Ik zal proberen de voordelen van Akram Vignan in cijfers uit te drukken, zodat u een gevoel krijgt voor hoe waardevol deze spirituele wetenschap in het dagelijks leven is.
Mijn algehele stressniveau is met 90% gedaald. Vóór Akram Vignan stond ik bloot aan veel stress op financieel, gezondheids- en interpersoonlijk gebied. Ook al zijn sommige situaties voor mij niet veranderd, ik kijk er heel anders tegenaan, een stressvrije versie zeg maar. En dat is voor mij persoonlijk een game changer.
Mijn vertrouwen in de toekomst is gestegen tot 100%. Absoluut positief! Vóór Akram Vignan, hoewel ik al 17 jaar op een spirituele zoektocht was, had ik nog steeds veel vraagtekens in mijn hoofd, zoals:
- Waar gaat de reis naartoe?
- Waarom gebeurt dit allemaal?
- Wat zijn de wetten die werkelijk aan deze wereld ten grondslag liggen?
En dat is het grootste geschenk dat Akram Vignan ons kan geven, namelijk het beantwoorden van de vraagtekens zodat we echt in vrede en vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken zonder ons zorgen te maken.
Dit brengt ons bij het volgende punt: zorgen zijn met 70% afgenomen. Omdat u met Akram Vignan begrijpt waarom u iets wel of niet krijgt in het leven, zullen uw zorgen logischerwijs afnemen omdat u het begrijpt. Een echte aanrader voor mensen die zich veel zorgen maken.
En om het samen te vatten: als stress massaal afneemt, zorgen massaal verminderen en het zelfvertrouwen bijna 100% is, kan iedereen zich voorstellen hoe u zich daarna voelt. U voelt zich lichter, gelukkiger, volgens het motto "Mij kan niets gebeuren... I'm fine". Een gevoel dat veel mensen alleen kennen uit hun kindertijd, want toen hadden we geen stress, geen zorgen en geen zorgen over de toekomst.
Vóór Akram Vignan zag ik het leven als een race naar nergens. In principe draait het allemaal om het laten gelden van je mening, het laten gelden van je ego om uiteindelijk erkenning, geld en gezelschap te krijgen. Dit zijn tijdelijke dingen waar je vervolgens je hele leven achteraan blijft jagen! Akram Vignan laat u zien hoe u zich op de permanente dingen kunt richten.
Want daarop kunt u vertrouwen, en daaruit ontspringt als het ware eeuwige gelukzaligheid. En met dit als basis, kunt u dan de prettige, vergankelijke dingen als een leuke bonus meenemen.
Geef Akram Vignan een kans om uw intellect te overtuigen. U zult er geen spijt van krijgen!
Origineel weergeven
Vertaling