Kvaliteedi tagamine on ProvenExperti jaoks esmatähtis küsimus. Tagades oma Tingimused ja Läbivaatamise suunised, pöörame erilist tähelepanu meie kasutajate huvide kaitsmisele:
ProvenExpert ei ole klassifitseeritud ärikataloogil põhinev ülevaatusplatvorm, vaid ProvenExpert tagab oma profiiliomanikele sõltumatuse klientide tagasiside kasutamisel. Iga ProvenExperti profiili loob selle vastav omanik, mitte ProvenExpert. Profiili omanik vastutab profiili sisu eest. Hinnangud, ülevaated ja reitingud on nende koostajate ja esitajate subjektiivsed arvamused.
Profiiliomanik võib ise otsustada, kuidas klientide tagasisidet kogutakse ja esitatakse: (1) e-posti teel saadetavate kutsete abil; (2) veebilehtedel või sotsiaalvõrgustikes küsitluslinkide avaldamisega; (3) Facebooki profiilides küsitluste avaldamisega; (4) suuliste kutsete abil, mille juurdepääsukoodid saab sisestada veebilehtedel ProvenExpert.com/expert-rating ja ProvenExpert.com; ja/või (5) profiiliomanik lubab profiili külastajatel esitada hinnanguid, muutes oma profiili seadistusi.
ProvenExpert annab muu hulgas aluse sisemise kvaliteedi tagamise läbiviimiseks. Lisaks sellele saavad profiiliomanikud avaldada oma profiile ja ProvenExperti reitingumärgiseid reklaami eesmärgil. Kui profiiliomanik lubab, võib profiiliomanikuga ühendust võtta ja juurdepääsukoodid otse sisestada või temalt küsida. Juurdepääsukoode võib trükkida ka küsitluskaartidele, et neid teistele anda.
Klientide tagasiside esitatakse standardiseeritud veebiküsitluste abil. Need küsitlused on välja töötatud valdkonna ekspertide poolt kvalitatiivsete pädevuste hindamismeetodite põhjal. Need on spetsiaalselt kohandatud igale äritegevuse valdkonnale ja optimeeritud ulatusliku testimise põhjal. Iga küsitlus sisaldab kuni 60 valdkonnaspetsiifilist pädevuskriteeriumi. Nende kriteeriumide seose vastava küsitluse teemaga määrab kindlaks profiili omanik. Profiiliomanikud saavad ka otsustada, milliseid kategooriaid ja pädevusi küsitletakse, kohandada juurdepääsukoode ning peatada või kustutada küsitlusi.
ProvenExpert aktsepteerib ainult kontrollitud klientide tagasisidet:
Profiili omanikku teavitatakse automaatselt uutest klientide tagasisidest e-posti teel.
Profiili omanikud saavad analüüsida klientide tagasisidet eraldi või tervikuna ning määrata, milliseid kommentaare avalikult kuvatakse. Kui profiiliomanik otsustab mitte avaldada kõiki oma hinnanguid, muudetakse tema avaliku profiili kuvamist ja hinnangute pitserit, et säilitada läbipaistvus. Lisateavet leiate meie KKK-dest.
Selleks, et vältida platvormi väärkasutust, jätab ProvenExpert endale õiguse eemaldada klientide tagasiside ja profiilid, mis ei vasta üldtingimustele. See hõlmab eelkõige järgmisi põhjuseid:
Kui ProvenExperti profiili või arvustuse puhul kahtlustatakse, et see rikub kasutustingimusi, võib sellest igal ajal otse ProvenExpertile teatada.
ProvenExpert järgib kõige kaasaegsemaid veebistandardeid ja jälgib pidevalt veebisaidi tegevust, et tagada kõrgeim andmekaitse tase. Klientide tagasiside saatmiseks mõeldud andmeedastused ning ProvenExperti mitteavalikud profiilid on kaitstud SSL-krüpteerimisega. Me ei edasta andmeid kolmandatele isikutele. Lisateabe saamiseks lugege meie privaatsuspoliitikat või võtke ühendust meie andmeturvalisuse haldajaga.