Löhnert GmbH aqua blue

aqua blue drinkwaterbehandeling, alternatief wateronthardingssysteem

TOP DIENSTVERLENER 2026
TOPAANBEVELING 2026
4,79 van 5
319 Beoordelingen
Contactgegevens
aqua blue - Het alternatief voor de klassieke waterontharder, zonder zout en chemicaliën. Effectieve preventie tegen kalkaanslag in waterleidingen, keuken en badkamer. Beschermt tegen kalkaanslag in leidingen en apparaten. Tegelijkertijd verbetert...

Contactgegevens

98% Aanbevolen
Uitstekend (4,81)
Kosten-prestatieverhouding
Goed (4,28)

Volgens de persoonlijke ervaringen die door reviewers op ProvenExpert zijn gedeeld, rapporteerden velen een hoge tevredenheid over de productkwaliteit die zij hebben ervaren, waarbij werd opgemerkt dat deze effectief aan hun verwachtingen voldeed. Reviewers wezen ook op de positieve impact op de klantbeleving en gaven aan dat de geleverde oplossingen effectief waren in het tegemoetkomen aan hun behoeften. Daarnaast uitten zij tevredenheid over de verbeteringen in de waterkwaliteit, wat een sterke algehele positieve stemming ten aanzien van hun ervaringen weerspiegelt.

Topcompetenties

13 Beoordelingen

319 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,79 van 5
Aanbeveling
Het water is echt heel goed! Sindsdien kopen wij geen mineraalwater meer! Bovendien hoeven wij de keukenapparatuur veel minder vaak te ontkalken! Ik zou het zeker opnieuw aanschaffen!
24.09.2026Winfried I.
Aanbeveling
Dat het werkt, klinkt gewoonweg te ongelooflijk; daarom zijn echte ervaringen zo belangrijk.
Die waren voor mij doorslaggevend, en natuurlijk ook de mogelijkheid om het product te testen.

Ik heb de test al na een week afgebroken en het product onmiddellijk gekocht!

Dat gedoe met de kalkaanslag in de badkamer en de gootsteen: zou het ook verbeelding kunnen zijn dat de vlekken gemakkelijker verdwijnen?

De doorslaggevende factor en de directe reden voor aankoop waren mijn haren! Ze reiken tot over mijn schouders, zijn vrij dik en vergen veel tijd en chemische middelen om te wassen en uit te kammen.
Plotseling heb ik soepel = onderhoudsvriendelijk, glanzend volume, zonder enige moeite! Met een kwart shampoo en zonder conditioner!

Mijn man wist er niets van, maar merkte het ook aan mijn haar en vermoedde dat ik een andere shampoo gebruikte.

Ik had onze ontkalkingsinstallatie met zout al eerder buiten gebruik gesteld … het blijft echt ongelooflijk dat dit „ding“ beter werkt.

Nu zou ik dit graag in het appartementencomplex willen uitproberen, maar ik heb nog wat tips nodig voor bescherming tegen kalkafzetting.

En nogmaals bedankt voor de geweldige service en de eenvoudige testmogelijkheid
07.09.2026B.
Aanbeveling
Ik ben positief verrast door de doeltreffendheid
en zal het ook aan mijn klanten aanbevelen.
Ik ken heel veel mensen die op dit gebied iets willen ondernemen.
Ik adviseer de klanten om een recht stuk buis te plaatsen, zodat het gehele apparaat goed tegen de leiding aanligt.
Met vriendelijke groet, Wittmann
01.09.2026Anoniem
Aanbeveling
Sinds wij het systeem gebruiken, merken wij hoe zacht het water smaakt. De vrouwen in huis melden dat hun haar veel zachter is en dat zij geen conditioner meer nodig hebben. Wij hebben bij de douche, de eierkoker en het koffiezetapparaat vastgesteld dat de kalkaanslag met de blote handen kan worden verwijderd. Wij zijn erg enthousiast over het systeem! Ook de klantenservice is uitstekend! Er wordt zelfs ’s avonds nog gereageerd via WhatsApp en er worden verbeterpunten bij de installatie aangegeven. Wij zouden Aqua blue van harte aanbevelen!!
31.08.2026Jochen T.
Aanbeveling
In het begin stond ik er inderdaad zeer sceptisch tegenover. Nu, na de testfase, kan ik bevestigen dat de waterkwaliteit aanzienlijk is verbeterd. Het water smaakt nu zo goed dat wij het in een karaf schenken en drinken. Voorheen dronken wij uitsluitend Volvic. Er is nauwelijks een verschil merkbaar, dus we hebben alles goed gedaan. Wat betreft de kalk kunnen we nog geen oordeel vellen. Met vriendelijke groet, T. Henschel!
27.08.2026Torsten H.
Aanbeveling
Vóór de installatie van het Aqua Blue-apparaat smaakte ons water aanzienlijk bitterder – een enorme verbetering van de smaak!
Bovendien hecht de kalk zich niet meer zo sterk aan de pannen, de waterkoker, de kranen en de douchewand.
Na de testperiode heb ik het apparaat graag gehouden.
26.08.2026Monika K.
Aanbeveling
Het is echt een groot verschil: bij ons extreem harde water laat de kalk zich veel gemakkelijker verwijderen en het water smaakt ook beter en voelt zachter aan.
05.08.2026Anoniem
4,33 van 5
Aanbeveling
Ons water is beslist zachter; de aeratoren raken niet meer zo snel verstopt. Wij hebben er echt goede ervaringen mee opgedaan; ik ben benieuwd hoe de filters er bij mijn volgende onderhoudsbeurt van onze warmtepomp uit zullen zien!
28.07.2026Denis B.
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling. Wij zijn zeer verheugd dat u tevreden bent over aqua blue en dat u de positieve veranderingen in uw woning met ons deelt!

Wij wensen u nog veel geluk,
Aanbeveling
Er zijn nauwelijks nog zichtbare kalkaanslagresten. De oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te vegen. Het water voelt zachter aan dan voorheen. Sindsdien hebben wij onze waterkoker niet meer hoeven ontkalken. Hartelijk dank.
20.07.2026Anoniem
Goedendag,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. Wij zijn zeer verheugd dat uw water dankzij aqua blue zachter is en dat de ontkalkingsintervallen zijn verlengd of zelfs helemaal niet meer nodig zijn.
Wij wensen u het allerbeste!

Aanbeveling
Wij hebben water met een zeer hoog kalkgehalte. Na de installatie van uw wateronthardingsinstallatie hebben wij bij onze waterkoker vastgesteld dat de kalkaanslag op de bodem van de waterkoker, zelfs na driemaal gebruik, nog steeds met een ruwe afwasspons kan worden weggeveegd, wat voorheen niet mogelijk was.
Het water is zachter geworden en smaakt ook beter.

Manfred Weerts, Wangen i. A.
aqua blue Kalkschutz und Quellwasserqualität
17.07.2026Manfred Weerts, Wangen i. A.
Goedendag,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaringen met aqua blue. Het doet ons veel plezier dat u met name bij de waterkoker en de waterkwaliteit positieve veranderingen constateert.
Wij wensen u het allerbeste voor de toekomst!
Aanbeveling
Al vrij snel merkt u dat de kalkstructuur zodanig verandert dat er geen problemen meer ontstaan. Eén veeg en de ‘kalkvlek’ is verdwenen. Ook na het douchen heeft u geen last van een droge huid.
Als u vragen heeft, wordt u persoonlijk telefonisch geholpen.
02.07.2026T F.
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn erg blij dat u de eenvoud van aqua blue kunt ervaren en stellen uw lof voor onze klantenservice zeer op prijs!
Wij wensen u nog veel geluk!

