Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Dankzij de duidelijke definitie van doelen en de ondersteunende tools (bijv. workshop, BusinesBuilder etc.) om ze te bereiken, is BNI het meest efficiënte ondernemersnetwerk dat ik me kan voorstellen.
Lidmaatschap van de BNI bevordert je eigen business, persoonlijke ontwikkeling en nieuwe contacten en vriendschappen. Dit maakt netwerken leuk en zinvol!
Ik ben lid van het Glück Auf ondernemersteam in Bochum en ik ben er blij en gelukkig mee. Het team is gefocust maar warm. De wekelijkse vergadering helpt me elke keer om verder te groeien dan mezelf. De contacten zijn erg behulpzaam en helpen om mijn bureau naar een hoger niveau te tillen!
Hier herrscht das richte Mindset! Hier wird man herzlich begrüßt und das Motto: "WER GIBT, GEWINNT" wird hier groß geschrieben! Sehr empfehlenswert. Ich treffe Unternehmer der Region und wir tauschen uns auf Augenhöhe aus. Wir machen 32% mehr Umsatz dank erfolgreichem Empfehlungsmarketing!
Hier wird man herzlich begrüßt und das Motto: "WER GIBT, GEWINNT" wird hier groß geschrieben! Sehr empfehlenswert. Mein Büro macht 32% mehr Umsatz! Unternehmer auf Augenhöhe treffen!
Alle beoordelingen en ervaringen over BNI NRW Mitte zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 06.06.2018 | Laatst bijgewerkt: 05.10.2023
| Verslag profiel
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?