Luxury Liqueur

De premium likeur uit Duitsland sinds 2011, met evenementendiensten voor B2B en B2C.

Contactgegevens
Oké – we weten dat iedereen weinig tijd heeft. Alles moet snel gaan; niemand leest graag lange teksten of bekijkt lange video’s.

Toch maken we hier bewust een uitzondering. We nemen de tijd voor u om u eerlijk te informeren en wellicht ook te inspireren. Want service en passie staan bij ons voorop – al het andere volgt daar bijna vanzelf uit.

Contactgegevens

2 Beoordelingen

19 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,97 van 5
Aanbeveling
Waar te beginnen… Uiteraard bij de man die ons de likeur niet alleen heeft gepresenteerd, maar ook heeft ingeschonken. Het was een klein gezelschap dat aanvoelde als een groot feest. Want het was duidelijk merkbaar: hier is iemand die elk moment met de mensen met wie hij op dat moment samen is, koestert als het meest bijzondere ter wereld. Deze liefde en deze betovering zijn ook in de likeur terechtgekomen – en dat konden wij proeven. Wij hebben al veel ideeën om deze prachtige ervaring ook met andere mensen te delen.
23.07.2026Fatima Spieske
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Hartelijk dank voor uw woorden en uw beoordeling.
Aanbeveling
Een absoluut hoogtepunt – Uitmuntende kwaliteit en een onvergetelijke evenementbeleving! Wij zijn absoluut enthousiast over Daniel Gunnar Seiler en zijn Luxury Liqueur! De likeur overtuigt op alle fronten: hij smaakt voortreffelijk, biedt een merkbaar bijzondere kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding is gewoonweg uitmuntend. Bijzonder geweldig is de veelzijdigheid, aangezien de likeur prachtig en op afwisselende wijze kan worden gecombineerd met diverse drankjes.
Een enorm hoogtepunt voor elk evenement is bovendien zijn proeverij met de „kleinste bar ter wereld“. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of jubileum – dit concept is een absolute publiekstrekker.
De heer Seiler zelf is buitengewoon sympathiek en weet met zijn professionele en charmante manier van doen het bijzondere van zijn producten perfect over te brengen.
Een zeer duidelijke en onvoorwaardelijke aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders!
Verena B. Siefarth-Mettinger. (GesundLernZentrum)
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Hartelijk dank voor uw feedback en de beschrijving van uw ervaring.
Aanbeveling
Ik heb de eigenaar tijdens een netwerkevenement leren kennen en was meteen nieuwsgierig naar de producten. Ik heb toen de Luxury Mix & Match-set besteld, met twee flessen Riesling-sekt. Omdat ik in de buurt woon, heeft de eigenaar het pakket zelfs persoonlijk bij mij langsgebracht. Dat noem ik nog eens service!

De Luxury Liqueur bleek al na korte tijd een echte allrounder te zijn; die past gewoon altijd, of het nu als aperitief is of om mee te proosten. Ik kan me hem ook goed voorstellen als klein cadeautje. Ook de Riesling-mousserende wijn heeft indruk gemaakt.

Vriendelijk contact, geweldige producten en een bezorging zoals u die nergens anders vindt!
22.07.2026Michael
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Hartelijk dank, dat is voor ons van grote waarde.
Aanbeveling
Een heerlijke likeur voor onvergetelijke momenten met vrienden. U kunt er heerlijke drankjes mee mixen, maar hij smaakt ook puur geweldig👌😊
27.06.2026Anoniem
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en uw feedback!

Het is natuurlijk nog leuker als ook uw naam officieel is geregistreerd – zo weten wij wie er achter deze mooie beoordeling schuilgaat en kunnen wij u ook persoonlijk bedanken.

Misschien lezen ook anderen deze opmerking, die ons eveneens willen beoordelen. Daarom hier een kleine tip: op de pagina waar u uw e-mailadres invult, kunt u direct daaronder ook uw naam invullen. Of het nu uw volledige naam is, alleen uw voornaam of gewoon uw initialen – geheel zoals u dat wilt.

Overigens: elke beoordeling wordt op echtheid gecontroleerd – ongeacht of er een naam is opgegeven of niet. Achter elke beoordeling schuilt dus een echt persoon. En juist daarom zouden we graag willen weten wie ons deze lieve woorden heeft geschreven. Zo hebben we bovendien de mogelijkheid om u met een klein attentie te bedanken – mocht u nog geen cadeau van ons hebben ontvangen.

Mocht uw beoordeling al zonder of met naam zijn verzonden, dan kunt u ons achteraf ook graag een e-mail sturen met uw contactgegevens. Wij zullen dan in ons systeem nagaan of u al een klein bedankje hebt ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn, dan verrassen wij u graag met een klein attentie.

Hartelijk dank voor uw steun – die betekent echt veel voor ons!
Aanbeveling
Op de DAKON in Mainz heb ik Daniel leren kennen. Zijn enthousiasme voor wat hij doet, is gewoonweg aanstekelijk. Met veel passie heeft hij een likeur gecreëerd die mij echt heeft overtuigd. Ik mocht hem proeven – zowel puur als in een cocktail: een ware smaakbeleving. Het is fijn om mensen te ontmoeten die hun passie in elk detail tot uiting brengen. Ik wens u nog veel succes, Daniel!
26.06.2026Steffi
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Hartelijk dank voor uw feedback en de beschrijving van uw ervaring. We hebben deze informatie ook nogmaals naar Daniel gestuurd.
Aanbeveling
Ik heb het op de beurs ontdekt en wil het absoluut niet missen!!! Erg lekker en bij elke temperatuur een topper!
25.06.2026Cris Sobral
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Hartelijk dank voor uw opmerkingen hierover.
Aanbeveling
Een geweldig evenement … met een zeer smakelijke kersen- en amandellikeur …
20.06.2026Marlies Hauschild-Pauli
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw indrukken.
Aanbeveling
Het drankje was erg fruitig en verfrissend
20.06.2026Anoniem
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Hartelijk dank voor uw woorden en uw beoordeling.
Aanbeveling
Ik drink eigenlijk nooit alcohol, omdat ik het anders persoonlijk te scherp vind. De Luxury heeft dat echter niet, en daarom drink ik hem heel graag en kan ik hem van harte aanbevelen.
Iedereen ervaart de smaak anders, en dat vind ik gewoon geweldig!

~ Dana
20.06.2026Dana
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw opmerkingen hierover.
Aanbeveling
Een werkelijk uitstekende likeur – ik ben er erg van onder de indruk. Ik kan deze aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een zoete likeur voor een absoluut redelijke prijs.
20.06.2026Maria Lässig
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Dat doet ons erg veel plezier, vooral omdat we zo’n geweldige beoordeling van u hebben ontvangen. Hartelijk dank.
22.06.2026Iris Bolten
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Danke dir! Schön, dass es dich überzeugt hat.
4,50 van 5
20.06.2026Timo
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Danke dir! Wir freuen uns sehr darüber.
20.06.2026Ekaterina B.
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Danke dir, das freut uns wirklich.
20.06.2026Maik
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Danke dir! Das bestätigt unsere Arbeit.
20.06.2026Geli St.
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Danke dir für dein Feedback.
20.06.2026Anoniem
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Danke dir für deine Bewertung. Genau dafür stehen wir.
18.06.2026Anoniem
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Vielen Dank. Das freut uns sehr.
18.06.2026Anoniem
Luxury Liqueur Commentaar van Luxury Liqueur :
Vielen Dank. Wir würden uns aber sehr darüber freuen, auch genau zu wissen, wer hinter dieser Bewertung steckt.
Luxury Liqueur - Design und Geschmack
17.06.2026Judith Seiler - Team Seiler (www.teamseiler.de)
Hartelijk dank.
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Luxury Liqueur

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Luxury Liqueur zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 13.06.2026  |  Laatst bijgewerkt: 23.07.2026   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH