Akram Vignan - Kendini gerçekleştirme ve iç huzura giden sonsuz yol

İletişim bilgileri
ProvenExpert'teki deneyim paylaşımları, uydurma başarı öykülerini değil, Akram Vignan'ı bizzat deneyimlemiş kişilerin kişisel görüşlerini yansıtıyor. Yıllardır iç huzur, anlam, netlik ve gerçek özgürlük arayışında olan insanların görüşlerini....

İletişim bilgileri

Lehen 10
83564 Soyen
Almanya

İletişim kurulacak kişi
Uwe Bühler (Akram Vignan Germany e.V.)

Görseller, Videolar ve Sesler

5 üzerinden 4,94
34 Yorumlar

252 Yorum ProvenExpert.com'da

Tavsiye
Akram Vignan'ın yolunu bulduğum için çok mutluyum. O zamandan beri kendimle ve insanlarla olan ilişkilerim çok daha rahat ve çatışmasız hale geldi.
26.04.2026Anonim olarak
Tavsiye
Bir lütuf alanı - kendini gerçekleştirmenin canlı deneyimi

Bu harika Akram Vignan etkinliğine üçüncü kez katılıyorum ve her seferinde büyüleniyorum.

Kendini Gerçekleştirmeyi sadece bir kavram olarak duymak değil, onu yaşayan bir deneyim olarak hissetmek tarif edilemez bir deneyimdir.

Bu derin dönüşüm ve eski kalıplardan kurtuluş, başka hiçbir yerde bulunması zor bir içsel özgürlük durumuna yol açar.

Değişimi katılımcıların gözlerinde hemen görebilirsiniz: Pujyashree ile karşılaşma ve Gnani'nin varlığı sayesinde ortaya çıkan derin bir parıltı ve berraklık.

Bu, alışılmışın çok ötesine geçen bir kendine yolculuktur.

Bir kez daha seva etkinliğine destek verebiliyorum. Bu özverili hizmete dahil olmak, toplumun enerjisini bambaşka, daha yoğun bir şekilde hissetmemi sağlıyor.

Dolayısıyla, gerçek benliğini keşfetmeye ve gerçek içsel özgürlüğü deneyimlemeye hazır olan herkes anahtarı burada bulacaktır.

Ölçülemez bir hediye - yolumda onu alabildiğim ve kalbimde taşıyabildiğim için derinden minnettarım.

Jai Sat Chit Anand - içinizdeki saf ruha ✨
━━━━
Silvie
21.04.2026S.
Tavsiye
Etkinlik şimdiden buradaki manzaranın olabileceği kadar kusursuz. Misafir ve mahatma olmak gerçekten harika. Tüm çabalarınız için teşekkür ederim!
20.04.2026C.
Tavsiye
Ne deneyim ama. Gujarati bilgim iyi olmasına rağmen, pujyashree Saf Gujarati dilinde konuşuyor ve ben anlamakta zorlanıyorum. İngiltere'deki önceki etkinliklerden daha fazla bağlantı kurdum 🇬🇧.
Seneye tekrar geleceğim.

Harika bir deneyim ve muhteşem bir etkinlik yarattıkları için tüm ekibe çok teşekkür ederiz.
19.04.2026Ashish S.
Tavsiye
Akram Vignan, vaat ettiklerini yerine getiren ruhani bir bilimdir. Kalıcı mutluluk, korku ve minnettarlık yok... 7/24 saf sevgi.
11.03.2026Fabiana M.
Tavsiye
Dürüst, özgün, kendini işine adamış ve eleştiriye de açık moderatörler.
Çok nadir görülen bir olgu. Özverili çalışmalarınız için teşekkür ederiz.
05.03.2026J.
Tavsiye
Bir insanın bu gezegende başarabileceği en büyük şey. Paha biçilemez derecede değerli. Acılarına son vermeye ve mutluluk hissini yaşamaya hazır olan herkes için bir ZORUNLULUK!
22.02.2026I.
Tavsiye
Nisan 2024'te, Willingen'deki Gnan Vidhi töreninde Öz'ün bilgisini deneyimledim. Gerçekte kim olduğumu. Ben Saf Ruhum" Bu tören sayesinde her bir canlı varlığın Saf Ruh olduğunu da deneyimledim. Artık dışarıda, bu koşulların suçlusu kim ya da kimi suçlayabilirim diye aramak yok, böylece kendime daha yakından bakmak zorunda kalmıyorum. Kimse bana kendim sipariş etmediğim bir "paket" getiremez. Artık kusursuz vizyonu giderek daha fazla kullanabiliyorum.
Gnani Vidhi töreninden hemen sonra içim daha sakinleşti, daha huzurlu oldum ve anı merkeze aldım. Bilim ve gerçek anlayış, şimdide yaşamayı çok daha kolay, ışıltılı ve huzurlu kılıyor.
Bu lütuf armağanını almış olmak ve Akram Vignan'dan bu yolda yürüyüp deneyimleyebilmek beni sessiz bir alçakgönüllülük ve derin bir şükranla dolduruyor.
Eğer hala tereddüt ediyorsanız, kendinize sorun: Kaybedecek neyim var? Denemekle ne kazanabilirim? İlk tereddütlerimden sonra bile (zaten yapabilirim, zaten biliyorum, ihtiyacım yok), çok şey kazandım. Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim
21.02.2026Katrin W.
Tavsiye
Akram Vignan, The Stepless Path or Way 🙏 Bir arkadaşımın hediyesi sayesinde 2024 yılında Willingen'de Gnan alabildim. Bir insan, yogi ve Vedanta felsefesinin takipçisi olarak, sadece en büyük alçakgönüllülükle söyleyebilirim: başıma daha iyi bir şey gelemezdi. Sonunda tamamen özgür ve hayattaki tüm sorularıma yanıt veren bir rehber buldum. Mutluluk ve memnuniyet arayışım artık sona erdi, çünkü artık onu nerede bulacağımı biliyorum. Herkesin Gnani'ye gidecek cesarete sahip olması dileğiyle. Bunu tüm kalbimle herkes için diliyorum.
19.02.2026André W.
Tavsiye
Willingen'deki Akram Vignan töreni hayatımda yepyeni bir dönemin başlangıcıydı. O gün içimde bir şeyler uyandı. O günden bu yana, hayatım daha önce mümkün olduğunu düşünemeyeceğim bir şekilde daha iyiye doğru değişti. Orada yaşadığım derinlik, berraklık ve iç huzur kelimelerle anlatılamaz - bu, kendiniz için yaşamanız gereken bir deneyim. Willingen'i içsel acıdan, huzursuzluktan ve sürekli arayıştan kurtulmak ve nihayet gerçek özünde kim olduğunu tanımak isteyen herkese tavsiye ederim. - Zita M.
Akram Vignan Event 2025 in Willingen
14.02.2026Anonim olarak
Tavsiye
Akram Vignan'ın faydalarını rakamlarla ifade etmeye çalışacağım, böylece bu ruhani bilimin günlük yaşamda ne kadar değerli olduğunu hissedebilirsiniz.

Genel stres düzeyim %90 oranında azaldı. Akram Vignan'dan önce finansal, sağlık ve kişiler arası açıdan çok fazla strese maruz kalıyordum. Bazı durumlar benim için değişmemiş olsa bile, onlara bakışım tamamen farklı, tabiri caizse stressiz bir versiyon. Ve bu benim için kişisel olarak bir oyun değiştirici.

Geleceğe olan güvenim %100'e yükseldi. Kesinlikle olumlu! Akram Vignan'dan önce, 17 yıldır ruhani bir arayış içinde olmama rağmen, kafamda hala pek çok soru işareti vardı:

- Yolculuk nereye gidiyor?
- Tüm bunlar neden oluyor?
- Bu dünyanın altında yatan gerçek yasalar nelerdir?

İşte Akram Vignan'ın bize verebileceği en büyük hediye de bu, yani soru işaretlerini yanıtlayarak geleceğe gerçekten huzur ve güven içinde, endişelenmeden bakabilmemizi sağlamak.

Bu da bizi bir sonraki noktaya getiriyor: endişe %70 oranında azaldı. Akram Vignan ile hayatta bir şeyi neden elde ettiğinizi veya etmediğinizi anladığınız için, mantıksal olarak endişeleriniz azalacaktır çünkü bunu anlıyorsunuz. Çok endişelenen insanlar için şiddetle tavsiye edilir.

Ve özetlemek gerekirse: stres büyük ölçüde azaldığında, endişeler büyük ölçüde azaldığında ve güven neredeyse %100 olduğunda, herkes sonrasında nasıl hissettiğinizi hayal edebilir. Daha hafif, daha mutlu hissedersiniz, "Bana hiçbir şey olamaz... sloganına göre. Ben iyiyim". Birçok insanın sadece çocukluktan bildiği bir duygu, çünkü stresimiz yoktu, endişelerimiz yoktu ve gelecek hakkında endişelenmiyorduk.

