Wij bieden vakantiehuizen met beste prijsgarantie in de mooiste gebieden van Denemarken en zijn ook gespecialiseerd in de regio's Vejlby Klit, Ebeltoft/Djursland en het zonnige eiland Bornholm.
Laat u persoonlijk en individueel adviseren. Wij... helpen u graag en hebben altijd een open oor voor uw zorgen. Vind bij ons mooie, nieuwe en voordelige vakantiehuizen aan zee of aan het fjord.
Wilt u een poolhouse met vrienden aan de Noordzee? Een vakantie in een energiezuinig huis voor het hele gezin? Of het nu een zomer- of wintervakantie is, wij vinden zeker een geschikt vakantiehuis voor u.
Bekijk onze Denemarken aanbiedingen voor korte vakanties, vakantiehuizen aan het strand, vakanties met hond, last-minute of andere kortingsaanbiedingen.
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Meer und hus heeft zeer vriendelijk personeel, eerlijk, open-minded en zeer betrokken. Meer und hus is altijd bereikbaar per e-mail en ook per telefoon en helpt zeer snel en vakkundig.
Hartelijk dank voor de vriendelijke gesprekken en ik kan meer und hus alleen maar aanbevelen.
meer und hus is een betrouwbare partner voor het vinden van een vakantiebestemming en vakantieoord. De individuele wensen van de klant worden afgestemd op zijn en de algemene mogelijkheden. De afhandeling en service zijn allesomvattend goed. De vriendelijke, persoonlijke communicatie zorgt al voor een vrolijk vakantiegevoel.
Ik heb niets dan goede dingen te zeggen! Het team van Meer und Hus is zeer competent, behulpzaam en staat altijd voor je klaar als je vragen of problemen hebt! Alleen al de welkomstmail is zo liefdevol samengesteld!
Ik kom altijd graag terug!
meer und hus werd ons aanbevolen door vrienden. Hier krijg je echt goed advies en veel belangrijke informatie. Ons vakantiehuis was erg schoon en gezellig. We hadden een heerlijke en ontspannen vakantie. Heel erg bedankt en tot snel weerziens :)
Het was onze eerste keer in Denemarken. Dankzij het geweldige en goed onderbouwde advies van meer und hus hadden we een heel mooi vakantiehuis en een heerlijke vakantie. Hartelijk dank. We kunnen meer und hus alleen maar aanraden en zullen hier de volgende keer zeker weer boeken.
We hebben al verschillende keren geboekt via meer und hus en zullen dat blijven doen. Goede selectie, bekwaam, attent, vriendelijk en altijd beschikbaar voor allerlei vragen.
Bijzonder aardig en vriendelijk, nuttige informatie over de omgeving, de noodoproep werkte ook goed.
Een minpuntje: we hadden graag gebruiksaanwijzingen voor de vaatwasser, wasmachine (we konden ze niet gebruiken)... gehad.
We hebben weer een erg leuke vakantieweek gehad in Vejlby Klit en we voelden ons erg goed verzorgd vanaf de eerste aanvraag tot advies, boeking, gedetailleerde informatie en tot aan vertrek!
We zouden graag terugkomen - het liefst morgen!
We hebben dit jaar weer een heerlijke en ontspannen vakantie gehad. Alles klopte, van begin tot eind 🥰. We voelden ons erg op ons gemak in ons huis. We zullen blijven boeken bij Patricia en haar team, het vakantiegevoel begint bij jou als je boekt. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar 😄🇩🇰.
Hé, bedankt voor de geweldige recensie. De foto's zouden normaal gesproken de werkelijke staat moeten laten zien. We hebben al per e-mail contact met u opgenomen om dit te verduidelijken.
Alle beoordelingen en ervaringen over meer und hus zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 17.04.2017 | Laatst bijgewerkt: 23.05.2026
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?