Baugeld Mitteldeutschland Leipzig

Makelaardij in onroerendgoedleningen, consumentenleningen en hypotheken

KEUZE VAN KLANTEN 2025
4,93 van 5
158 Beoordelingen
Contactgegevens
Het kan ingewikkeld zijn - of eenvoudig bij ons.

Het Matthis Dickes team. Cornelia Lübke en Tino Haas, ondersteunen u graag.

Contactgegevens

Klanttevredenheid

100 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,95 van 5
Aanbeveling
We hebben Baugeld Mitteldeutschland leren kennen via onze makelaar en zijn zeer tevreden. Het moderniseringsproces en de leningaanvraag waren volledig ongecompliceerd en het advies was duidelijk. We voelden ons echt goed verzorgd - een duidelijke aanbeveling
04.12.2025Anoniem
Aanbeveling
Ik kan het team van Baugeld Mitteldeutschland met Matthias Dickes van harte aanbevelen! Altijd een open oor voor vragen, snelle feedback, eerlijke prijzen. Een sterke partner met expertise op veel gebieden met betrekking tot vastgoedfinanciering. Hartelijk dank voor de goede samenwerking!
04.12.2025Anoniem
Aanbeveling
We willen het hele team bedanken. Vooral Matthias, die er altijd voor ons was met hulp en advies en dat nog steeds is.
Je voelt je gewoon veilig bij de mensen die voor je zorgen.
Hartelijk dank aan Matthias en het hele team.

Lg

Thomas en Paula
04.12.2025Thomas Weidig
Aanbeveling
"Het juiste huis komt eraan - ook al duurt het soms jaren."
En het kwam: Na twee jaar vonden we eindelijk ons eigen huis. Gedurende deze tijd stond Matthias Dickes altijd aan onze zijde - met professioneel advies, een competent team en veel geduld.

Of het nu gaat om een op maat gemaakte zoektocht naar onroerend goed zonder voortdurend alle gebruikelijke portalen in de gaten te hoeven houden, goed onderbouwde beoordelingen van gewenste eigendommen of ondersteuning bij het vinden van de juiste lening - met Matthias Dickes krijgt u alles uit één hand.

Dankzij zijn uitstekende ondersteuning was het kopen van een huis een ontspannen ervaring, zonder verlies van zenuwen.
Wij willen de heer Dickes en zijn professionele netwerk bedanken voor hun prettige, snelle en allround deskundige ondersteuning.
04.11.2025Schlegel/Herbst
Aanbeveling
Het advies was deskundig, transparant en afgestemd op onze persoonlijke situatie. Ik vond het vooral nuttig dat alle vragen geduldig werden beantwoord en dat de verschillende financieringsopties duidelijk werden uitgelegd.
29.10.2025Veselin Botev
Aanbeveling
Zeer professionele en snelle service als u op zoek bent naar de beste leningen om onroerend goed te financieren!
25.09.2025Anoniem
Aanbeveling
We begonnen als absolute beginners aan het kopen van een huis, met veel angst over de grote bedragen die ons plotseling om de oren vlogen. Dankzij de heer Dickes hebben we nu onze woningfinanciering rond, keert de slaap langzaam terug en kunnen we hem en zijn team echt van harte aanbevelen! Hij kan zijn eersteklas expertise heel duidelijk en begrijpelijk overbrengen, legde ons alles geduldig en uitstekend uit en gaf ook de uitstekende vakkennis van zijn collega mevrouw Frank-Peschutter door. Elk gesprek was gewoon aangenaam (alleen vonden we het soms een beetje ongemakkelijk dat hij er zelfs na het werk en in het weekend voor ons was...). Hartelijk dank aan de heer Dickes, mevrouw Helm en mevrouw Frank-Peschutter! A. Knoll/J. Dehmel
25.08.2025Anoniem
Aanbeveling
Hartelijk dank voor de moeite en lof voor wat meneer Dickes... en zijn team voor ons hebben gedaan ondanks 2 tegenslagen... Zij hebben onze droom kunnen verwezenlijken... In die zin, ga zo door LG Fam. M.
11.08.2025Meister
Aanbeveling
Op een moment dat ik dacht dat ik de huiskwestie eindelijk aan de kant moest zetten, ontmoette ik Matthias. Ik kan je niet genoeg bedanken. Bedankt voor al je open oren, al je uren die je hebt besteed aan het evalueren en berekenen van huizen en toen vonden we eindelijk de juiste en Diana heeft geweldig werk geleverd met de lening. Ik kan alleen maar mijn hoogste aanbeveling geven. Zij tweeën hebben ons naar ons doel gebracht en hielden altijd mijn hand vast ;-). Bedankt voor alles!
25.07.2025Luise
4,98 van 5
Aanbeveling
Vanaf de eerste ontmoeting tot de uiteindelijke overhandiging van de sleutels kregen we gedurende het hele proces uitstekende ondersteuning. Het eerste consult was bijzonder waardevol - we kregen een gestructureerde, eerlijke en realistische beoordeling of we ons droomhuis konden veroorloven. Al onze vragen werden met geduld en deskundigheid beantwoord, zodat we altijd een goed gevoel hadden.

Baugeld Mitteldeutschland was tijdens het hele aankoopproces een betrouwbare partner aan onze zijde. Elke stap werd transparant uitgelegd, mogelijke uitdagingen werden in een vroeg stadium herkend en opgelost - we voelden ons nooit alleen gelaten.

