Byłem dość zdołowany. Okoliczności w moim życiu, na które nie miałem wpływu, sprawiły, że wpadłem w wielki dołek i nie miałem zbyt wielu perspektyw. Znajomy przedstawił mnie Keithowi. Na początku pomysł wydał mi się nieco dziwny, ale byłem ciekawy. Byłem bardzo niespokojny i miałem w głowie wir myśli, które nie dawały mi spokoju w dzień i w nocy. Po rozmowie telefonicznej z Keithem umówiliśmy się na sesję hipnozy online. Nie byłem pewien, czy to zadziała. Kiedy spotkaliśmy się online i zakończyliśmy wstępną konsultację, rozpoczęła się hipnoza. Byłem tam i czułem, że mogę wstać w każdej chwili. Ale było to bardzo przyjemne, a kiedy skończyłem, zobaczyłem moje parametry życiowe w aplikacji podczas hipnozy. Mówiły, że byłem w fazie głębokiego snu REM. Następnego dnia zadawałem sobie pytanie, czy moja podświadomość naprawdę pożegnała się z blokadami. Czy wie, co robić? Raz po raz mój umysł próbował podjąć działania przeciwko niej. Zawsze mogłem porozmawiać z Keithem, który powiedział mi, żebym odpuścił i poczekał. Po kilku tygodniach w moim życiu zaszły pozytywne zmiany. Mój niepokój został zastąpiony spokojem. Moje osobiste perspektywy zostały ujawnione, a mój umysł rozpoznał tę zmianę. Po pewnym czasie jednak znów ogarnął mnie niepokój. Nie chciałem ponownie zbliżać się do Keitha, chociaż oferta była zawsze dostępna. Ale pomyślałem sobie, że powinno być możliwe przywrócenie tego stanu. Od tego momentu słuchałem wprowadzenia do hipnozy Keitha na YouTube każdej nocy przez słuchawki, aby zasnąć i uspokoić się. Pomyślałem sobie, że skoro nie mogę zmusić mojej podświadomości, by do mnie przemówiła, to może warto pozwolić, by głos Keitha znów zadziałał. Działa na mnie tak rewelacyjnie, że aż trudno w to uwierzyć. Zaczynam dzień w dobrym nastroju i zrelaksowany. Jeśli kiedykolwiek mam dzień, w którym taki nastrój się pojawia, przywołuję głos i uczucie relaksu i spokoju we mnie. To mnie uspokaja i jestem bardzo wdzięczny, że poznałem Keitha. Ma przyjemny sposób bycia i jest bardzo empatyczny. Poleciłbym Keitha, ponieważ jestem głęboko przekonany, że każdy zabiera coś szczególnie cennego dla siebie na swój własny sposób.
Dziękuję drogi Keith
Tłumaczenie