Ik ben nu 11 maanden de enthousiaste eigenaar van een Hase Kettwiesel crossfiets. Het advies dat ik kreeg was uiterst professioneel, deskundig en aangepast aan mijn individuele behoeften. Alle vragen werden duidelijk en deskundig beantwoord. De mogelijkheid om een proefrit te maken heeft me echt geholpen om het juiste model te vinden. Ik kon mezelf in alle rust overtuigen en voelde me zeer goed verzorgd. Zelfs na de aankoop staat het team altijd klaar om te helpen. Eventuele vragen worden snel en vriendelijk behandeld. De kwaliteit van de service is uitstekend - of het nu gaat om regelmatige inspecties of om pech. Bijzonder geruststellend: in geval van nood is er zelfs een eerstehulpvoertuig stand-by. De werkplaats is een echt hoogtepunt. De professionals die hier werken zijn betrouwbaar, grondig en zeer toegewijd aan hun klanten. Het hele team is supervriendelijk, beleefd en zorgt voor een aangename sfeer. U voelt zich altijd welkom en in goede handen. Een aankoop die over de hele linie overtuigt, van het eerste adviesgesprek tot de proefrit en de service en werkplaats. Alles klopt hier - kwaliteit, deskundigheid en menselijkheid. Een echt modelbedrijf dat ik zonder voorbehoud kan aanbevelen!
Met mijn 2300 kilometer in 11 maanden heb ik een geweldige ervaring gehad!
Origineel weergeven
Vertaling