projekt.bike inklusiv

Hier findest du alles rund um das Fahrrad

Contactgegevens
Wir geben uns jeden Tag Mühe, den Kunden bestmöglich zu beraten, egal, ob Neurad, Sattel, Zubehör oder Ersatzteile. Dazu haben wir uns auf Ergonomie und Fahrradeinstellung spezialisiert. Wir helfen dem Kunden bei der bestmöglichen Sitzposition...

Contactgegevens

4,89 van 5
97 Beoordelingen

1.063 Beoordelingen op ProvenExpert.com

Aanbeveling
Ik ben nu 11 maanden de enthousiaste eigenaar van een Hase Kettwiesel crossfiets. Het advies dat ik kreeg was uiterst professioneel, deskundig en aangepast aan mijn individuele behoeften. Alle vragen werden duidelijk en deskundig beantwoord. De mogelijkheid om een proefrit te maken heeft me echt geholpen om het juiste model te vinden. Ik kon mezelf in alle rust overtuigen en voelde me zeer goed verzorgd. Zelfs na de aankoop staat het team altijd klaar om te helpen. Eventuele vragen worden snel en vriendelijk behandeld. De kwaliteit van de service is uitstekend - of het nu gaat om regelmatige inspecties of om pech. Bijzonder geruststellend: in geval van nood is er zelfs een eerstehulpvoertuig stand-by. De werkplaats is een echt hoogtepunt. De professionals die hier werken zijn betrouwbaar, grondig en zeer toegewijd aan hun klanten. Het hele team is supervriendelijk, beleefd en zorgt voor een aangename sfeer. U voelt zich altijd welkom en in goede handen. Een aankoop die over de hele linie overtuigt, van het eerste adviesgesprek tot de proefrit en de service en werkplaats. Alles klopt hier - kwaliteit, deskundigheid en menselijkheid. Een echt modelbedrijf dat ik zonder voorbehoud kan aanbevelen!
Met mijn 2300 kilometer in 11 maanden heb ik een geweldige ervaring gehad!
17.11.2025Anoniem
Aanbeveling
De fietsreparatie werd snel geaccepteerd. De reparatie werd op korte termijn uitgevoerd en ik kreeg meteen bericht dat mijn fiets opgehaald kon worden. Het bedrag van de reparatiekosten was prima. Ik was dus helemaal tevreden.
12.11.2025R.
4,81 van 5
Aanbeveling
We waarderen vooral het gedetailleerde en goed onderbouwde advies en de aandacht voor onze persoonlijke ideeën, zowel bij het kiezen van de juiste fiets als voor accessoires en speciale verzoeken. Ze probeerden ons nooit iets aan te praten, maar gaven ons suggesties en aanbiedingen die op onze eigen behoeften waren afgestemd. Onze vragen werden serieus genomen en in detail beantwoord. De communicatie was vriendelijk en open, in een prettige sfeer. Kleine "ombouwwerkzaamheden" werden direct uitgevoerd toen we de fietsen ophaalden.
08.11.2025Anoniem
07.11.2025Kurt G.
Prima, danke
06.11.2025Anoniem
Aanbeveling
Ik heb voornamelijk met David te maken gehad. Van advies tot aankoop en nu service. Super tevreden
06.11.2025A.
Goed advies. Geweldige service
05.11.2025E.
Aanbeveling
Ik had de werkplaats eigenlijk alleen nodig vanwege een garantieclaim. Zeer goed werk, snel, relatief snelle afspraak mogelijk. Heerlijke koffie tijdens het wachten en een praatje met de monteurs - geweldig!
04.11.2025F.
Aanbeveling
Ik vond de samenwerking met u erg goed, het was alleen nodig om een kostenraming te maken, maar de verzekeringsmaatschappij accepteerde deze en we konden de claim snel afhandelen.

Hartelijk dank

Karl Hansen
04.11.2025Karl H.
4,72 van 5
Aanbeveling
Al het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Daniel gaf ons zeer goed advies. Het aankoopproces en de overhandiging van de nieuwe fiets waren erg klantgericht. Wij vinden het inclusieproject sowieso een goede zaak!
01.11.2025S.
Aanbeveling
Zeer behulpzaam personeel dat altijd een creatieve oplossing voor problemen vond.
28.10.2025E.
Aanbeveling
Gewoon top, kreeg topadvies voor een fietsaankoop van medewerker
advies van de medewerker David ,
- geen praatjes
- geen tijdsdruk
- Tijd om over de aankoop na te denken
- Professioneel advies op hoog niveau
All round 💯
28.10.2025M.
Aanbeveling
Ik ben een recidivist! Heet dat je deze winkel meer dan kunt aanbevelen!
Ze nemen er de nodige tijd en voorzien in elke behoefte. Topadvies en onberispelijke menselijkheid. Ik denk dat iedereen die er komt zijn favoriete fiets daar zal vinden ...........
26.10.2025Thomas B.
Aanbeveling
We krijgen altijd goed en deskundig advies, een vriendelijke ontvangst en alles is altijd naar tevredenheid. We komen altijd graag terug
25.10.2025W.
Aanbeveling
Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en beleefd. Ze staan open voor alle vragen en nemen de tijd.
We voelen ons erg goed verzorgd en zouden Projekt Bike te allen tijde aanbevelen.
23.10.2025A.
Aanbeveling
Goed vriendelijk advies, goede prijzen en goede service.
22.10.2025Anoniem
Aanbeveling
Zeer goed werk tegen redelijke prijzen. Helaas lange wachttijden.
17.10.2025K.
4,75 van 5
15.10.2025P.
Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over de klantenservice. Ze bespreken precies wat er moet gebeuren, wat er nodig is en ook wat de kosten zijn. Ga zo door.👍
15.10.2025A.
Aanbeveling
Er wordt snel en goed voor gezorgd.
07.10.2025Anoniem

4,80 van 5
22 beoordelingen op Facebook

31.05.2025
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan projekt.bike inklusiv

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

* Alle beoordelingen en ervaringen over projekt.bike inklusiv zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 22.04.2022  |  Laatst bijgewerkt: 29.11.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH