Kueche24.com

Voordelige keukens en online winkel voor huishoudelijke apparaten

Contactgegevens
De keukenservice van Kueche24 zal je inspireren. Naast het uitgebreide assortiment in onze online shop en de verzending binnen heel Europa, bieden we een keukenplanning op maat in onze keukenstudio's in Herford en Bielefeld. De montage wordt vervolgens uitgevoerd door onze eigen montageteams. Neem contact met ons op als je vragen hebt!

Contactgegevens

4,92 van 5
24 Beoordelingen

392 Beoordelingen op ProvenExpert.com

Aanbeveling
Snelle service – ik kom graag nog eens terug
26.08.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het doet ons plezier te horen dat u tevreden was over onze service en graag nog eens terug wilt komen. Uw positieve feedback motiveert ons team om ook in de toekomst uitstekende service te blijven bieden. Wij kijken uit naar uw volgende bezoek. Uw loyaliteit is belangrijk voor ons.
Aanbeveling
Ik heb de Miele CVA 7440 besteld, betaald en het apparaat werd binnen twee weken geleverd.
Goed gedaan!
20.08.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Wij zijn blij dat u tevreden was over de snelle levering!
Aanbeveling
Snel geleverd, in goede staat, mijn vrouw is tevreden, ik zou het zeker nog eens doen
18.08.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Wij hebben kennis genomen van uw beoordeling; hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij dat u tevreden was over de staat van het product en de snelle levering. Ons team staat graag tot uw beschikking voor eventuele vragen of suggesties.
Aanbeveling
Producten van hoge kwaliteit, een vlotte afhandeling.
Hartelijk dank voor de uitstekende ondersteuning door uw medewerkster, mevrouw Niederfahrenhorst!
29.07.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij zijn verheugd te vernemen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de ondersteuning door onze medewerkster, mevrouw Niederfahrenhorst. Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog suggesties of wensen hebben, aarzel dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn!
Aanbeveling
Een uitstekende ervaring met Kueche24. De prijzen waren zeer concurrerend, de communicatie verliep altijd snel en professioneel, en al mijn vragen werden vóór de bestelling beantwoord. De apparaten werden veilig en in perfecte staat geleverd. Ik beveel Kueche24 van harte aan en zou zonder aarzelen opnieuw bij hen bestellen. Hartelijk dank voor de uitstekende service!
28.07.2026S.
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback, S.! Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent over uw ervaring bij Kueche24. Wij stellen uw waardering voor onze concurrerende prijzen en de snelle communicatie zeer op prijs. Uw aanbevelingen zijn voor ons van grote waarde. Wij kijken uit naar uw volgende bestelling. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in onze service!
Aanbeveling
Snelle levering, de artikelen waren zeer voordelig!
28.07.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij zijn blij dat u tevreden bent over de snelle levering en de gunstige prijs. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Mocht u nog opmerkingen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs!
Aanbeveling
Aangezien het om een online bestelling ging, kan ik alleen deze twee aspecten beoordelen.
De levering vond in ieder geval zeer snel plaats en men werd tijdig via DPD op de hoogte gebracht van de aankomst.
27.07.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij te horen dat u tevreden was over de snelle levering en de tijdige berichtgeving. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Mocht u nog suggesties of vragen hebben, dan staan wij te allen tijde graag tot uw beschikking.
Aanbeveling
Ik heb een afzuigkap van Bosch besteld. Deze werd via een transportbedrijf rechtstreeks door de fabrikant geleverd. De levering verliep zeer snel, betrouwbaar, zorgvuldig en met goede communicatie vooraf. Op basis van deze ervaring kan ik deze handelaar van harte aanbevelen voor grote elektrische keukenapparaten.
19.07.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw ervaring met de Bosch-afzuigkap. Het doet ons genoegen te vernemen dat de levering snel, betrouwbaar en zorgvuldig is verlopen en dat de communicatie goed is verlopen. Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs en zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij te allen tijde tot uw beschikking.
Aanbeveling
Het verliep uitstekend, zeer snelle service, top – ik kom graag nog eens terug
08.07.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij zijn erg blij te horen dat u tevreden was over onze snelle service. Wij kijken ernaar uit u binnenkort weer van dienst te mogen zijn. Mocht u suggesties of wensen hebben, laat het ons dan gerust weten.
Aanbeveling
Vragen werden snel en naar tevredenheid beantwoord.
06.07.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij zijn blij te horen dat uw vragen snel en naar tevredenheid zijn beantwoord. Uw aanbevelingen zijn voor ons van groot belang. Mocht u nog suggesties of vragen hebben, aarzel dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen.
Aanbeveling
Ik heb een keramische kookplaat van het merk Gaggenau tegen een TOP-prijs besteld. De levering verliep zoals aangegeven. De kookplaat is al geïnstalleerd en werkt uitstekend.
02.07.2026A.
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank, A., voor uw positieve beoordeling. Het doet ons genoegen te horen dat u uw keramische kookplaat van Gaggenau tegen een goede prijs hebt ontvangen en dat zowel de levering als de installatie vlekkeloos zijn verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, aarzel dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe kookplaat!
Aanbeveling
De kwaliteit van de geleverde kraan, inclusief de verpakking, is uitstekend, maar de verzending heeft erg lang geduurd, wat minder prettig was. Afgezien van DPD als dienstverlener zal ik Küche24 van harte aanbevelen.Hartelijk dank; de kraan is inmiddels geïnstalleerd, ziet er stijlvol uit en functioneert perfect. Met vriendelijke groeten, Ursula Seltmann en familie
16.06.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het doet ons genoegen te horen dat de kwaliteit van de geleverde kraan en de verpakking aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u tevreden bent over de installatie. Wij nemen uw opmerking over de langere levertijd serieus en zullen hiermee rekening houden bij het verder verbeteren van onze dienstverlening. Wij zijn blij dat u Küche24 aanbeveelt en hopen u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, uw Küche24-team.
Aanbeveling
Verkoopafhandeling, levering, prijs-prestatieverhouding, communicatie - allemaal uitstekend.
08.06.2026Munker F.
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Bedankt voor uw positieve beoordeling, Munker F. We zijn blij dat u tevreden bent over het verkoopproces, de levering, de prijs-kwaliteitverhouding en de communicatie. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en motiveert ons om een uitstekende service te blijven bieden. Als u suggesties of wensen voor de toekomst hebt, laat het ons dan weten. Hartelijk dank voor uw aanbeveling!
Aanbeveling
Redelijke prijs, probleemloze levering en terugname van oude apparaten
05.06.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de prijs, de levering en de teruggave van oude apparaten. Uw lof motiveert ons om een hoge servicestandaard te blijven bieden. Als u nog suggesties of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Aanbeveling
Snelle, ongecompliceerde levering. Beste prijs.
31.05.2026Uwe M.
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank, Uwe M., voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelle en ongecompliceerde levering en de beste prijs. Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs. Als u in de toekomst nog suggesties of verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Aanbeveling
Alles verliep heerlijk snel, leuk contact aan de telefoon.
26.05.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden was over de snelheid van onze service en het telefonische contact. Uw lof is erg belangrijk voor ons. Als u nog suggesties of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u te blijven helpen!
Aanbeveling
We hebben online een Neff recirculatieafzuigkap gekocht en alle eerdere vragen werden zeer snel beantwoord.
Zeer goede kwaliteit en snelle levering door transportbedrijf.
Hartelijk dank, zeer tevreden
25.05.2026Simone H.
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank, Simone H., voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de Neff afzuigkap en onze klantenservice. Wij waarderen uw snelle reactie op uw vragen en de snelle levering. Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw feedback zal ons helpen om onze service verder te verbeteren.
Aanbeveling
Onze nieuwe koel-vriescombinatie werd supersnel en schoon geleverd. De vooruitbetaling met korting bespaarde ons wat geld en was nog steeds veel goedkoper dan bij andere leveranciers. Vragen werden zeer snel en naar tevredenheid beantwoord door het supportteam. We zouden hier graag weer bestellen! Top!
21.05.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat de levering van uw koelvriescombinatie snel en schoon was en dat u tevreden was over ons supportteam. Uw opmerkingen over vooruitbetaling en de besparingen in vergelijking met andere leveranciers zijn zeer waardevol. We kijken uit naar uw volgende bestelling en staan altijd voor u klaar mocht u vragen of opmerkingen hebben. Bedankt dat u voor ons hebt gekozen!
Aanbeveling
Zeer competent team, alle vragen worden direct behandeld en er wordt direct contact opgenomen met de fabrikant! Top!
16.05.2026J.
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over ons team en de snelle reactie op uw vragen. Uw lof is een grote motivatie voor ons om een uitstekende service te blijven bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u te blijven helpen!
Aanbeveling
Snel, goede kwaliteit, ongecompliceerd! Graag weer
15.05.2026Anoniem
Kueche24.com Commentaar van Kueche24.com :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze snelheid en kwaliteit. We kijken ernaar uit om u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Als u nog suggesties heeft over hoe wij onze service kunnen verbeteren, horen wij dat graag.
418 Recensies van

23 beoordelingen op Trustpilot

12.08.2026
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Kueche24.com

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

* Alle beoordelingen en ervaringen over Kueche24.com zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 17.11.2020  |  Laatst bijgewerkt: 31.08.2026   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH