Esimene klienditagasiside vaid kolme minutiga - etteantud küsitlused iga valdkonna jaoks.
Valige prooviuuring
Kliendiuuring: Ärikonsultatsioonid
Teie kliendid juba teavad, mida nad teie juures armastavad. Nüüd on aeg näidata oma potentsiaalsetele klientidele, mida te kõige paremini oskate. Koguge klientidelt tagasisidet, tekitage usaldust oma nõuannete vastu ja veenge potentsiaalseid kliente, et teie teenused on parimad.
Näiteks konsultandid, strateegiakonsultandid, juhtimiskonsultandid...
Kasutage meie küsitlusi, et saada teada kõik, mida soovite oma klientidelt teada, ning koguda soovitusi ja kommentaare. Meie küsitluste analüüs näitab täpselt, millised on teie tugevad ja nõrgad küljed.
Näiteks arhitektid, sisekujundajad ja ehitusinsenerid.
Koguge oma patsientide hinnanguid ja soovitusi ProvenExperti abil. Tekitage usaldust oma teenuste vastu ja tehke oma praksis Google'is kergemini leitavaks, tehes oma patsientide tagasiside avalikult kättesaadavaks.
Pole midagi veenvamat kui rahulolevate klientide soovitused. Meie uuringud võimaldavad teil koguda kvalifitseeritud tagasisidet ja kommentaare, teha kindlaks oma tugevad ja nõrgad küljed ning kasutada ära oma tippkompetentside reklaamivõimet.
Näiteks maksukonsultandid, õigusnõustajad, ärikonsultandid, hindajad...
ProvenExpert võimaldab teil parkida oma klientide tagasiside sinna, kus kõik seda näevad - teie veebisaidil, teie hindamisprofiilis, e-kirjades, sotsiaalsetes võrgustikes või Google'i otsingutulemuste loetelus.
Näiteks autokauplused, automüüjad, kasutatud autode müüjad
Lihtne viis tagasiside saamiseks: meie küsitluste tegemine võtab aega vaid 60 sekundit ja nende täitmine vähem kui 3 minutit. Neid saab lisada e-kirjadele, veebilehtedele ja muudele platvormidele ning meie süsteem analüüsib neid automaatselt.
Näiteks veebiteenused, turuplatsid, e-makseteenused.
Kasutage meie veebiküsitlusi, et teada saada, mida teie kliendid soovivad ja kui rahul nad teie toodete või teenustega on. Parandage oma ettevõtte kvaliteeti püsivalt ja hakake oma tooteid ja teenuseid optimeerima, et need vastaksid teie klientide vajadustele.
Näiteks ehitusettevõtted, plaatimisfirmad, maastikuehitusettevõtted.
Usaldus ja oskusteave on mängu nimi & teie valdkonnas. Tutvustage oma suurepäraseid teenuseid potentsiaalsetele klientidele meie uuringute abil. Kutsuge kliente üles andma tagasisidet ning genereerige toote- ja teenusesoovitusi.
Näiteks finantskonsultandid, investeerimisnõustajad, portfellihaldurid
Uurige, mis teeb teie teenused eriliseks ja kus võiks olla arenguruumi. Lihtsalt kutsuge oma kliente üles andma tagasisidet ja soovitusi, et aidata teil uusi kliente juurde saada.
Näiteks pulmafotograafid, reklaamfotograafid, fotolaborid.
Olgu tegemist siis täiskasvanute koolituse või koolivälise juhendamisega: meie uuringute abil saate kvalifitseeritud klienditagasisidet, nii et saate kindlaks teha oma peamised õpetamisalased pädevused ja tugevused ning samas näha, kus on arenguruumi.
Näiteks õppejõud, haridusasutused, akadeemiad, ...
Andke oma klientidele tunne, et nad on heades kätes. Pange oma klientide arvustused enda kasuks tööle, et tekitada usaldust oma asutuse vastu. Tutvustage oma klientide rahulolu taset internetis ja aidake potentsiaalsetel klientidel teha õige valik.
Seitse tarbijat kümnest broneerivad majutuse internetis ja pööravad erilist tähelepanu sellele, kuidas erinevad teenusepakkujad on hinnatud. Koguge tagasisidet ja võitke potentsiaalsete klientide usaldus oma kliendirahulolu tasemega.
Näiteks hotellid, külalistemajad, puhkuse korterid, noortehostelid.
Olgu tegemist küünedisaini, kosmeetika, jumestuse, massaaži või pediküüriga, kas oma stuudios või salongis või klientide kodus - meie uuringutega ilutööstusele saate teada, millest teie kliendid täpselt huvitatud on.
Näiteks kosmeetikastuudiod, salongid, küünesalongid...
Saage täiuslikud kliendirahulolu mõõtmised: meie uuringud on välja töötatud koostöös IT-konsultantidega ja sisaldavad kõiki teie klientide jaoks olulisi kvaliteedikriteeriume. Nii saate täpselt seda teavet, mida otsite.
