6 maanden ervaring met sportweddenschappen met The Sports Betting Academy
Uw team staat na 10 minuten met 2-0 achter, rode kaart tegen u, gelijkmaker in de 97e minuut, en de weddenschap gaat weer niet door.
nou... wie kent dat niet... Iedereen die zich met sportweddenschappen bezighoudt, heeft het allemaal wel eens meegemaakt. Ik dacht bij mezelf dat er een manier moest zijn om de sportweddenschappenindustrie op de lange termijn te verslaan. Ik struinde het hele internet af op zoek naar mogelijke trainers. 99 procent daarvan zijn allemaal waarzeggers of statistici. Toen kwam ik Daniel tegen op YouTube, en de video's en uitspraken vond ik erg aannemelijk en wekten mijn interesse. Nadat we 200 km met de auto hadden gereisd, brachten we een dag samen door en legde hij me precies uit wat hij doet. Zijn principe is gebaseerd op een duidelijk plan. Er is geen hopen, zorgen of zweten meer, het is puur gebaseerd op wiskunde en allemaal zonder risico. Het maakt niet uit hoe de wedstrijd uitpakt - u wint altijd!!! of u kunt niets verliezen. Ik heb geleerd hoe de sportweddenschappenbeurs werkt, wat de kansentheorie is, hoe ik surebetting, matchbetting en valuebetting doe. Wat Dutching is, wat een eerlijke winkans is, enz.... . Uiteindelijk is het als een vak dat je moet leren. Ik zit nu al 3 maanden altijd in de 4-cijferige winstcategorie en het is echt leuk. Daniel is de enige aanbieder in Europa - of zelfs wereldwijd - die u dit materiaal leert. Zijn programma's zijn geweldig en hij is altijd beschikbaar voor ons. Wekelijkse live gesprekken ronden het geheel af, waar we onze individuele vragen kunnen stellen en hij ze 100% kan beantwoorden met zijn ervaring. Ik kan iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp alleen maar aanraden om een proefmaand met Daniel te doen. Voor mij is het een ervaring en verrijking die ik niet zou willen missen. Bedankt Daniel en ga zo door!!! LG W.
Origineel weergeven
Vertaling
Bedankt voor je recensie en gefeliciteerd met het terugwinnen van al je verliezen en het vinden van een manier om verder te gaan die voor jou werkt.
Ik wens u veel succes en het allerbeste op uw toekomstige reis.
Bedankt voor uw vertrouwen in ons werk en vriendelijke groeten
Daniel Winter-Holzinger