We zijn zeer tevreden en zouden deze financiële adviesdienst te allen tijde aan anderen aanbevelen. Hartelijk dank voor uw toegewijde steun op weg naar ons eigen huis!
13.07.2025Martin G.
Aanbeveling
Hartelijk dank voor het uitgebreide en professionele advies.
01.07.2025Petra
Aanbeveling
Zeer geweldig en uitgebreid advies, ondersteuning en ook algehele onberispelijke hulp bij alle vragen met betrekking tot de financiering van de aankoop van een huis en zelfs renovatieplannen. Mevrouw Helm en de heer Dickes waren altijd erg vriendelijk en stonden ons tot het einde bij. Een huis kopen en veel geld lenen bij de bank is een beetje een hoofdpijn, maar het team gaf je het gevoel dat je er niet alleen voor staat in de jungle van wetgeving en financieel jargon. Een echte aanrader (heb ik al gedaan).
17.06.2025Hausbesitzer
Aanbeveling
Das wohl beste , kompetente und Vorallem professionellste Team was ich je erleben durfte .

Die Beratung und auch der unkomplizierte Umgang mit aufkommenden Problemen war einfach nur perfekt .

Da ich selber nicht sonderlich viel Ahnung habe war es einfach nur toll wie Frau Helm und Herr Dickes mich an die Hand genommen haben und alles geregelt haben .

Ich danke dem gesamten Team und bin wirklich glücklich .
27.05.2025Anoniem
Aanbeveling
Hartelijk dank aan Matthis Dickes en zijn team voor de realisatie van onze woonruimte!
Beginnend met het zoeken naar onze woning, inclusief prijsbeoordeling en taxatie, en het vooraf afgeven van een financieringscertificaat, wat ons een voordeel gaf op de concurrerende onroerendgoedmarkt. Tot en met de selectie en realisatie van de financiering waren we altijd onder de indruk van het competente advies en de snelle reactietijd. De moderne communicatie en het gebruik van digitale uitwisselingsservers maakten een snel en soepel proces mogelijk.
Een juridische beoordeling en evaluatie van het koopcontract maakte ook deel uit van de zeer uitgebreide klantenservice.
We hadden altijd het gevoel dat we in goede handen waren en kunnen Matthis Dickes en zijn team van harte aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw steun.
13.05.2025Felix Ihlenfeldt
Aanbeveling
Het hele proces met de heer Dickes en het team van Baugeld Mitteldeutschland met betrekking tot de aankoop van een woning was zeer goed. Vanaf het eerste overleg tot de financieringsaanvraag en de ondertekening verliep alles soepel, serieus en absoluut professioneel. Altijd aanspreekbaar, zeer korte reactietijden en, wat ik vooral prettig vond, digitaal perfect gepositioneerd. Als klant zeer prettig bij het indienen van documenten, handtekeningen, etc. Daarom, onvoorwaardelijke aanbeveling! Ik kijk al uit naar de volgende projecten!
29.04.2025Johann Russnak
Aanbeveling
Het is het beste wat ons had kunnen overkomen. Ze zijn niet alleen super aardig, maar ook zeer competent. Ze maken het onmogelijke mogelijk. Dankzij hun transparantie wisten we altijd waar we aan toe waren en konden we 100% op hen vertrouwen. We bevelen hen 100% aan.
29.04.2025Mareike Milster
Aanbeveling
De heer Dickes en zijn team bieden een zeer goede service.
Snelheid, deskundigheid en betrouwbaarheid!
Als investeerder zal ik alle toekomstige financieringen door dit team laten controleren.
25.04.2025Kevin
Aanbeveling
De heer Dickes was erg toegewijd om ons te helpen met al onze vragen over het kopen van een flat en de financiering. Alles werd ons zeer gedetailleerd uitgelegd. De ondersteuning en het advies waren altijd zeer professioneel en bevredigend. Naar mijn mening had het niet beter kunnen gaan. Hij blijft aanspreekbaar, zelfs nadat de financiering rond is. Ik zou hem en zijn team zonder voorbehoud aanbevelen. Helemaal top!!!
13.04.2025Anoniem
Baugeld Mitteldeutschland Leipzig Commentaar van Baugeld Mitteldeutschland Leipzig :
Heel erg bedankt en een fijn weekend 😀
4,98 van 5
Aanbeveling
Nach zwei für uns sehr unrealistischen Finanzierungsangeboten von anderen Beratern wurden wir durch eine Empfehlung auf Herrn Dickes und sein Team aufmerksam. Mit seiner Fachkompetenz und Erfahrung hat er es ermöglicht, dass wir unsere zum Verkauf stehende Mietwohnung doch noch selbst erwerben konnten – was in Leipzig Gold wert ist! Dafür ein riesiges Dankeschön und uneingeschränkte Weiterempfehlung!
09.03.2025Anoniem
Aanbeveling
Herr Dickes von der Baugeld Mitteldeutschland Leipzig war sehr engagiert, sympathisch und stets erreichbar für Fragen und Anliegen aller Art. Seine Beratung war kompetent, professionell und an den Bedürfnissen des Kunden ausgerichtet. Wir haben uns gut aufgehoben gefühlt und würden ihn uneingeschränkt weiterempfehlen.
18.02.2025Anoniem

29 beoordelingen op Google Maps

16.10.2025
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Baugeld Mitteldeutschland Leipzig

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Baugeld Mitteldeutschland Leipzig zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 27.12.2021  |  Laatst bijgewerkt: 02.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH