabinety kosmetyczne, salony, studia paznokci

Zobacz przykładowy profil

Ankieta klienta: Konsulting

Wzmocnij zaufanie do swojej wiedzy: ankietuj klientów, identyfikuj swoje najlepsze kompetencje i wykorzystuj opinie klientów do budowania przejrzystości i zaufania do swoich usług doradczych.

Na przykład dietetycy, rzeczoznawcy, konsultanci HR

Zobacz przykładową ankietę: Konsulting
Ankieta klienta: Konsulting

Ankieta klienta: Placówki opiekuńcze

Daj swoim podopiecznym i ich rodzinom poczucie, że są w dobrych rękach. Wykorzystaj opinie klientów, aby budować zaufanie do swojej placówki. Prezentuj poziom zadowolenia online i pomagaj potencjalnym klientom dokonać właściwego wyboru.

Na przykład domy opieki, żłobki

Zobacz przykładową ankietę: Placówki opiekuńcze
Ankieta klienta: Placówki opiekuńcze

Ankieta klienta: Coaching

Coach potrzebuje coachingu: weź radę od kogoś innego — od swoich klientów. Przeprowadzaj ankiety wśród swoich klientów, aby uzyskać cenne informacje o tym, jak Ty i Twoje usługi jesteście postrzegani i jakie są Twoje najważniejsze kompetencje.

Na przykład coachowie biznesowi, coachowie indywidualni, coachowie kariery

Zobacz przykładową ankietę: Coaching
Ankieta klienta: Coaching

Ankieta klienta: Usługi

Skorzystaj z naszych ankiet, aby mierzyć satysfakcję klientów, analizować mocne strony i podnosić jakość usług. Pozytywne skutki uboczne? Większa lojalność klientów, rekomendacje i nowi klienci.

Na przykład handel detaliczny, restauracje i bary, logistyka

Zobacz przykładową ankietę: Usługi
Ankieta klienta: Usługi

Ankieta klienta: E-commerce

Łatwy sposób na uzyskanie opinii: stworzenie naszej ankiety zajmuje niespełna 60 sekund, a jej wypełnienie mniej niż 3 minuty. Można je dodawać do e-maili, stron internetowych i innych platform, a system analizuje je automatycznie.

Na przykład usługi online, platformy sprzedażowe, usługi e-płatności

Zobacz przykładową ankietę: E-commerce
Ankieta klienta: E-commerce

Ankieta klienta: Wydarzenia i rozrywka

Dowiedz się, co cenią w Tobie Twoi odbiorcy, zobacz, gdzie możesz się poprawić i dowiedz się, co czyni Twoje usługi wyjątkowymi. Wykorzystaj siłę opinii klientów, aby pozyskać nowych gości i klientów.

Na przykład DJ-e, muzycy, kabarety i aktorzy

Zobacz przykładową ankietę: Wydarzenia i rozrywka
Ankieta klienta: Wydarzenia i rozrywka

Ankieta klienta: Usługi finansowe

Zaufanie i wiedza to podstawa w Twojej branży. Zaprezentuj potencjalnym klientom swoje doskonałe usługi dzięki naszym ankietom. Zapraszaj klientów do zostawiania opinii i generuj rekomendacje produktów oraz usług.

Na przykład doradcy finansowi, doradcy inwestycyjni, menedżerowie portfela

Zobacz przykładową ankietę: Usługi finansowe
Ankieta klienta: Usługi finansowe

Ankieta klienta: Fotografia

Dowiedz się, co czyni Twoje usługi wyjątkowymi i gdzie jest miejsce na poprawę. Po prostu zaproś klientów do zostawiania opinii i rekomendacji, które pomogą Ci pozyskać nowe zlecenia.

Na przykład fotografowie ślubni, fotografowie reklamowi, laboratoria fotograficzne

Zobacz przykładową ankietę: Fotografia
Ankieta klienta: Fotografia

Ankieta klienta: Restauracje i bary

Masz najlepsze jedzenie w mieście? Gotujesz coś wyjątkowego? Daj znać wszystkim! Zapraszaj gości do zostawiania opinii, rekomendacji i recenzji, aby przekonać potencjalnych klientów o jakości Twojej kuchni.

Na przykład restauracje, puby, kawiarnie, budki z jedzeniem, targi street food

Zobacz przykładową ankietę: Restauracje i bary
Ankieta klienta: Restauracje i bary

Ankieta klienta: Rzemiosło

Większość firm rzemieślniczych pozyskuje nowych klientów poprzez polecenia. Ankiety ProvenExpert nie tylko pozwalają zbierać opinie klientów, ale także generować recenzje i rekomendacje w tym samym czasie.

Na przykład hydraulicy, monterzy instalacji gazowych, stolarze, usługi malarskie

Zobacz przykładową ankietę: Rzemiosło
Ankieta klienta: Rzemiosło

Ankieta klienta: Hotele i zakwaterowanie

Siedmiu na dziesięciu konsumentów rezerwuje nocleg online i zwraca szczególną uwagę na opinie o poszczególnych obiektach. Zbieraj opinie i zdobywaj zaufanie potencjalnych gości dzięki informacjom o poziomie zadowolenia.

Na przykład hotele, pensjonaty, apartamenty wakacyjne, schroniska młodzieżowe

Zobacz przykładową ankietę: Hotele i zakwaterowanie
Ankieta klienta: Hotele i zakwaterowanie

Ankieta klienta: Biura nieruchomości

Czy wiesz, co Twoi klienci cenią w Twoich usługach? Dowiedz się dzięki naszym ankietom. Identyfikuj mocne i słabe strony i wykorzystuj swoje najlepsze kompetencje do promowania biznesu.

Na przykład pośrednicy nieruchomości, firmy deweloperskie, wynajmujący

Zobacz przykładową ankietę: Biura nieruchomości
Ankieta klienta: Biura nieruchomości

Ankieta klienta: Usługi IT

Uzyskaj doskonałe pomiary satysfakcji klienta: nasze ankiety zostały opracowane we współpracy z konsultantami IT i zawierają pełen zakres istotnych kryteriów jakościowych. Dzięki temu otrzymasz dokładnie te informacje, których szukasz.

Na przykład administratorzy systemów, konsultanci IT, programiści

Zobacz przykładową ankietę: Usługi IT
Ankieta klienta: Usługi IT

Ankieta klienta: Myślistwo i sporty strzeleckie

Twoi klienci cenią Twoją wiedzę i rzetelność przy zakupie broni myśliwskiej i sportowej, akcesoriów oraz napraw? Zbieraj opinie już teraz i pokaż im, że jesteś właściwym partnerem w tej dziedzinie.

Na przykład rusznikarze, sprzedawcy broni i dostawcy dla myślistwa i strzelectwa sportowego.

Zobacz przykładową ankietę: Myślistwo i sporty strzeleckie
Ankieta klienta: Myślistwo i sporty strzeleckie

Ankieta klienta: Usługi motoryzacyjne

Oferujesz fachowe doradztwo, specjalistyczne usługi i uczciwe ceny? Daj o tym znać wszystkim! Dzięki naszym ankietom dla warsztatów i innych dostawców usług motoryzacyjnych możesz pozwolić klientom „zajrzeć pod maskę” i wystawić Ci ocenę — oraz osobistą rekomendację.

Na przykład warsztaty samochodowe, sprzedawcy części zamiennych, lakiernie

Zobacz przykładową ankietę: Usługi motoryzacyjne
Ankieta klienta: Usługi motoryzacyjne

Ankieta klienta: Marketing

Najlepsza reklama na świecie? Dobra reputacja. Nikt nie wie tego lepiej niż Ty. Nasze ankiety pozwalają zbierać cenne opinie i rekomendacje, zamieniając obecnych klientów w ważnych partnerów w pozyskiwaniu nowych zleceń.

Na przykład agencje reklamowe, specjaliści od strategii marketingowej, konsultanci ds. marketingu

Zobacz przykładową ankietę: Marketing
Ankieta klienta: Marketing

Ankieta klienta: Projektowanie mediów

Nasze ankiety zostawiają miejsce na kreatywność: zmieniaj listę pytań, aby dopasować ją do swoich potrzeb i zbieraj dokładnie te informacje, które Cię interesują.

Na przykład projektanci stron pod WWW, graficy, firmy produkujące filmy

Zobacz przykładową ankietę: Projektowanie mediów
Ankieta klienta: Projektowanie mediów

Ankieta klienta: Produkcja mediów

Nie pozwól, by prawdziwe potrzeby i pragnienia Twoich klientów pozostały tajemnicą — skorzystaj z naszych ankiet online. Nasz system automatycznie analizuje opinie, pokazując, jak bardzo klienci są zadowoleni i co w Tobie cenią.

Na przykład drukarnie, punkty ksero, druk na koszulkach

Zobacz przykładową ankietę: Produkcja mediów
Ankieta klienta: Produkcja mediów

Ankieta klienta: Marketing online

Dziś większość klientów korzysta z Internetu, aby znaleźć firmy, które mogą wykonać potrzebne im usługi. Wiesz to lepiej niż ktokolwiek inny. Korzystaj z naszych ankiet, aby zbierać opinie, rekomendacje i recenzje, aktywnie budując swoją reputację online.

Na przykład konsultanci marketingu online, specjaliści SEO, SEA i SEM

Zobacz przykładową ankietę: Marketing online
Ankieta klienta: Marketing online

Ankieta klienta: Sklepy internetowe

Łatwy sposób na uzyskanie opinii: stworzenie naszej ankiety zajmuje niespełna 60 sekund, a jej wypełnienie mniej niż 3 minuty. Można je dodawać do e-maili, stron sklepów i innych platform, a system analizuje je automatycznie.

Na przykład sprzedawcy internetowi i platformy e-marketplace

Zobacz przykładową ankietę: Sklepy internetowe
Ankieta klienta: Sklepy internetowe

Ankieta klienta: Produkcja

Czy to wytwarzanie, obróbka, czy produkcja – dzięki naszym dedykowanym ankietom dla kategorii „Produkcja” zadajesz właściwe pytania. Zbieraj wymagania i opinie klientów jeszcze dokładniej i przekonuj potencjalnych kontrahentów.

Na przykład producenci żywności, złotnicy, manufaktury

Zobacz przykładową ankietę: Produkcja
Ankieta klienta: Produkcja

Ankieta klienta: Usługi zdrowia psychicznego

Korzystaj z naszych ankiet, aby zbierać (anonimowe) rekomendacje i recenzje od swoich pacjentów. Wzmacniaj zaufanie do swoich usług i pomagaj potencjalnym klientom wybrać Ciebie zamiast konkurencji.

Na przykład psychoterapeuci, terapeuci par, specjaliści od rozwiązywania konfliktów

Zobacz przykładową ankietę: Usługi zdrowia psychicznego
Ankieta klienta: Usługi zdrowia psychicznego

Ankieta klienta: Usługi prawne

Ponad połowa wszystkich adwokatów pozyskuje nowych klientów poprzez rekomendacje. Niech nasze ankiety pomogą Ci pozyskać recenzje i polecenia od obecnych klientów. W ten sposób zbudujesz większe zaufanie do swoich usług.

Na przykład notariusze, adwokaci, kancelarie prawne

Zobacz przykładową ankietę: Usługi prawne
Ankieta klienta: Usługi prawne

Ankieta klienta: Media społecznościowe

Rozszerz swoją strategię earned media, zbierając recenzje i rekomendacje klientów oraz prezentując je światu online. Aktywnie buduj swoją reputację online i pozyskuj nowe zlecenia.

Na przykład konsultanci social media, agencje, marketing w mediach społecznościowych

Zobacz przykładową ankietę: Media społecznościowe
Ankieta klienta: Media społecznościowe

Ankieta klienta: Zaangażowanie społeczne

Z Twoją pomocą świat staje się lepszym miejscem. Tym razem zrób coś dla siebie i powiedz wszystkim o swojej wspaniałej pracy. Zbieraj cenne opinie i aktywnie wzmacniaj swoją reputację online.

Na przykład organizacje pozarządowe, fundacje, stowarzyszenia charytatywne

Zobacz przykładową ankietę: Zaangażowanie społeczne
Ankieta klienta: Zaangażowanie społeczne

Ankieta klienta: Sklepy detaliczne

Czy Twoi klienci zawsze mają rację? Daj znać wszystkim! ProvenExpert pozwala zbierać cenne opinie klientów i zdobywać przychylność potencjalnych kupujących dzięki recenzjom i gwiazdkom Google.

Na przykład kierownicy oddziałów detalicznych, sklepy specjalistyczne, butiki

Zobacz przykładową ankietę: Sklepy detaliczne
Ankieta klienta: Sklepy detaliczne

Ankieta klienta: Doradztwo podatkowe i księgowość

Niech Twoja wiedza mówi sama za siebie: zapraszaj klientów do udziału w ankietach, zbieraj cenne opinie i rekomendacje, wykorzystuj siłę reklamową swoich najlepszych kwalifikacji i buduj zaufanie do swoich usług.

Na przykład księgowi, rzeczoznawcy majątkowi, syndycy

Zobacz przykładową ankietę: Doradztwo podatkowe i księgowość
Ankieta klienta: Doradztwo podatkowe i księgowość

Ankieta klienta: Fundacje i NGO

Czy chcesz robić coś dobrego? Zbieraj cenne opinie dla swojej fundacji, aby wzmocnić reputację online i dać światu znać o swoim projekcie.

Na przykład fundacje, organizacje pozarządowe, organizacje charytatywne

Zobacz przykładową ankietę: Fundacje i NGO
Ankieta klienta: Fundacje i NGO

Ankieta klienta: Podróże i turystyka

Korzystaj z naszych ankiet, aby zbierać rekomendacje i recenzje dotyczące wycieczek i ofert od swoich klientów. Buduj zaufanie do swojego serwisu i wykorzystuj te recenzje do promocji.

Na przykład biura turystyczne, biura podróży

Zobacz przykładową ankietę: Podróże i turystyka
Ankieta klienta: Podróże i turystyka

Ankieta klienta: Szkolenia

Czy Twoi klienci są w pełni — a nawet nadzwyczajnie — zadowoleni z Twoich usług? Niech ich entuzjazm pomoże Ci pozyskać nowych klientów. Zbieraj opinie od swoich kursantów i wykorzystuj ich recenzje do reklamowania biznesu.

Na przykład trenerzy personalni, instruktorzy tańca, trenerzy psów

Zobacz przykładową ankietę: Szkolenia
Ankieta klienta: Szkolenia

Ankieta klienta: Transport, logistyka i firmy przeprowadzkowe

Wyróżnij się z tłumu dzięki doskonałym rekomendacjom. Nasze branżowe ankiety pomagają rozwijać biznes. Recenzje są bardziej przekonujące niż jakakolwiek reklama - a dzięki analityce ankiet możesz ulepszać swoje usługi!

Na przykład usługi przeprowadzkowe, sprzątanie, usługi kurierskie, firmy transportu towarowego, firmy transportu mebli

Zobacz przykładową ankietę: Transport, logistyka i firmy przeprowadzkowe
Ankieta klienta: Transport, logistyka i firmy przeprowadzkowe

Ankieta klienta: Doradztwo biznesowe

Twoi klienci już wiedzą, za co Cię cenią. Teraz czas pokazać potencjalnym klientom, w czym jesteś najlepszy. Zbieraj opinie od klientów, buduj zaufanie do swoich porad i przekonuj potencjalnych klientów, że Twoje usługi są najlepsze na rynku.

Na przykład konsultanci, doradcy strategiczni, doradcy ds. zarządzania

Zobacz przykładową ankietę: Doradztwo biznesowe
Ankieta klienta: Doradztwo biznesowe

Ankieta klienta: Stowarzyszenia, zrzeszenia i kluby

Zbieraj rekomendacje i doświadczenia swoich członków lub gości dotyczące działań, spotkań lub wydarzeń za pomocą naszych ankiet. W ten sposób wzmocnisz zaufanie do swojego klubu i aktywnie ukształtujesz jego reputację online.

Na przykład dla stowarzyszeń tradycyjnych, sportowych, kulturalnych i wspierających

Zobacz przykładową ankietę: Stowarzyszenia, zrzeszenia i kluby
Ankieta klienta: Stowarzyszenia, zrzeszenia i kluby

Ankieta klienta: Usługi ubezpieczeniowe

Około 77% wszystkich agentów nieruchomości i ubezpieczeniowych pozyskuje nowych klientów poprzez rekomendacje. Dzięki naszym ankietom zyskujesz podwójnie: otrzymujesz rzetelne opinie klientów oraz rekomendacje i recenzje swoich usług.

Na przykład brokerzy ubezpieczeniowi, agenci ubezpieczeniowi, konsultanci

Zobacz przykładową ankietę: Usługi ubezpieczeniowe
Ankieta klienta: Usługi ubezpieczeniowe

Ankieta klienta: Edukacja i rozwój zawodowy

Czy to w przypadku edukacji dorosłych, czy korepetycji: dzięki naszym ankietom uzyskasz fachowe opinie klientów, dzięki którym zidentyfikujesz swoje najlepsze kompetencje dydaktyczne i mocne strony, widząc jednocześnie, gdzie jest miejsce na poprawę.

Na przykład wykładowcy, instytucje edukacyjne, akademie

Zobacz przykładową ankietę: Edukacja
Ankieta klienta: Edukacja i rozwój zawodowy

Ankieta klienta: Wellness

Chcesz zwiększyć satysfakcję klienta? Chcesz zoptymalizować usługi lub po prostu wiedzieć, co myślą Twoi klienci? Nasze ankiety pozwalają na to wszystko — w niecałe 3 minuty.

Na przykład hotele spa, salony masażu, uzdrowiska

Zobacz przykładową ankietę: Wellness
Ankieta klienta: Wellness

Wszystko, co chcesz wiedzieć.

Nie ma nic bardziej przekonującego niż rekomendacje od zadowolonych klientów. Nasze ankiety pozwalają zbierać fachowe opinie i recenzje, identyfikować mocne i słabe strony oraz wykorzystywać siłę reklamową Twoich najlepszych kompetencji.

Na przykład doradcy podatkowi, doradcy prawni, doradcy biznesowi, rzeczoznawcy

Zobacz przykładowy profil
Wszystko, co chcesz wiedzieć.

Dołącz teraz za darmo i zacznij działać!

Wypróbuj nasz plan PREMIUM przez 30 dni za darmo i bez zobowiązań, po czym automatycznie zostaniesz przełączony na nasz plan FREE.