Akram Vignan'dan önce hayatı hiçbir yere varmayan bir yarış olarak görüyordum. Prensipte her şey, sonunda takdir, para ve şirket elde etmek için fikirlerinizi savunmak, egonuzu ortaya koymakla ilgilidir. Bunlar daha sonra tüm hayatınız boyunca peşinden koşacağınız geçici şeylerdir! Akram Vignan size kalıcı şeylere nasıl odaklanacağınızı gösteriyor.

Çünkü bunlara güvenebilirsiniz ve tabiri caizse ebedi mutluluk bunlardan kaynaklanır. Ve bunu temel alarak, hoş, geçici şeyleri güzel bir bonus olarak yanınızda götürebilirsiniz.

Akram Vignan'a zekanızı ikna etmesi için bir şans verin. Pişman olmayacaksınız!
12.02.2026Anonim olarak
Tavsiye
Meraklı, cesur ve gerçekten hayatınızı yaşamaya hazırsanız ve (köstebeğin ebedi selamından) kurtulmak istiyorsanız, Akram Vignan'dan kaçmanın yolu yok. Tek bir soru, kaybedecek neyiniz var?
05.02.2026P.
Tavsiye
Agram Vignan'ın bana verdiği en büyük hediye, gerçekten varmış olmam.
Yine de hala mükemmel değilim.
Ama olmak zorunda değilim, çünkü "her şeyin olduğu gibi olmasına izin verilir".
Bunu daha önce birçok kez duymuştuk. Ama burada, bu bilimde, hissedilebilir, algılanabilir ve deneyimlenebilir.
Kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük bir armağan.
Gerçek dönüşüm derin bir içsel seviyede gerçekleşir. Adım adım.
Gerçekten Saf Ruh olduğumu giderek daha fazla anlıyor ve deneyimliyorum. Ve diğer tüm canlı varlıklar da öyle.
Ve ruh basitçe OLUR ve tüm durumları sıcaklığı ve aydınlatıcı ışığıyla aydınlatır. O sadece ışıktır, tamamen yargısızdır.
Bu kulağa inanılmaz ya da abartılı mı geliyor?
Akıl için "evet".
Bunu kavrayamaz çünkü ruhun özünü kavrayamaz.
Gerçek şu ki, Gnan.Vidhi seremonisi (bkz. web sitesi: akram-vignan.eu...) aracılığıyla tamamen farklı bir bilinç ortaya çıkar. Yavaş yavaş zihne ve egoya giderek daha az yer verirsiniz.
Bunun sonucunda korkular, endişeler, şüpheler... şimdiye kadar bizi gerçek mutluluğu yaşamaktan alıkoyan şeyler azalır.
İçimdeki derin gerçek şu ki, her zaman aradığım şeyi buldum.
Hayatımın son 40 yılındaki çabam her zaman daha iyiye hizmet etmekti, ancak bunu yapmanın gerçekten işe yarayacak bir yolunu hiç bulamamıştım.
Şimdi geldim, arayış bitti.
Çaba sarf etmek zorunda değilim, mücadele etmek zorunda değilim.
Gelişim ve dönüşüm doğal olarak gerçekleşiyor.
Bu, önceki hayatımda kendime uyguladığım büyük baskıyı ortadan kaldırıyor.
Her zaman iyi, daha iyi ve daha da iyi olmak istiyordum, kendimden asla memnun değildim.
Ve şimdi ulaştım.
04.02.2026Astrid H.
Tavsiye
Akram Vignan hayatımda olduğu için minnettarım. Onunla 1 yıldır birlikteyim ve hayatımda şimdiden çok şey değişti. Daha önce birçok ruhani seminere katıldım ve şüpheciydim, ancak hiçbir şey beni Willingen'deki bu günler kadar etkilemedi ve değiştirmedi! Birçok korku ortadan kalktı, hayattaki olaylara ve insanlara bakış açınız değişti. Doğru bakış açısıyla ilişkiler daha uyumlu hale geliyor, birçok şey daha kolay ve net oluyor! Törenden bu yana, perdelerin her gün düştüğü içsel bir süreç devam ediyor! Her zaman hoş değil, ama Akram ile her zaman anlaşılabilir bir çözüm var! Ayrıca inanılmaz sayıda harika insan tanıyorsunuz! Ve bu gerçekten bir "tarikat" ya da internette bulduğunuz gibi bir şey değil, bu ruhani bir bilim ve tamamen mantıklı! Her şey tamamen ücretsiz, kitaplar, videolar, ekip toplantıları veya yakınlaştırma toplantıları ücretsiz (sadece etkinliklerde oda kirasının veya yemeğin bir kısmını ödemek zorundasınız).
Herkese sadece açılmalarını, yargılamadan bir etkinliğe katılmalarını ve bunu kendileri için deneyimlemelerini tavsiye edebilirim - bir hediye - paha biçilemez! Sandra
04.02.2026S.
Tavsiye
2011 yılı benim için çok özel bir yolculuğun başlangıcı oldu: **Akram Vignan** "bilimine" girişim. Ondan önce, çok çeşitli öğretmenler, yöntemler ve deneyimlerle ruhani bir arayış içinde uzun yıllar geçirmiştim.

Ancak beni derinden etkileyen ve aynı zamanda hayrete düşüren şey **Gerçek BENLİK ile beden-zihin sistemi arasındaki ayrımın net bir şekilde farkına varılması ve doğrudan deneyimlenmesiydi - ve bu sadece iki saat içinde gerçekleşti**.

Bu hediyeyi bugün her samimi arayışçıya diliyorum. Özellikle de bu zorlu zamanlarda. Ve daha da iyisi: **ücretsiz**.

Dürüst olmak gerekirse, başlangıçta aklım bu alışılmadık, kültürel açıdan farklı perspektif karşısında tökezledi. Ama sonra "Michael" basit bir karar verdi - şimdilik sadece doğru olanı dahil etmek. Ve her gün bundan daha fazlası oluyordu.

Bugün, sistemim günlük yaşamın zorluklarına gözle görülür şekilde daha sakin tepki veriyor. Yanıtlar ve uygun bir içsel tutum kendiliğinden ortaya çıkmaya devam eder.

**Özgürlüğe, Moksh'a gidiyoruz.
Benimle geliyor musun?
Akram Vignan
04.02.2026Michael Fuß - E.
Tavsiye
Bunu neredeyse iki yıldır yapıyorum ve hala her gün bunun için minnettarım🙏
Aslında hiçbir maliyeti yok (belki yeni bakış açılarına açık olmak dışında)... Bağış bile istemiyorlar. Ve çoooook değerli.
Tüm bu ruhani bilimi kendi hızınızda, baskı olmadan keşfedebilirsiniz. Her şeye izin var. Her türlü soru sorulabilir. Şüphelere de izin var.
Örneğin başlangıçta kendime bunun nesinin bilimsel olması gerektiğini sordum. Sonuçta doğa bilimlerindeki gibi fiziksel ölçüm cihazları ya da kimyasal deneyler yok. Ama Akram Vignan'ın bilgisini uygularsanız, kesinlikle ilgili sonuçları yavaş yavaş üretir! Ve sadece benim için değil, herkes için. Karışıklıklar çözülür, çatışmalar çözülür, zorluklarla başa çıkmak giderek daha doğal ve daha kolay hale gelir, iç ve dış netlik artar...

