Zapf FinanzManagement

Vastgoedfinanciering, krediet, spaarrekening, financiële bemiddeling, financiële makelaar

Contactgegevens
Welkom bij Zapf FinanzManagement, uw contactpersoon voor bouwsparen, bouwfinanciering, persoonlijke leningen en leasing in heel Duitsland!

Onze kerncijfers:
Meer dan € 600 miljoen aan bemiddelde financieringsactiviteiten...

Contactgegevens

25 Beoordelingen

265 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,93 van 5
Aanbeveling
Zeer vriendelijk advies! Absoluut ongecompliceerd. En snelle betaling. Nogmaals hartelijk dank.
29.11.2025Jenny S.
Beste Jenny S.,

Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn erg blij dat u zo tevreden was met ons advies en het ongecompliceerde proces waardeerde. Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons team. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan helpen wij u graag verder!

Met vriendelijke groeten,
Uw team
Aanbeveling
Ik heb nu verschillende keren met het financiële team van Zapf gewerkt en ben elke keer weer onder de indruk. Het team is uiterst competent, betrouwbaar en werkt ongelooflijk snel. Ze zijn uitstekend beschikbaar en je merkt meteen dat ze verstand van zaken hebben. Voor mij is het elke keer weer een positieve ervaring. Een absolute aanrader!
22.10.2025Dominic da S.
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank, Dominic da S., voor uw positieve feedback over ons Zapf Finance-team. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze expertise, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs. Als u nog meer suggesties of verzoeken hebt, horen wij dat graag. We kijken ernaar uit om in de toekomst met u samen te werken!
Aanbeveling
De heer Zapf heeft ons gedurende het hele proces met grote betrokkenheid, deskundigheid en absolute betrouwbaarheid bijgestaan. Hij stond altijd klaar met hulp en advies en behandelde al onze problemen snel, begrijpelijk en oplossingsgericht. Dankzij zijn steun konden we met succes twee financieringstransacties realiseren. De communicatie met hem was altijd ongecompliceerd, vriendelijk en professioneel. We hebben het gevoel dat we het beste advies van de heer Zapf hebben gekregen en kunnen hem zonder voorbehoud aanbevelen.
14.10.2025Anoniem
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden was over de ondersteuning van de heer Zapf tijdens het hele proces. Uw lovende woorden over zijn expertise en duidelijke communicatie zijn zeer waardevol. Wij waarderen uw aanbeveling en kijken ernaar uit om in de toekomst weer met u samen te werken.
Aanbeveling
Ik heb nu voor de tweede keer een autolening afgesloten en was opnieuw uiterst tevreden over de afhandeling en vriendelijkheid.
04.09.2025Anoniem
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw autolening. We zijn blij om te horen dat u tevreden was over de afhandeling en vriendelijkheid. Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs en nemen hier graag nota van. Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Aanbeveling
We zijn zeer tevreden over de expertise en de snelle, ongecompliceerde afhandeling. De communicatie tussen ons en Zapf FinanzManagement verliep echt vlekkeloos. Als u betrouwbaar advies nodig hebt, bent u hier aan het juiste adres. Dit is nu de vierde keer dat we met Zapf FinanzManagement werken en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Een zeer duidelijke aanbeveling.
03.09.2025Anoniem
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze expertise en snelle afhandeling. Wij stellen uw ervaring met de communicatie zeer op prijs. Wij zijn er trots op dat u al meerdere keren met Zapf FinanzManagement heeft samengewerkt en kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten. Mocht u nog suggesties of verzoeken hebben, aarzel dan niet om te allen tijde contact met ons op te nemen.
Aanbeveling
Ik heb ZapfFinanzmanagement nu voor verschillende financieringstransacties gebruikt, van autofinancieringen tot vastgoedfinancieringen.
De ondersteuning was altijd snel, efficiënt en vriendelijk.
Zelfs na ondertekening van het contract kun je altijd contact opnemen met vragen en deskundige ondersteuning krijgen.
Ik zou altijd weer om advies vragen.
01.09.2025L.
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback, L. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze diensten op het gebied van voertuig- en vastgoedfinanciering. We stellen uw woorden over de snelle en hartelijke ondersteuning zeer op prijs. Wij streven er altijd naar om onze klanten ondersteuning te bieden, ook nadat het contract is ondertekend. Als u nog vragen heeft of advies nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn.
Aanbeveling
Ik was meer dan tevreden, ze zochten gerichte oplossingen voor elk probleem, het advies was geweldig en gemakkelijk te begrijpen en de beschikbaarheid was ook uitstekend! Ik heb echt niets aan te merken, ik kan Zapf FinanzManagement echt aan iedereen aanbevelen.
17.07.2025Emilia U.
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hallo mevrouw Unger, hartelijk dank voor de geweldige recensie
Aanbeveling
De heer Zapf gaf me uitstekend advies. Ondanks een paar complicaties deed hij er alles aan om de financiering mogelijk te maken. Zeer betrouwbaar, toegewijd en competent - ik had het gevoel dat er altijd goed voor me gezorgd werd.
