Dzięki ponad 25-letniemu doświadczeniu w branży poligraficznej, naszą misją stało się jak najdoskonalsze odwzorowanie dzieł sztuki dawnych mistrzów. Każdy obraz, który opuszcza naszą fabrykę, jest produkowany z dbałością o szczegóły i najwyższą... starannością zgodnie z Państwa życzeniami. Ponieważ wysyłamy obrazy tylko wtedy, gdy są tak dobre, że sami powiesilibyśmy je w domu.
Z ponad pół milionem motywów, setkami dekoracyjnych ram i ogromnym wyborem różnych mediów, jesteśmy szczęśliwi mogąc spełnić każde Państwa życzenie.
Ich habe hier 3 kunstdrucke erworben, und das zu meiner vollsten Zufriedenheit. das bezieht sich sowohl auf die Qualität der Drucke selber, als auch auf die im Vorfeld erfolgte geduldige und äußerst fachkundige Beratung. auch der Umstand, dass ich über Wochen hinweg dieselbe Person als Ansprechpartnerin im Team hatte, hat sehr zu meiner positiven kKundenerfahrung beigetragen.
Jederzeit wieder, uneingeschränkte Empfehlung.
Świetna obsługa klienta, która skontaktowała się ze mną z własnej inicjatywy, ponieważ był lepszy szablon do mojego wyboru.
Jakość wydruku również bardzo dobra, mimo że nie jestem ekspertem.
To moje pierwsze doświadczenie i jestem bardzo zadowolony z wyników drukowania na papierze fotograficznym, matowego wykończenia, precyzji i wierności reprodukcji.
Wrócę tu ponownie!
Niestety popełniłem dwa błędy przy zamawianiu: po pierwsze nie zwróciłem uwagi na głębokość kadru, a po drugie nie zdawałem sobie sprawy, że mój motyw "Wyspa umarłych" Böcklina będzie zdecydowanie za ciemny w stosunkowo dużym formacie. Trudno to ocenić na ekranie komputera. To ma być tylko rada dla innych klientów!
Profesjonalne doradztwo, wykonanie, opakowanie, obsługa klienta, entuzjazm ze strony odbiorcy.
Jednoznaczna rekomendacja! Z przyjemnością jeszcze raz!!!
Po moich doświadczeniach z innymi firmami poligraficznymi jestem nie tylko zadowolony, ale zachwycony i zachwycony każdego dnia. Bardzo dziękuję za Państwa wspaniałą pracę. Z pewnością zamówię ponownie.
Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów | Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony |
Profil aktywny od 28.08.2019 | Ostatnia aktualizacja: 23.05.2025