Na początku byłem bardzo sceptyczny, ponieważ brzmiało to dla mnie jak cudowne lekarstwo.
Po przeczytaniu informacji na ten temat i skontaktowaniu się z firmą powiedziano mi, że nie powinienem oczekiwać żadnych cudów, ponieważ kamień nadal znajduje się w wodzie, ale zmiana wody oznacza, że jest lepiej usuwany i nie osadza się tak łatwo.
Ponieważ mogą Państwo zapłacić później za pośrednictwem "PayPal", nie podejmują Państwo tutaj żadnego ryzyka. Daliśmy więc Auqa Blue szansę w naszym domu i przetestowaliśmy go.
Co mogę powiedzieć, kamień nie zniknął całkowicie, ponieważ nie jest to środek do usuwania kamienia.
Jednak kamień nie jest już tak lepki i jest lepiej usuwany przez reorganizację wody. Plamy z kamienia stały się znacznie mniejsze i są bardzo łatwe do usunięcia.
Zaskakujące jest to, że plamy można usunąć bez użycia środka czyszczącego. Oczywiście zależy to od tego, jak długo dana powierzchnia nie była czyszczona.
Faktem jest, że czyszczenie zdecydowanie wymaga znacznie mniej środka czyszczącego, jeśli w ogóle. Niewiarygodne!
Oznacza to, że urządzenia Aqua Blue działają naprawdę dobrze i sprawiają, że nasz system zmiękczania staje się zbędny.
Został on wyłączony przed zainstalowaniem Aqua Blue i od tego czasu nie był używany.
Teraz został całkowicie opróżniony i wyczyszczony i wkrótce zostanie sprzedany.
Zwłaszcza w przypadku mojego ekspresu z portafiltrem kamień był widoczny w zbiorniku na wodę po kilku dniach i można go było usunąć tylko gorącą wodą z octem.
Teraz bardzo długo trwa, zanim powstaną jakiekolwiek ślady, a jeśli już się pojawią, można je zetrzeć zwykłą, wilgotną Zewą.
Czajnik mojej żony jest również bardzo dobrym przykładem. Prawie nie osadza się na nim kamień, a jeśli już się pojawi, to po zagotowaniu wody i opróżnieniu pojemnika wystarczy przetrzeć czajnik szmatką, a kamień zniknie.
Woda w wannie naprawdę ma niebieski odcień i jest bardziej miękka!
Jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni z Aqua Blue i nie żałujemy tej decyzji.
Myślę, że największą zaletą jest to, że nie potrzebujemy teraz tabletek soli do zmiękczacza wody i nie zużywamy żadnych niepotrzebnych substancji.
Ponadto rury nie są już zanieczyszczone kamieniem, ponieważ nie osadza się on już w rurach.
Możemy więc naprawdę polecić Aqua Blue i jesteśmy absolutnie zachwyceni produktem!
Tłumaczenie
Bardzo dziękujemy za Pana recenzję! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z aqua blue i że mógł Pan skorzystać z bonusu webinarowego.
Cieszymy się również, że zauważył Pan wiele pozytywnych zmian dzięki aqua blue i że chętnie poleca Pan aqua blue innym.
Z wyrazami szacunku
Państwa zespół aqua blue