Okej – vi vet att alla har ont om tid. Allt ska gå snabbt, ingen gillar att läsa långa texter eller titta på långa videor.
Trots det gör vi medvetet ett undantag här. Vi tar oss tid för dig för att ge dig ärlig information och kanske även inspirera dig. För service och passion står i första rummet hos oss – allt annat följer nästan av sig själv.
Om du är här vill du som regel lämna ett omdöme och dela din upplevelse av Luxury Liqueur. Det är precis vad den här sidan är till för – och för det tackar vi dig.
Vi har medvetet valt denna professionella plattform eftersom den möjliggör en äkta och ärlig bild. Det är inte vår syn som står i centrum, utan erfarenheterna från de människor som redan har provat Luxury Liqueur.
Samtidigt vill vi också nå ut till alla som ännu inte känner till oss. Därför hittar du här en kort, ärlig beskrivning av vår produkt och vår idé – utan överdrifter, bara för att ge dig en överblick.
Du kan använda denna information för att komplettera ditt omdöme eller som en påminnelse. Om du ännu inte känner till oss kan andras erfarenheter kanske hjälpa dig att avgöra om Luxury Liqueur passar dig – hemma, vid evenemang eller inom restaurangbranschen.
Om du vill prova först: I vår webbutik kan du beställa ett engångsprovpaket för att själv uppleva smaken och sedan lämna en välgrundad recension.
Luxury Liqueur är en premiumlikör med en speciell sammansättning av körsbär, mandel och akaciehonung. Receptet har vi utvecklat själva, och buteljeringen sker helt och hållet i Tyskland enligt International Food Standards (IFS).
Vår produkt har funnits på marknaden sedan 2011. Den står för kontinuerlig vidareutveckling, jämn kvalitet och en tydligt definierad smakprofil.
Vi använder uteslutande naturliga aromer och avstår helt från färgämnen. Med en alkoholhalt på 30 % vol. står Luxury Liqueur för en intensiv, balanserad premiumupplevelse.
Likören är mångsidig: ren, på is, som shot, longdrink eller cocktail. Även utan erfarenhet som bartender kan man snabbt och enkelt tillreda över 33 olika drinkar – utan ytterligare spritsorter eller speciell barutrustning.
Dessutom passar Luxury Liqueur även utmärkt till matlagning, bakning samt för att förfina kaffe, te och desserter.
Vår målsättning bygger på tre enkla värden:
• ansvarsfullt njutande istället för överkonsumtion
• att föra människor samman och skapa äkta stunder
• att möjliggöra en prisvärd njutningsupplevelse
Vi samarbetar både med privat- och företagskunder samt med gastronomi, detaljhandel, hotellbranschen, restauranger, föreningar och evenemangsarrangörer.
Förutom själva produkten erbjuder vi även praktiska koncept för användning inom företagssektorn – från signaturdrinkar och evenemang till utbildningar och stödjande marknadsföringskoncept för restaurangbranschen och detaljhandeln.
Luxury Liqueur är avsedd för många tillfällen – oavsett om det gäller privata fester, evenemang, restaurangbranschen, mässhöjdpunkter eller ett speciellt ögonblick hemma.
För alla som gillar att arbeta med siffror: Vi har en produktionskapacitet på upp till 22 000 flaskor per timme och levererar till kunder i Tyskland samt redan till andra europeiska marknader som Nederländerna och Österrike. Fler länder kommer att följa.
Luxury Liqueur – Feel the Moment.