17.07.2025Giuseppe G.
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank, Giuseppe G., voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat de heer Zapf u uitstekend heeft geholpen en dat u zich tijdens het hele proces goed verzorgd voelde. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij waarderen uw aanbeveling. Als u nog suggesties of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Aanbeveling
Het hele financieringsproces verliep zeer professioneel en soepel. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ik kreeg een toegewijde en betrouwbare service. Het was een zeer bevredigende ervaring - ik kan het met een gerust hart aanbevelen!"
24.06.2025A.
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Dank u voor uw positieve feedback, A. We zijn blij dat u het financieringsproces professioneel en soepel vond verlopen en dat uw vragen snel werden beantwoord. Wij stellen uw lof voor onze toegewijde service zeer op prijs. Wij zijn blij met uw aanbeveling. Als u suggesties heeft over hoe wij onze diensten nog verder kunnen verbeteren, aarzel dan niet om deze met ons te delen.
Aanbeveling
Snelle afspraken op korte termijn, onmiddellijk ter plaatse als er verduidelijking nodig was of als er problemen waren. We zijn zeer tevreden en kunnen de heer Zapf en zijn team alleen maar aanbevelen. Hartelijk dank.
22.04.2025Anoniem
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle reactietijd. Wij stellen uw aanbeveling van de heer Zapf en zijn team zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hartelijk dank!
Aanbeveling
Zeer competent advies en ondersteuning bij vragen over financieringsopties. Ik ben echt heel tevreden en blij dat ik met Zapf FinanzManagement heb samengewerkt!
17.04.2025Elvira S.
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank, Elvira S., voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons advies en onze ondersteuning bij financieringsopties. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u te blijven samenwerken!
Leuk vriendelijk contact
25.02.2025Anoniem
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden was over ons contact. Uw lof motiveert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service. Als u nog suggesties of verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Aanbeveling
Grote inzet, grote betrokkenheid, echt goed.
Een zeer duidelijke aanbeveling.
10.12.2024Adam S.
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback, Adam S.! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze inzet en toewijding. Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs en het stimuleert ons om ons best te blijven doen. Als u nog suggesties of ideeën voor verbetering hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
Aanbeveling
De heer Zapf is altijd beschikbaar, reageert snel en staat altijd klaar om te helpen. Beantwoordt alle vragen. Ik koop voor het eerst een huis en voel me veilig en goed geadviseerd. Heel erg bedankt :)
06.12.2024Anoniem
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hartelijk dank voor de geweldige recensie
Aanbeveling
Duidelijke en begrijpelijke presentatie en uitleg van al onze financieringsopties. "Altijd beschikbaar en echt behulpzaam.
03.08.2024Sören S.
Aanbeveling
We willen hen graag bedanken voor hun inzet, die tot het gewenste succes heeft geleid.
26.07.2024Anoniem
Bedankt voor uw vertrouwen
Aanbeveling
Zeer competent en coöperatief advies. Uitstekende beschikbaarheid en snelle reactie.
26.04.2024Anoniem
Aanbeveling
Een man die inspireert met zijn vrolijkheid, deskundigheid en vaardigheden.
18.04.2024H. F.
Hartelijk dank, mijnheer Frontzek
Aanbeveling
We hebben al onze tweede financiering via de heer Zapf verkregen en zijn helemaal tevreden.
Dankzij zijn jarenlange ervaring en uitgebreide expertise hebben we zeer goed en betrouwbaar advies gekregen en zullen we de heer Zapf altijd aan anderen aanbevelen. We hebben het volste vertrouwen in zijn competente service. Op basis van onze eerdere ervaringen met andere financiële tussenpersonen kunnen we alleen maar nogmaals benadrukken dat de heer Zapf de beste resultaten behaalt in de financieringssector.
We zullen ons ook weer met vertrouwen tot de heer Zapf wenden voor onze verdere vervolgfinanciering van het huis. Hartelijk dank!
26.03.2024Anoniem
Aanbeveling
De heer Zapf adviseert ons al vele jaren en houdt altijd de vinger aan de pols. We hadden zijn diensten nodig voor een kortlopende lening.
Er werd snel een oplossing gevonden en de voorwaarden lagen ver onder die van onze huisbank. Hartelijk dank daarvoor.
Van het eerste contact tot de betaling binnen een week.
Ik kan hem alleen maar aanraden. Tot de volgende keer. Hartelijk dank.
05.02.2024Dieter S.
Zapf FinanzManagement Commentaar van Zapf FinanzManagement :
Hallo Dieter, bedankt voor je geweldige recensie!
41 Recensies van

8 beoordelingen op Facebook

24.05.2025
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Zapf FinanzManagement

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Zapf FinanzManagement zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 06.11.2015  |  Laatst bijgewerkt: 04.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH