Rhineland & Hybrid'de sigorta brokerleri

EN İYİ TAVSİYE 2026
4,99 dışarı 5
52 Yorumlar
İletişim bilgileri
Sigorta brokeri ve sağlık, mal ve emeklilik sigortaları alanında uzman olarak, tüm sigorta konularında size bağımsız danışmanlık hizmeti veriyorum. Görevim, günlük hayatınızı güvenle sürdürebilmeniz için en uygun sigorta kapsamını sağlamaktır....

İletişim bilgileri

8 Yorumlar

52 Yorum ProvenExpert.com'da

4,99 5 üzerinden
Tavsiye
Harika tavsiyeler, yetkin, şeffaf, dürüst. Kırbaçlama yok, sadece açıklama ve kişiselleştirilmiş tavsiyeler. Olması gereken bu, bunun hala var olması harika. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim!
16.03.2026Anja S.
Tavsiye
Çok yetkin ve dostça tavsiyeler. Her şey net bir şekilde açıklandı ve bireysel durumuma göre uyarlandı. Çok emin ellerde olduğumu hissettim ve danışmanlığı kesinlikle başkalarına tavsiye edebilirim.
15.03.2026Micha
Tavsiye
Bay Kazmierczak'ı şiddetle tavsiye edebilirim, ben de yıllar önce bir konutta meydana gelen hasarla ilgili sorun yaşadığımda Bay Kazmierczak'a tavsiye edilmiştim. Bana kendiliğinden yardımcı oldu ve o zamandan beri her yıl sigorta konularımızı optimize ettik ve böylece önemli prim artışlarını önleyebildik ve aynı zamanda bazı alanlarda faydaları artırabildik. Elbette bu her zaman o kadar kolay değil, ancak tarifelerinize dikkat ederseniz, diğer yollardan daha az sürprizle karşılaşırsınız. Desteğiniz için teşekkür ederiz!
Timo Kazmierczak | impuls Finanzmanagement AG
13.03.2026Prof. Dr. Bernd W.
Tavsiye
Timo Kazmierczak birkaç yıldır özel tamamlayıcı sağlık sigortası ve mesleki maluliyet sigortası alanında benimle ilgileniyor ve kesinlikle çok memnunum.

Özellikle takdir ettiğim şey, derinlemesine uzmanlık ve çok hoş, göze batmayan bir tarzın birleşimidir. Karmaşık konuları anlaşılır bir şekilde açıklamak için her zaman zaman ayırıyor, böylece sigorta poliçelerim konusunda kendimi her zaman güvende ve emin ellerde hissediyorum.

Güvenilir, yetkin ve cana yakın bir finansal yönetim danışmanı arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Yıllar boyunca verdiğiniz büyük destek için çok teşekkürler!
13.03.2026Thorsten Wirthmüller
Tavsiye
Bay Kazmierczak 2008'den beri bize ve ailemize danışmanlık yapıyor ve bize her zaman tüm konuları açıkladı. Bay Kazmierczak ayrıca 2021'deki tazminat taleplerimizde de bize yardımcı oldu ve sigorta şirketinin sorularına rağmen her zaman emin ellerde olduğumuzu hissettik. Bay Kazmierczak'ı her zaman şiddetle tavsiye edebiliriz.
13.03.2026Familie V.
Tavsiye
Özel sağlık sigortamın optimize edilmesi bir lütuftu
13.03.2026Alexander L.
Tavsiye
Dost canlısı, güvenilir ve yardımsever.
12.03.2026Jörg Amthor
Tavsiye
Timo Kazmierczak'tan aldığım tavsiyelerden kesinlikle memnun kaldım. Endişelerimle ilgilenmek için çok zaman ayırdı ve çeşitli tarifeleri bana anlaşılır bir şekilde açıkladı. Tüm sigorta konularında onunla emin ellerde olduğumu hissediyorum. Kesinlikle tavsiye edilir, 5 yıldız!
11.03.2026gr
Tavsiye
Hoş bir tavsiye! Profesyonel, yetkin ve karmaşık olmayan.
Yine her zaman.
11.03.2026Ralf K.
Tavsiye
Bay Kazmierczak bana mükemmel tavsiyelerde bulundu ... isteklerime her zaman yanıt verdi ...
61 yaşında, her zaman mükemmel ellerde olduğumu hissettim ...
09.03.2026Albert Döres
Tavsiye
Çok yetkin ve dostane tavsiyeler ve daha fazla işbirliği kısa süre içinde uygulanacaktır.
09.03.2026Anonim olarak
Tavsiye
Bir hak talebi durumunda profesyonel tavsiyeleriniz ve karmaşık olmayan yardımınız için çok teşekkürler.
09.03.2026EK
Tavsiye
Timo Kazmierczak'ı gerçekten tereddütsüz tavsiye edebilirim. Özellikle özgün ve açık tavrını takdir ediyorum: Aklından geçenleri dürüstçe söylüyor, güvene dayalı tartışmalar için zaman ayırıyor ve bireysel ihtiyaçları çok hassas bir şekilde analiz ediyor - sıradan standart tavsiyeler yok.
Onu benim için özellikle karakterize eden şey, bağlılığı ve güvenilirliğidir. Değişiklikleri kendi başına hallediyor, söz verdiği takipleri yerine getiriyor ve belgeleri geciktirdiğimde bana dostane bir şekilde hatırlatıyor.
Gerçekten kişiselleştirilmiş, dürüst ve kararlı tavsiyeler - tam da istediğiniz gibi.
07.03.2026Nico Z
Tavsiye
En başından beri Bay Kazmierczak tarafından çok iyi bilgilendirildiğimi hissettim. Kendisi gerçekten zaman ayırıyor, beni dikkatle dinliyor ve kişisel durumumu ele alıyor. Her şeyin net bir şekilde açıklanmasını ve bir karar vermem için bana baskı yapılmamasını özellikle olumlu buldum. Görüşme çok şeffaf, yetkin ve keyifli geçti. Müşterileri için uzun vadeli iyi bir çözümün onun için önemli olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu nedenle Bay Kazmierczak'ı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
07.03.2026Melina
Tavsiye
Çok iyi tavsiye ve destek