Bununla kalmak büyük bir keyif, çünkü Gnani'yle, kitaplarla ve çeşitli satsang'larla geçirdiğim zaman içinde giderek daha fazla yanlış görüş ve bakış açısının yok olduğunu hissedebiliyorum. Buna karşılık, gerçekte kim olduğuma dair deneyimim giderek daha da artıyor. O zamandan beri, nerede olursam olayım ve etrafımda ne olursa olsun, kesinlikle doğru yerde olduğumu hissediyorum. Sonunda tüm sorularıma gerçek yanıtlar aldım. Ve en iyisi de şu: Artık aramak zorunda değilim. Ben geldim.❤️🙏
03.02.2026Michaela S.
Tavsiye
Bu başınıza gelebilecek en iyi şey. Kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat! Her zaman aradığınız şeyin bu olup olmadığını görmek için lütfen siteye bir göz atın. Hayatta başınıza gelenler konusunda size büyük bir anlayış kazandıracak. Kendinizi tanıyacak ve hayatı anlayacaksınız. Bundan daha azı olamaz.
29.01.2026Anonim olarak
5 üzerinden 4,60
Tavsiye
Akram Vignan'ın çok ince ve derin bir şekilde varlığımın içine girdiğini ve yapmayı özlediğim değişiklikleri yapmak için daha fazla farkındalık yarattığını hissediyorum. İlişkilerim gelişiyor. Etrafımda ne olursa olsun, hiç olmadığım kadar iç huzura sahibim. (Ve pek çok şey denedim.) Gnan'ı alalı neredeyse iki yıl olacak, bu yüzden hala oldukça yeni, ama bunca yıldır aradığım şeyi bulduğuma inanıyorum.
Akram Vignan Webinar
28.01.2026C A.
Tavsiye
Yakın zamanda ailemden birine kanser teşhisi kondu ve normalde bu haber beni onu kaybetme düşüncesiyle umutsuzluğa ve kedere sürüklerdi. Ancak Akram Vignan aracılığıyla öğrendiklerim sayesinde onu sadece beden olarak değil, saf bir Ruh olarak görebiliyorum. Onun yanındayken endişe ve korkuya kapılmadan var olabiliyorum. Ona sevgiyle bakabiliyor ve onu olumlu bir şekilde destekleyebiliyorum. Hiçbir şeyi düzeltmeye çalışmıyorum veya onu tavsiyelerle bunaltmıyorum, ama onu sadece sevebiliyorum. Akram Vignan'ın maddi kayıplarımda, kendi sağlık sorunlarımda bana nasıl yardımcı olduğunu ve şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyacı olan bir dünyada sevgiyle nasıl yaşayabileceğimi hikaye hikaye paylaşabilirim. Aldığım bu Bilgi ve basit yaşam araçları için sonsuza dek minnettarım. Yakın zamanda ruhani atölye çalışmaları için Hindistan'a gittim ve ücretsizdi ve kendimizi evimizde hissetmemize yardımcı olmak için her "batılı ihtiyacımız" ile ilgilendiler. 2026'da Willingen, Almanya, 2026'da Jacksonville Florida ve Dallas Texas ve belki de Sao Paulo Brezilya'daki etkinliklere katılacağım çünkü doyamıyorum! Herkese HOŞ GELDİNİZ! Eskiden tüplü dalışa giderdim ama bu mutluluk geçiciydi. Akram Vignan aracılığıyla gerçek Benliği öğrenmek bana mümkün olduğunu hiç bilmediğim bir huzur ve kalıcı mutluluk duygusu getirdi!
25.01.2026J.
Tavsiye
Endişe ve acılardan kurtulmak için pek çok yolu denedikten sonra, kalıcı bir mutluluk vaat eden ve bu vaadi gerçekten yerine getiren bu harika yolu buldum.
Gnan Vidhi töreninden sonra korkularımdan arındım ♥️
Akram Vignan Webinar
10.01.2026L.
1 diğer kaynaklardan gelen yorumlar
23 Derecelendirmeler Google

27.04.2026
Submit a review

Mesajınız Akram Vignan

Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Geçersiz e-posta adresi
* zorunlu alanlar
Geçersiz karakterler. Yalnızca rakamlar ve boşluk karakterleri kullanılabilir.

gizlilik politikasını kabul ediyorum.

* Akram Vignan hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir  |  Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur  |   Profil o zamandan beri aktif 17.11.2023  |  Son güncelleme: 11.05.2026   |  Rapor profili

Yetkin profesyoneller ararken daha fazla şeffaflık ve güvenlik

Gerçek müşteri görüşleri
Diğer müşterilerin deneyimlerinden yararlanın: ProvenExperts onaylı müşteri yorumları, doğru ürün veya hizmeti seçmenize yardımcı olabilir.
Etkili müşteri geri bildirimi
ProvenExpert, bir şirketin tüm hizmet yelpazesinin (örneğin müşteri hizmetleri, danışmanlık) gözden geçirilmesine olanak tanır. Bu şekilde, tüm alanlardaki hizmet kaliteniz hakkında ayrıntılı bir genel bakış elde edersiniz.
Bağımsız incelemeler
ProvenExpert ücretsiz, bağımsız ve tarafsızdır. Müşteriler değerlendirmelerini kendi rızalarıyla yaparlar - görüşleri satılık değildir. Ve incelemelerin içeriği para veya başka herhangi bir yolla etkilenemez.

İyi itibarınız:
Dünyanın en iyi reklamı!

Tüm tüketicilerin yüzde 85'i çevrimiçi incelemelere kişisel tavsiyeler kadar güveniyor.

ProvenExpert ile dünyanın en iyi reklamcılığına güvenebilirsiniz: memnun müşterilerinizin sesleri.
Değerlendirme Kuralları  |  Kalite Güvencesi  |  Gizlilik Politikası  |  Yasal Uyarı  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH