Betriebsausflug Ideen, Teamevents, Abenteuerurlaube und Junggesellenabschiede

TOPAANBEVELING 2026
4,89 van 5
1.037 Beoordelingen
Contactgegevens
Het kantoor uit - het avontuur in! Met Adventure & Active Holidays wordt elk bedrijfsuitje, teamevenement of vrijgezellenfeest een onvergetelijke ervaring. Outdoor, vol actie en aangepast aan uw wensen - dat is al meer dan 20 jaar ons ding. Wij plannen niet alleen evenementen, wij creëren kippenvelmomenten!

Contactgegevens

103 Beoordelingen

768 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,88 van 5
Aanbeveling
Hartelijk dank voor deze geweldige dag bij jullie op het kasteel. Iedereen had zoveel plezier. We zouden graag weer bij jullie boeken.
Burg Teamevent - Zeitreise ins Mittelalter
02.06.2026Thomas
Aanbeveling
Beste Ralf, bedankt voor deze uitstekend georganiseerde klettersteig introductiecursus!
De tocht was van begin tot eind zeer goed georganiseerd - met veel rust, deskundigheid en een zeer aangename sfeer. De kleine groepsgrootte van slechts tien personen was bijzonder prettig. Hierdoor was er genoeg tijd voor individuele tips, vragen en ondersteuning, zodat we ons altijd veilig en in goede handen voelden.

De inleiding was duidelijk, praktisch en motiverend. Het was een perfecte mix van leren, veiligheid en plezier op de klettersteig, vooral voor beginners.

Hartelijk dank voor deze geweldige ervaring en de vele nuttige tips - absoluut een aanrader en zeker niet mijn laatste tocht! Klaus & Cordula
25.05.2026Klaus & Cordula
Aanbeveling
Het waren een paar geweldige uren... mijn zoon en ik hebben veel plezier gehad en we hebben een paar goede tips opgepikt. Absoluut een aanrader...
19.05.2026Michael
Aanbeveling
Zeer goede gids! De klim zelf is gevarieerd en zeer geschikt voor beginners. De tijd is echter een beetje kort.
Al met al een erg leuke ervaring!
18.05.2026Anke
Aanbeveling
We waren erg tevreden over de klettersteig in Boppard. Het perfecte weer maakte de hele ervaring compleet.

De prijs van €75 per persoon is absoluut prima.

De annuleringsaanvraag van een vijfde persoon werd 13 dagen van tevoren geannuleerd op grond van economische haalbaarheid, omdat het moeilijk zou zijn om op deze datum nog mensen te krijgen.
Ik begreep dat.

Er voegden zich echter nog twee mensen bij ons op de dag van de klettersteig, zodat we in totaal met z'n zessen waren.

Misschien was een latere annulering of op zijn minst een uitwisseling over dit onderwerp mogelijk geweest.

De kosten per persoon waren dus €93,00 voor ons, omdat we de kosten voor onze vijfde persoon deelden.
Het was nog steeds oké.

Veel dank voor de bekwame trainer Patrick, die ons veel plezier heeft gedaan met zijn manier van doen.

Groeten, Olaf
18.05.2026Olaf
Aanbeveling
De informatie over klettersteigen was relevant. De sfeer was goed en humoristisch.
18.05.2026Peter
Aanbeveling
De rondleiding was goed. Precies zoals ik me had voorgesteld. Niet te moeilijk, niet te gemakkelijk.

Ralf bracht belangrijke dingen goed over en gaf ook wat tips. Ik heb er echt van genoten.

Hartelijk dank daarvoor!
16.05.2026Jessica
Aanbeveling
Patrick was een geweldige gids,
Geweldige ervaring
10.05.2026Johannes
Aanbeveling
Prachtige dag, ik heb veel indrukken en informatie over klettersteiguitrusting, veiligheid en planning meegenomen.
06.05.2026Christoph
Aanbeveling
We hadden een geweldige introductie in het gebruik van klimmateriaal en klettersteigen. We waren met een kleine groep en Patrick was een geweldige gids.
05.05.2026Sabine
4,67 van 5
Aanbeveling
Met de expertise van de gids.
03.05.2026Johannes
Aanbeveling
Super gids, geweldige klettersteig om te leren kennen en uit te proberen. Veel nuttige tips en trucs gekregen. Top sfeer! Bedankt!
02.05.2026Jacques
Aanbeveling
Verena was een geweldige gids die graag haar ervaringen deelde.
27.04.2026Philipp
Aanbeveling
We boekten een privétour en zijn erg blij met de begeleiding en de introductie in de wereld van het klimmen. Ik zou het iedereen aanraden die wil beginnen.
27.04.2026Anoniem
Aanbeveling
De rondleiding met Patrick was geweldig.
Ik kan het alleen maar aanraden.
De gids heeft veel kennis en geeft waardevolle tips en trucs.
Hij kent het gebied ook goed en geeft veel informatie over de plaatselijke omstandigheden.
Een echte aanrader.
26.04.2026Benjamin
Aanbeveling
Geweldige begeleiding met veel supertips!
De klimcursus was erg leuk!
22.04.2026Marco
Aanbeveling
We hebben een geweldige dag gehad met Verena! Het was erg leuk en we gaan zeker nog een keer klimmen!
20.04.2026Marie und Frank
Aanbeveling
Het was geweldig! Heel erg bedankt!
19.04.2026Anoniem
Aanbeveling
Het was een geweldige tour voor beginners. Verena legde de basisprincipes heel goed uit en bezorgde ons een geweldige middag.
19.04.2026Timo
Aanbeveling
We boekten de exclusieve tour op de datum van onze voorkeur. De afspraken voor de boeking, het ontmoetingspunt en de uitrusting waren snel en ongecompliceerd. We zouden deze tocht ten zeerste aanbevelen. We kregen veel informatie over de sport (tourplanning, veiligheid op de berg en moeilijkheidsgraden). Top!!!
14.04.2026Katharina

12 beoordelingen op JOCHEN SCHWEIZER

10.06.2025
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Abenteuer und Aktivurlaub

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Abenteuer und Aktivurlaub zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 16.02.2020  |  Laatst bijgewerkt: 26.05.2026   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH