Akram Vignan'ın faydalarını rakamlarla ifade etmeye çalışacağım, böylece bu ruhani bilimin günlük yaşamda ne kadar değerli olduğunu hissedebilirsiniz.
Genel stres düzeyim %90 oranında azaldı. Akram Vignan'dan önce finansal, sağlık ve kişiler arası açıdan çok fazla strese maruz kalıyordum. Bazı durumlar benim için değişmemiş olsa bile, onlara bakışım tamamen farklı, tabiri caizse stressiz bir versiyon. Ve bu benim için kişisel olarak bir oyun değiştirici.
Geleceğe olan güvenim %100'e yükseldi. Kesinlikle olumlu! Akram Vignan'dan önce, 17 yıldır ruhani bir arayış içinde olmama rağmen, kafamda hala pek çok soru işareti vardı:
- Yolculuk nereye gidiyor?
- Tüm bunlar neden oluyor?
- Bu dünyanın altında yatan gerçek yasalar nelerdir?
İşte Akram Vignan'ın bize verebileceği en büyük hediye de bu, yani soru işaretlerini yanıtlayarak geleceğe gerçekten huzur ve güven içinde, endişelenmeden bakabilmemizi sağlamak.
Bu da bizi bir sonraki noktaya getiriyor: endişe %70 oranında azaldı. Akram Vignan ile hayatta bir şeyi neden elde ettiğinizi veya etmediğinizi anladığınız için, mantıksal olarak endişeleriniz azalacaktır çünkü bunu anlıyorsunuz. Çok endişelenen insanlar için şiddetle tavsiye edilir.
Ve özetlemek gerekirse: stres büyük ölçüde azaldığında, endişeler büyük ölçüde azaldığında ve güven neredeyse %100 olduğunda, herkes sonrasında nasıl hissettiğinizi hayal edebilir. Daha hafif, daha mutlu hissedersiniz, "Bana hiçbir şey olamaz... sloganına göre. Ben iyiyim". Birçok insanın sadece çocukluktan bildiği bir duygu, çünkü stresimiz yoktu, endişelerimiz yoktu ve gelecek hakkında endişelenmiyorduk.
Akram Vignan'dan önce hayatı hiçbir yere varmayan bir yarış olarak görüyordum. Prensipte her şey, sonunda takdir, para ve şirket elde etmek için fikirlerinizi savunmak, egonuzu ortaya koymakla ilgilidir. Bunlar daha sonra tüm hayatınız boyunca peşinden koşacağınız geçici şeylerdir! Akram Vignan size kalıcı şeylere nasıl odaklanacağınızı gösteriyor.
Çünkü bunlara güvenebilirsiniz ve tabiri caizse ebedi mutluluk bunlardan kaynaklanır. Ve bunu temel alarak, hoş, geçici şeyleri güzel bir bonus olarak yanınızda götürebilirsiniz.
Akram Vignan'a zekanızı ikna etmesi için bir şans verin. Pişman olmayacaksınız!
Orijinali göster
Çeviri