Näiteks süsteemiadministraatorid, IT-konsultandid, tarkvaraarendajad.
Kas teie klientidel on alati õigus? Siis andke kõigile teada! ProvenExpert võimaldab teil koguda väärtuslikku klienditagasisidet ja võita potentsiaalsete klientide poolehoiu hinnangute ja Google'i tärnide abil.
Näiteks jaemüügifiliaalide juhid, eripoodide, butiikide
Teie kliendid hindavad teie asjatundlikkust ja usaldusväärsust jahi- ja spordirelvade, tarvikute ja remondi ostmisel? Koguge nüüd klientide tagasisidet ja näidake oma klientidele, et olete jahi- ja spordirelvade puhul õige partner.
Näiteks jahi- ja spordirelvade sepad, relvakaupmehed ning jahi- ja sportlaskmise varustajad.
Treenerite juhendamine: võtke nõu kellegi teise - teie klientide - käest. Küsitlege oma kliente, et saada väärtuslikku tagasisidet selle kohta, kuidas teid ja teie teenuseid tajutakse ja millised on teie peamised pädevused.
Näiteks äritreenerid, personaaltreenerid, karjääritreenerid
Enamik käsitööettevõtteid omandab uusi kliente soovituste kaudu. ProvenExpertsi küsitlused ei võimalda teil mitte ainult koguda klientide tagasisidet, vaid samal ajal genereerida ka ülevaateid ja soovitusi.
Näiteks torumehed, gaasimonteerijad, tislerid, maalriteenused
Umbes 77% kõigist maakleritest ja agentidest omandab uusi kliente soovituste kaudu. Meie küsitlustega võidate kaks korda: saate kehtivat tagasisidet klientidelt koos soovituste ja hinnangutega teie teenuste kohta.
Näiteks kindlustusmaaklerid, kindlustusagendid, konsultandid
Kas te teate, mida teie kliendid teie teenuste juures heaks peavad? Uurige seda meie uuringute abil. Tehke kindlaks oma tugevad ja nõrgad küljed ning kasutage oma peamisi pädevusi oma ettevõtte edendamiseks.
Näiteks kinnisvaramaaklerid, elamumajandusettevõtted, üürileandjad.
Suurendage usaldust oma pädevuse vastu: küsitlege oma kliente, tehke kindlaks oma peamised pädevused ja kasutage klientide tagasisidet, et luua läbipaistvust ja usaldust oma nõustamisteenuste vastu.
Näiteks toitumisnõustajad, hindajad, personalikonsultandid.
Kas teie kliendid on teie teenustega täiesti - või isegi ülimalt - rahul? Siis laske nende entusiasmil teie ettevõtte suhtes aidata teil uusi kliente juurde saada. Koguge oma klientidelt tagasisidet ja kasutage nende kommentaare oma ettevõtte reklaamimiseks.
Näiteks personaaltreenerid, tantsuõpetajad, koeratreenerid...
Laske oma asjatundlikkusel enda eest rääkida: kutsuge oma kliente küsitlustes osalema, koguge väärtuslikku klienditagasisidet ja soovitusi, kasutage oma tippkvalifikatsioonide reklaamivõimet ja suurendage usaldust oma teenuste vastu.
Näiteks raamatupidajad, raamatupidajad, likvideerijad
Ärge laske oma klientide tegelikel vajadustel ja soovidel jääda saladuseks - meie veebiküsitluste abil. Meie süsteem suudab automaatselt analüüsida teie klientide tagasisidet, et näidata teile, kui rahul on teie kliendid teie teenustega ja mida nad teie juures heaks peavad.
Näiteks trükikojad, koopiakauplused, T-särkide trükkimine
Pakkuda pädevat nõustamist, eriteenuseid ja õiglasi hindu? Siis andke kõigile teada! Meie küsitlustega autopoodidele ja teistele autoteenindajatele saate lasta oma klientidel vaadata kapoti alla ja anda teile oma heakskiidu - ja lisaks oma isikliku soovituse.
Üle poole kõigist advokaatidest saavad uusi kliente soovituste kaudu. Laske meie uuringutel aidata teil saada ülevaateid ja soovitusi oma olemasolevalt kliendibaasilt. Nii saate tekitada rohkem usaldust ja kindlustunnet oma teenuste vastu.
Tänapäeval kasutab enamik kliente Internetti, et leida ettevõtteid, kes suudavad neile vajalikke teenuseid osutada. Te teate seda paremini kui enamik. Kasutage meie küsitlusi, et koguda klientide tagasisidet, soovitusi ja kommentaare ning anda aktiivne panus oma veebireputatsiooni.
Näiteks online-turunduskonsultandid, SEO-, SEA ja SEM-spetsialistid
Kasutage meie küsitlusi, et koguda oma klientidelt soovitusi ja kommentaare reiside ja pakkumiste kohta. Suurendage usaldust oma teenuse vastu ja kasutage nende kommentaare oma ettevõtte reklaamimiseks.
Kas teil on linna parim toit? Keedad oma köögis midagi erilist? Siis anna kõigile teada! Kutsuge oma kliente üles andma tagasisidet, soovitusi ja kommentaare, et veenda potentsiaalseid kliente oma toidu kvaliteedis.
Näiteks restoranid, pubid, kohvikud, suupistekohvikud, tänavatoiduturud...
Kas sa tahad midagi head teha? Koguge oma sihtasutusele väärtuslikku tagasisidet, et parandada oma veebireprivaatsust ja anda maailmale teada oma projektist.
Näiteks eraõiguslike ja avalik-õiguslike sihtasutuste puhul.
Laiendage oma teenitud meedia strateegiat, kogudes klientide kommentaare ja soovitusi ning esitledes neid veebis. Muutuge aktiivseks tegijaks oma veebireputatsiooni edendamisel ja tooge uut äri.
Näiteks sotsiaalmeedia konsultandid, agentuurid, sotsiaalmeedia turundus
Teie abiga muutub maailm paremaks. Tehke seekord midagi enda jaoks ja andke kõigile teada oma suurepärasest tööst. Koguge väärtuslikku tagasisidet ja tugevdage aktiivselt oma veebirepliikatsiooni.
Näiteks vabaühendused, ühiskond, heategevusühing, sihtasutus.
Saage teada, mida teie sihtrühm teie puhul hindab, vaadake, kus saate end parandada, ja õppige, mis teeb teie teenused eriliseks. Kasutage klientide hinnangute jõudu, et saada uusi külastajaid ja kliente.
Näiteks DJ-d, muusikud, kabaree-showd ja näitlejad.
Kasutage meie uuringuid klientide rahulolu mõõtmiseks, oma tugevate külgede analüüsimiseks ja teenuste kvaliteedi tõstmiseks. Positiivsed kõrvalmõjud? Klientide suurem lojaalsus, soovitused ja rohkem uusi kliente.
Kas tegemist on tootmise, töötluse või tootmisega - meie kohandatud uuringutega kategoorias „ Production“ , küsite õigeid küsimusi. Koguge oma klientide vajadusi ja arvamusi veelgi täpsemalt ning veenke potentsiaalseid kliente.
Kliendiuuring: Transport, logistika ja kolimisfirmad
Eristage end rahvahulgast suurepäraste soovitustega. Meie valdkonnaspetsiifilised küsitlused aitavad teie ärile hoogu juurde anda. Arvamused on veenvamad kui ükski reklaam - ja tänu küsitluste analüüsile saate oma teenust parandada!
Näiteks kolimisteenused, korrastamine, kullerteenused, kaubaveoettevõtted, mööbliveoettevõtted
Maailma parim reklaam? Hea maine. Keegi ei tea seda paremini kui sina. Meie küsitlused võimaldavad teil koguda väärtuslikku tagasisidet ja soovitusi, muutes nii oma praegused kliendid olulisteks partneriteks teie püüdlustes tuua uut äri.
Näiteks reklaamiagentuurid, turunduskontseptsioonid, turunduskonsultandid...
Koguge meie küsitluste abil oma liikmete või külaliste soovitusi ja kogemusi tegevuste, kohtumiste või ürituste kohta. Nii saate tugevdada usaldust oma klubi vastu ja aidata aktiivselt kaasa oma veebiregistri kujundamisele.
Näiteks traditsiooniliste, spordi-, kultuuri- ja toetusühingute jaoks.
Kasutage meie küsitlusi, et koguda oma patsientidelt (anonüümseid) soovitusi ja kommentaare. Suurendage usaldust oma teenuste vastu ja aidake potentsiaalsetel klientidel valida teid konkurentide seast.
Näiteks psühhoterapeudid, paariteraapia, konfliktide lahendamine
Lihtne viis tagasiside saamiseks: meie küsitluste tegemine võtab aega vaid 60 sekundit ja nende täitmine vähem kui 3 minutit. Neid saab lisada e-kirjadele, poe veebilehtedele ja muudele platvormidele ning meie süsteem analüüsib neid automaatselt.
Näiteks veebipõhised jaemüüjad ja e-turu platvormid.
Kas soovite suurendada klientide rahulolu? Soovite oma teenuseid optimeerida või lihtsalt teada, mida teie kliendid mõtlevad? Meie küsitlused võimaldavad teil seda kõike teha - kõigest 3 minutiga.
Saatke oma uuringutaotlus e-posti aadressil support@provenexpert.com või võtke ühendust, kasutades kontaktvormi. Me kontrollime teie taotlust ja võtame teiega ühendust.