4,00 van 5
Aanbeveling
De waterkwaliteit is verbeterd en we hopen dat onze baden niet meer zo vaak een loodgieter nodig hebben om verkalkte kleppen te vervangen. Groeten
15.06.2026Anoniem
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn zeer verheugd dat de kwaliteit van uw water dankzij aqua blue is verbeterd.
Wij wensen u het allerbeste,
Aanbeveling
Na wat aanvankelijke scepsis ben ik nog steeds helemaal enthousiast. Alle beloften nagekomen en zelfs overtroffen, zeer attente klantenservice en nazorg !!!!
08.06.2026Guenter B.
Goedendag,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. Wij zijn zeer verheugd dat aqua blue uw verwachtingen zelfs heeft overtroffen en dat u onze klantenservice zo waardeert.
Hartelijk dank en nog veel succes,

4,33 van 5
Aanbeveling
Zeer vriendelijk, behulpzaam en altijd aanspreekbaar. Goed werkend product, ook al blijft het werkingsmechanisme wat onduidelijk. Maar het werkt! Ik zou het opnieuw kopen.
04.06.2026Anoniem
Goedendag,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw vertrouwen in aqua blue. De werking van aqua blue is moeilijk te vatten, maar des te duidelijker zijn de positieve veranderingen te zien en te voelen.
Wij wensen u het allerbeste voor de toekomst!

Aanbeveling
Hartelijk dank voor de authentieke informatie over uw product van de chef-kok!
We hadden al een tafelmodel waterbehandelingssysteem van Arktisquelle. Dit had ons water al met 7 filters behandeld en toonde altijd een TDS-waarde van minstens 12 of hoger.
Na installatie van het Aqua Blue apparaat is deze waarde nu als bij toverslag gedaald naar 2-4!
Iedereen die een wetenschappelijk bewijs van de Aqua Blue behandeling nodig heeft, kan contact met ons opnemen. Ik ben blij dat ik mijn positieve ervaringen kan melden en dank u voor het geweldige systeem!
31.05.2026A.
Goedendag,

Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling en uw ervaringen met aqua blue! Wij zijn zeer verheugd dat u tevreden bent over het apparaat en dat u ons aanbeveelt!
Wij wensen u het allerbeste,

Aanbeveling
De kalk die nog vlekt, is gemakkelijk te verwijderen.
27.05.2026Anke F.
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. Wij zijn erg blij dat u met aqua blue nu gemakkelijker kalkaanslag kunt verwijderen.

Aanbeveling
De kalkaanslag is gemakkelijk te verwijderen, er vormen zich kleine druppeltjes
26.05.2026Anoniem
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn erg blij dat u met aqua blue nu gemakkelijker kalkaanslag kunt verwijderen.
Met vriendelijke groeten
Aanbeveling
Doet wat het belooft (snelle installatie, water voelt zachter aan, vrijwel geen kalkaanslag - die gemakkelijk kan worden weggeveegd)
18.05.2026Anoniem
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en voor het delen van uw ervaringen met aqua blue. Wij zijn zeer verheugd dat het apparaat doet wat het belooft en dat u de positieve veranderingen waarneemt.

Aanbeveling
De levering en installatie waren snel en gemakkelijk. De resultaten waren ook snel zichtbaar.
08.05.2026Anoniem
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. Wij zijn zeer verheugd dat u tevreden bent over aqua blue en de snelheid van het gehele proces op prijs stelt.

Aanbeveling
Het systeem doet wat het belooft. De apparaten hoeven veel minder te worden schoongemaakt, er zijn bijna geen "watervlekken" op de douche. Ik zou het keer op keer kopen.
06.05.2026Jörg M.
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. Wij zijn zeer verheugd dat u tevreden bent over aqua blue en dat u de positieve veranderingen bij huishoudelijke apparaten en de douche opmerkt.

Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Löhnert GmbH aqua blue

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Löhnert GmbH aqua blue zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 09.07.2019  |  Laatst bijgewerkt: 24.09.2026   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH