Duitslands grootste makelaar in onroerend goed en taxatie - thuis in Feldberg bij Freiburg. Regionale verkoopexperts voor woon- en vakantiewoningen in het Hochschwarzwald (rond Feldberg, Schluchsee, Titisee-Neustadt, Hinterzarten, Lenzkirch,... Eisenbach, Löffingen). Alle verkoopopdrachten inclusief woningstyling. Taxatie door DEKRA-gecertificeerde expert. 100% persoonlijke betrokkenheid bij uw zorgen. Diensten beschikbaar voor particuliere verkopers en kopers.
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
We kregen professionele ondersteuning vanaf het begin tot de afsluiting van het koopcontract. Alle stappen waren altijd transparant en duidelijk gecommuniceerd. Het hele proces verliep soepel en zeer snel, onze flat werd uitstekend op de markt gebracht en was daardoor snel verkocht.
Wij bevelen da'hoim Immobilien 100 % aan of hebben dat al gedaan in onze kennissenkring. De heer Dietrich heeft vanaf de eerste afspraak indruk op ons gemaakt met zijn professionele bekwaamheid en realistische taxatie en verkoopbeoordeling. Tijdens de verkoop van het huis van onze ouders, wat voor ons een emotioneel proces was, waren zowel de heer Dietrich als mevrouw Dietrich altijd vriendelijk, empathisch en bereid om ons zelfs bij de kleinste problemen te helpen. Als we weer een makelaar in het Zwarte Woud nodig zouden hebben, zouden we zeker weer voor da'hoim Immobilien kiezen.
De heer en mevrouw Dietrich hebben ons zeer professioneel en toegewijd geholpen toen we onze nieuwe flat kochten, vanaf het eerste contact tot de sleuteloverdracht. Nadat we hadden gebeld en om een bezichtigingsafspraak hadden gevraagd, stonden we twee uur later al voor het gebouw.
De heer Dietrich regelde alle benodigde documenten in zeer korte tijd en zorgde ook zeer snel voor de afspraak bij de notaris. Het hele aankoopproces verliep daardoor zeer soepel, professioneel en efficiënt. We werden ook vergezeld door de heer en mevrouw Dietrich bij de notarisafspraak en we voelden ons zeer goed verzorgd en veilig tijdens het hele proces.
Minder dan drie maanden na de bezichtiging - ondanks de wintervakantie tussendoor - hadden we al de sleutels ontvangen en konden we officieel in onze flat intrekken.
Wij kunnen da'hoim Immobilien Hochschwarzwald dan ook met volle overtuiging en van harte aanbevelen.
Dietrichs heeft onze flat prachtig ingericht voor de verkoop, zodat alle voordelen zichtbaar werden. Het overleg was professioneel en uiterst prettig, en de taxatie en verkoop waren een succes. Als verkopers werden we voortdurend op de hoogte gehouden van de stand van zaken en werden we altijd goed ondersteund bij de administratieve verplichtingen. Ik zou Dietrichs weer als mijn makelaar kiezen.
Ik had vanaf het begin het gevoel dat ik in goede handen was! Ik had altijd bekwame contactpersonen die op mijn wensen reageerden en mij goed advies gaven. De gesprekken vonden altijd plaats in een zeer aangename en persoonlijke sfeer. Ik kan da'hoim Immobilien alleen maar van harte aanbevelen!
Ik was erg tevreden over de ondersteuning.
Als buitenlander was de samenwerking een grote hulp voor mij en gaf mij veel zekerheid.
Hartelijk dank voor de vriendelijke en professionele ondersteuning!
Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Da'hoim Immobilien. De heer Dietrich en zijn vrouw zijn serieus en absoluut betrouwbaar.
Vanaf het eerste contact was het voor ons duidelijk dat we in Da'hoim de juiste makelaar hadden gevonden. Het advies was zeer objectief en professioneel. We hebben op geen enkel moment twijfels of zorgen gehad.
We waren vooral onder de indruk van de presentatie van onze woning, de mogelijkheid om een virtuele rondleiding door de kamers te krijgen en, last but not least, de zeer smaakvolle home staging door mevrouw Dietrich.
Tijdens de transactie zorgde de heer Dietrich voor alles wat nodig was en hij begeleidde ons veilig tijdens de hele verkoopfase.
Wij kunnen/willen dit makelaarskantoor zonder voorbehoud aanbevelen.
Die Erwarungen an den 1. Mobilien-Berater meines Lebens wurden bei Weitem übertroffen. Die Bearbeitung des gesamten Projekts war in allen Bereichen hoch professionell, angefangen von der Beratung, Erstellen eines Exposes bis zu den Schlussgesprächen. Immer kompetent und freundlich.
Ich kann dahoim-immoblien nur empfehlen.
Zeer bekwame ondersteuning tijdens het hele verkoopproces, te beginnen met de taxatie, gevolgd door de enscenering van de woning, de voorbereiding van het exposé, de uitvoering van de bezichtigingen, de voorbereiding van de notarisafspraak en de overdracht van de woning. Wij zouden dahoim Immobilien zo nodig altijd weer gebruiken en kunnen hen zonder overdrijving aanbevelen.
We kunnen Dahoim Immobilien aanbevelen bij anderen, ze zijn professioneel georganiseerd. Als er vragen waren die niet beantwoord konden worden, werden ze gesteld/opgezocht en werd er ook snel een antwoord gegeven. Mevrouw Dietrich heeft ons zeer goed geadviseerd. We zijn blij dat de deal rond is.
We hadden de indruk dat mevrouw en de heer Dietrich op een evenwichtige manier rekening hielden met de wensen en belangen van de verkopers en kopers en de verkoop naar tevredenheid van alle betrokken partijen organiseerden en begeleidden. Hartelijk dank hiervoor.
Heel veel dank aan mevrouw en meneer Dietrich voor hun uitstekende service toen we onze fantastische flat kochten! Van het begin tot het einde werden we hartelijk en professioneel door jullie begeleid. En nog iets...bedankt voor de decoratie :-) Uw familie Di Marco
Wat betreft de samenwerking met de geachte heer Dietrich en mevrouw Dietrich, moeten we toegeven dat we zeer tevreden zijn over hun professionaliteit, hun gedetailleerde en snelle antwoorden op al onze twijfels en de nauwkeurigheid van alle verstrekte informatie. Ze zijn altijd zeer beleefd geweest in elke ontmoeting en hebben ons erg geholpen bij het contact opnemen met de bank en het waarmaken van onze droom. We wensen hen blijvend succes in zowel hun professionele als persoonlijke leven.
Van begin tot eind zeer persoonlijk en professioneel advies en realisatie van een flatverkoop met een zeer goed resultaat. Ik kan da'hoim Immobilien dan ook zonder voorbehoud aanbevelen.
Alle beoordelingen en ervaringen over da'hoim Immobilien Hochschwarzwald zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 14.03.2018 | Laatst bijgewerkt: 22.05.2026
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?