Hartelijk dank!
Al enkele dagen voel ik de dringende behoefte om een van uw medewerkers te bedanken voor de uitstekende ondersteuning die ik heb gekregen.
Ik heb de behoefte om mijn diepe en oprechte dankbaarheid te uiten tot vandaag opzettelijk onderdrukt om de indruk tegen te gaan dat ik de uitkomst van de sollicitatieprocedure misschien heb willen beïnvloeden met mijn beoordeling, hoewel ik me ervan bewust was dat de medewerker die ik tijdens de sollicitatieprocedure aan mijn zijde had, geen enkele invloed had op het examenresultaat.
Ik wil graag Theresa bedanken, een medewerkster van het wervingsbureau Job-Traveller, die mij op een zeer professionele manier en met veel begrip en empathie door de afzonderlijke stappen van de sollicitatieprocedure voor een functie bij Teleperformance Lissabon heeft geloodst.
Ik zie mezelf in de positie om onderscheid te maken tussen regelwerk en bovengemiddelde inzet.
En ik kan Theresa's toewijding zonder overdrijving als uitmuntend beoordelen.
Theresa bood me altijd haar steun aan bij alle tegenslagen in verband met de sollicitatie.
Er waren vaak situaties waarin ik dit aanbod graag aannam.
Ik kan me niet herinneren dat ik ooit langer dan 5-10 minuten op een antwoord heb moeten wachten en als het al langer duurde, dan was dat om begrijpelijke redenen.
In mijn lange professionele leven ben ik zelden, ik kan wel zeggen bijna nooit, medewerkers tegengekomen die zich met zo'n zelfopofferende toewijding over een project ontfermden, alsof het om hun eigen toekomst ging.
Theresa's steun beperkte zich niet tot technische details en advies, maar ging altijd gepaard met een voelbare empathie.
Tot slot zou ik willen zeggen dat ik zou willen dat elke aanvrager Theresa aan zijn of haar zijde had.
Dank je wel Theresa.
Klaus-Dieter Ober, maakt sinds eind mei deel uit van het team in Lissabon.
Origineel weergeven
Vertaling