VON POLL IMMOBILIEN is een van de grootste makelaars in Europa. Met een netwerk van meer dan 1.500 collega's en meer dan 400 winkels onderhouden we uitstekende contacten met potentiële kopers. Onze klanten zijn eigenaren van onroerend goed van... blijvende waarde op gewilde residentiële en commerciële locaties. Elke dag maken we indruk op onze klanten met uitstekend advies en effectieve marketingconcepten. Bovendien beschikken onze makelaars over uitstekende netwerken in hun regio. Eigenaren die hun eigendom willen verkopen, profiteren van onze makelaars en onze gecertificeerde onafhankelijke taxateurs (PersCert® en WertCert®).
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Von Poll heeft voor de tweede keer voor ons gezorgd en we hadden echt bijna 24 uur per dag een competent contactpersoon. De geïnteresseerden werden van tevoren gesorteerd volgens onze wensen en de voorbereiding was snel en gewoon perfect.
We zouden heel graag weer met hen in zee gaan.
Hartelijk dank
Mevrouw Barthelmann is een bekwame makelaar en heeft de verkoop van de flat snel en efficiënt uitgevoerd.
We waren zeer tevreden.
Hartelijk dank.
M. Harnisch
De bemiddeling via von Poll Immobilien (de heer Wießner) was naar volle tevredenheid. Hij begeleidde het project met zorg en toewijding. Hij was altijd beschikbaar voor vragen en afspraken en gaf snel uitgebreide informatie over de huidige status.
Hartelijk dank voor uw diensten. Onze klantadviseur, de heer Wießner, heeft ons voorbeeldig geholpen. Alles was naar onze volle tevredenheid. Ga zo door! We hebben u en de heer Wießner al verschillende keren aanbevolen. Verschillende mensen hebben ons onze makelaar genoemd. Wij wensen u ook in de toekomst goede zaken toe.
Met vriendelijke groeten
Mevrouw Stötzel-Mustopf en mevrouw Doberenz
We hebben de heer Barthelmann aangesteld als onze makelaar. Onze ervaring was over de hele linie positief! We werden op een uiterst serieuze, verantwoordelijke, altijd snelle en, last but not least, uiterst vriendelijke en begripvolle manier geholpen. We zijn erg blij dat we de heer Barthelmann in de arm hebben genomen en kunnen hem met een gerust hart aanbevelen. Hartelijk dank voor uw werk!
Zeer snelle afhandeling en realisatie van de verkoop van het onroerend goed (vanaf het vrijgeven van het exposé tot de notarisafspraak 7 weken).
Goede persoonlijke begeleiding.
Adviseur: Mevrouw Ulrike Sturm
Alle beoordelingen en ervaringen over VON POLL IMMOBILIEN Leipzig zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 16.08.2021 | Laatst bijgewerkt: 07.10.2024
| Verslag profiel
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?