Wij zijn een WEG met 3 wooneenheden en, nadat ik een bonus had gekregen door deel te nemen aan het webinar, duurde het een hele tijd voordat we eindelijk de concrete beslissing namen om voor het Aqua Blue systeem te kiezen. Löhnert GmbH had veel begrip voor de situatie en we gebruiken het systeem nu sinds half december '25. We zijn erg tevreden met de resultaten: Veel minder aanslag op kranen, oppervlakken zoals gootsteen, wastafel, bad en douche; waterkoker: nauwelijks vaste kalkaanslag waarneembaar, alles kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een goede vliesdoek, afspoelen, klaar! Nauwelijks schoonmaakmiddelen nodig (voorheen werkte niets zonder azijnessence of kalkverwijderaar met onze waterhardheid). Zelfs de toiletpot heeft zichtbaar minder kalkvlekken en we hebben geen "agressieve schoonmaakmiddelen" meer nodig om schoon te maken. Het wasgoed voelt ook veel zachter aan wanneer u het ophangt. Huid en haar profiteren ook van het goede water. We hoeven niets te zeggen over de prijs en de voordelen voor de gezondheid in vergelijking met chemische ontkalkingssystemen... ! Basst ois! ALLES SUPER! Bedankt Thomas Löhnert en uw medewerkers! Ik beveel het ook van mond tot mond aan ;)
Origineel weergeven
Vertaling
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn erg blij om te lezen dat u tevreden bent over aqua blue en dat u gebruik heeft kunnen maken van de webinarbonus.
We zijn ook blij dat u veel positieve veranderingen hebt opgemerkt met aqua blue en dat u aqua blue graag aan anderen aanbeveelt.
Vriendelijke groeten
Uw aqua blue team