Çok iyi kullanılabilirlik, açık iletişim
İşbirliğine güvenmek.

Bay Kazmierczak'ı tereddütsüz tavsiye edebilirim!
06.03.2026Oliver Jonas
Tavsiye
Çok hoş ve yetkin tavsiyeler. Timo zaman ayırıyor, her şeyi net bir şekilde açıklıyor ve kişisel durumunuzu dikkate alıyor. En iyi çözümü bulmanın onun için önemli olduğunu söyleyebilirsiniz. Emin ellerde olduğumu hissettim ve onu kesinlikle başkalarına tavsiye edebilirim
06.03.2026Bastian O.
Tavsiye
Her zaman güvenilir ve temiz kullanım! İyi çalışmaya devam edin ve teşekkür ederim
06.03.2026Janni
Tavsiye
Mutlak tavsiye! Timo çok yetkin, sempatik ve her şeyden önce güvenilir bir sigorta brokeridir. Zaman ayırıyor, karmaşık konuları net bir şekilde açıklıyor ve dürüst ve şeffaf tavsiyeler veriyor. Çok fazla deneyime sahip olduğunu ve gerçekten müşterilerinin çıkarları için çalıştığını hemen anlıyorsunuz. Onunla emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz.
05.03.2026Anonim olarak
Tavsiye
Genel olarak çok memnunum. Her şey benim için çok uygun ve tüm sorularım çok iyi yanıtlandı!
05.03.2026Heike
Tavsiye
Timo bana sigorta konusunda gerçekten mükemmel tavsiyeler verdi. Durumumu anlamak için çok zaman ayırdı ve bana çeşitli seçenekleri şeffaf ve anlaşılır bir şekilde açıkladı.

Benim için teklifleri çok dikkatli bir şekilde karşılaştırdıktan sonra onun aracılığıyla sağlık ve sorumluluk sigortası yaptırdım. Sonuç olarak, makul bir fiyata gerçekten güçlü bir hizmet aldım.

Tavsiyelerinden kesinlikle yararlandım ve bu nedenle Timo'yu şiddetle tavsiye edebilirim. En iyi tavsiye!
05.03.2026Jürgen

4.89 5 üzerinden
 Jürgen Rossmeisl | impuls Finanzmanagement AG
Submit a review

Mesajınız Timo Kazmierczak | impuls Finanzmanagement AG

Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Geçersiz e-posta adresi
* zorunlu alanlar
Geçersiz karakterler. Yalnızca rakamlar ve boşluk karakterleri kullanılabilir.

gizlilik politikasını kabul ediyorum.

Timo Kazmierczak | impuls Finanzmanagement AG hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir  |  Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur  |   Profil o zamandan beri aktif 09.10.2025  |  Son güncelleme: 13.03.2026   |  Rapor profili

Yetkin profesyoneller ararken daha fazla şeffaflık ve güvenlik

Gerçek müşteri görüşleri
Diğer müşterilerin deneyimlerinden yararlanın: ProvenExperts onaylı müşteri yorumları, doğru ürün veya hizmeti seçmenize yardımcı olabilir.
Etkili müşteri geri bildirimi
ProvenExpert, bir şirketin tüm hizmet yelpazesinin (örneğin müşteri hizmetleri, danışmanlık) gözden geçirilmesine olanak tanır. Bu şekilde, tüm alanlardaki hizmet kaliteniz hakkında ayrıntılı bir genel bakış elde edersiniz.
Bağımsız incelemeler
ProvenExpert ücretsiz, bağımsız ve tarafsızdır. Müşteriler değerlendirmelerini kendi rızalarıyla yaparlar - görüşleri satılık değildir. Ve incelemelerin içeriği para veya başka herhangi bir yolla etkilenemez.

İyi itibarınız:
Dünyanın en iyi reklamı!

Tüm tüketicilerin yüzde 85'i çevrimiçi incelemelere kişisel tavsiyeler kadar güveniyor.

ProvenExpert ile dünyanın en iyi reklamcılığına güvenebilirsiniz: memnun müşterilerinizin sesleri.
Değerlendirme Kuralları  |  Kalite Güvencesi  |  Gizlilik Politikası  |  Yasal Uyarı  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH