Jetzt durchstarten
authentischer mit Bewertungen
Gewinnen Sie leichter neue Kunden
Lassen Sie die Konkurrenz hinter sich

Ohne gute Bewertungen kommt heute kein Unternehmen
oder Dienstleister mehr aus.

Sie kennen es von sich selbst: Bevor Sie eine Kaufentscheidung treffen, suchen Sie oft im Internet nach Empfehlungen von anderen, oder? ​

Ihren potenziellen Kunden geht es nicht anders. Zeigen Sie deshalb, dass man bei Ihnen in guten Händen ist!​ ​

Mit authentischen Bewertungen lassen Sie Ihre zufriedenen Kunden auch online für sich sprechen - nachhaltiger als jede Werbung.​

Mit passgenauen Umfragevorlagen holen Sie in Minuten Bewertungen ein und präsentieren diese auf Ihrem Online-Profil und Siegel – Das zeigt Ihnen und Neukunden direkt, wo Ihre Stärken liegen.​
Bündeln Sie Ihre Bewertungen aus über 540 Portalen auf Ihrem ProvenExpert-Profil – zeitsparend, übersichtlich und immer aktuell.​
Mit Bewertungssternen heben Sie sich direkt in den Suchergebnissen von der Konkurrenz ab – für mehr Aufmerksamkeit und Klicks!​

Das sagen unsere Nutzer

ProvenExpert'in çok yönlülüğü bizi tamamen kazandı. İncelemelerimiz, ulusal düzeyde bile erişimimizi önemli ölçüde artırmamıza yardımcı oldu.
Frank Motejat
Thormann Grup
ProvenExpert.com'daki muhteşem incelemelerimiz bize çok sayıda yeni trafik sağladı.
ProvenExpert, şirketimizin gerçek müşteri geri bildirimlerini etkili bir şekilde toplamasını sağladı. Bu da daha fazla güven yaratıyor ve müşteri memnuniyetine ilişkin değerli bilgiler sağlıyor.
Stefan Pritschet
Pins & mehr GmbH & Co. KG
ProvenExpert'i sadece 2 yıldır kullandığım için pişmanım. Her inceleme için siteme neredeyse 16 kat daha fazla ziyaretçi geliyor. Yeni müşteriler kazanma konusundaki desteğiniz için teşekkürler ProvenExpert!
Roger Wilms
LBS Süd
Müşteri geri bildirimlerimiz her şeyi anlatıyor: %100 tavsiye oranı reklamdan bile daha iyidir.
ProvenExpert aracılığıyla değerlendirme toplamaya başladığımızdan beri, JGA şehir mitinglerimiz daha da fazla ilgi gördü. Bu basit geri bildirim aracı, müşterilerimizle doğrudan iletişim kurmamıza ve onların deneyimlerini geliştirmemize yardımcı oldu. Bizim için gerçek bir kazanç!
Oliver Schlenker
GAMEinMOTION GmbH
ProvenExpert ile nihayet tüm kaynaklardan elde ettiğimiz geri bildirimlerden en iyi şekilde yararlanabilir ve bunları kolayca yayınlayabiliriz.
Müşteri tepkisinin ne kadar harika olduğu ve platformun kullanımının ne kadar kolay olduğu konusunda çok heyecanlıydık.
Mirco & Manuel Sicca
Siccas Guitars
Hastalarımız mutluysa, biz de mutluyuz! Onların değerlendirmeleri bizim için çok önemli. ProvenExpert sayesinde, onlardan aldığımız geri bildirimlerle kendimizi sürekli güncelliyoruz. Hastalarımızın referansları, güven oluşturdukları web sitemizde belirgin bir şekilde yer alıyor!
Dr. Erkam Caymaz
Cerrah
Alman mühendisliğinin en iyisi! Telefonun çaldığından emin olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz ve böylece çalışanlarınızın iş sahibi olmalarına yardımcı olabiliyorsunuz. ProvenExpert ile geçirdiğimiz altı ay şimdiye kadar çok iyi geçti! İşlerimizde bir artış oldu. 15-20 oranında diyebilirim.
Derecelendirme mührünü web sitemize yerleştirdikten sonra, yeni işlerde %40'lık bir artış gördük.
Marco Nagel
DUSOFFICE
ProvenExpert ile ilgili en güzel şey, platformun basit ve karmaşık olmaması. Olumlu yorumlar sayesinde yeni müşterilerin dikkatini çektim ve satışlarımı artırdım.
Heinz Eisner
Schlaftraum e.U.
ProvenExpert ile herkes her zaman, her yerde erişilebilir olan sürdürülebilir bir itibar yapısına kavuşabilir.
Ralph Dannhäuser
on-connect
Bir zanaat işletmesi olarak, gerçek müşteri görüşlerinin değerini çok takdir ediyoruz. ProvenExpert sayesinde kalite ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığımızın altını çizebiliyoruz. Bu, hizmetimizi ve ürünlerimizi sürekli olarak optimize etmemizi sağlıyor.
Florian Schmidinger
Schmidinger GmbH
Uluslararası hastalarımızın bizimle ilgili değerlendirme, görüş ve yorumlarını bağımsız ve güvenilir bir portaldan almaları bizim için çok önemli. İki yılı aşkın süredir kullandığımız ProvenExpert sayesinde hem aldığımız konsültasyon sayısı hem de itibarımız aynı oranda artıyor.
ProvenExpert'i kullanmaya başladığımızdan beri, en iyi hizmet sağlayıcı olarak konumumuz önemli ölçüde güçlendi. Özelleştirilmiş geri bildirim alma fırsatı gerçek bir oyun değiştiriciydi. Tek kelimeyle harika!
Verena Berger
Berger Touristik
ProvenExpert, güvenilirliğimizi müşterilerimize çok uygun bir şekilde sunmamızı sağlar. Potansiyel müşterilere karşı güvenilirliğimizi etkili bir şekilde artıran çok güzel bir widget elde ediyoruz.
Müşterilerimden gelen doğrudan geri bildirimler sadece yaptığım işin teyidi değil, aynı zamanda her gün elimden gelenin en iyisini yapmak için değerli bir teşviktir.
Wolfgang Nestler
Der MotivFinder
Şeffaflık çok önemli. ProvenExpert'in daha az olumlu olanlar da dahil olmak üzere tüm değerlendirmeleri görünür tutmamıza izin vermesini takdir ediyoruz. Bu, şirketimiz hakkında gerçek bir imaj ve müşteriler arasında güven yaratıyor.
Alexander Klotz
Orange Production
ProvenExpert ile ortaklık gerçek bir kazanım oldu! Daha fazla görünürlük ve özgünlük - imajımız için büyük bir artı.
Luca Mazza
Consurio AG
ProvenExpert, İnceleme Yönetimimiz için ideal çözüm olduğunu kanıtladı. Platform, doğrudan geri bildirim toplamamıza ve hizmetimizi sürekli olarak geliştirmemize olanak tanıyor.
Sebastian Fries
LOS-Verbund
Bugünlerde herkes kendini uzman olarak adlandırabilir, ancak ProvenExperts değerlendirme aracının yardımıyla gerçekler yaratılır.
ProvenExpert sayesinde, müşterilerimizi stüdyomuzu ziyaret etmeden önce bile hizmetimizin kalitesi konusunda kolayca ikna edebiliyoruz. Aynı zamanda ProvenExpert, lisans ortaklarımıza bilgilendirici web seminerlerine erişim sağlıyor.
Daria Deisinger
KörperFormen
ProvenExpert'te kısa bir süre bulundum, ancak pazardaki varlığım ve profilimi ziyaret edenlerin sayısı olağanüstü oldu.
Christine Carus
Coach & Speaker
Saç ekimi hastalarının deneyimlerini özgürce paylaşabilecekleri bir platforma sahip olmak paha biçilemez.
Dr Mehmet Demircioglu
Saç Ekimi Cerrahı (M.D.)
ProvenExpert, kişisel olarak bir itibar yönetimi aracına yüklediğim tüm gereklilikleri yerine getiriyor.
Hastalarımızın referansları, güven oluşturdukları web sitemizde belirgin bir şekilde yer almaktadır!
Dr. med. Klöppel
Plastik cerrah
Bu konsept beni hemen heyecanlandırdı ve hâlâ da heyecanlandırıyor.
René Seppeur
Brandl Nutrition GmbH
ProvenExpert.com genel imajımı sürekli olarak optimize etmeme yardımcı oluyor. Kendi derecelendirmelerim şeffaf ve net bir şekilde ortaya konuyor ve kendimi rakiplerimden kolayca ayırabiliyorum.
ProvenExpert sayesinde müşterilerim için daha elle tutulur hale geldim - böylece gözle görülür şekilde daha fazla iş alıyorum.
Joachim Malz
CEO Malz Hausgeräte
Mağaza sayfamızdaki derecelendirme mührü ile dönüşüm oranımızı %23'ten fazla artırmayı başardık.
Torsten Schmelzer
Landfleischerei Schmelzer
Güler yüzlü ve profesyonel. Kusursuz hizmet ve harika sonuçlar.
Anna Murgrabia
İşletme Sahibi
ProvenExpert ile ilişkilendirdiğim iki şey var: daha iyi bir itibar ve sonuç olarak daha fazla gelir.
ProvenExpert ile ihtiyaçlarıma göre özelleştirilmiş ayrıntılı geri bildirimler alıyorum ve müşterilerimden tam olarak bilmem gerekenleri öğrenebiliyorum.
Valentin Peter
Berliner Assekuranz
ProvenExpert ile nihayet üyelerimize bir ses verebiliyoruz.
Şirket profilimiz sayesinde sadece birkaç gün sonra Google arama sonuçlarında üçüncü sırada yer aldık.
Thomas Suchoweew
Makler Nachfolger Club e.V
ProvenExpert birinci sınıf bir müşteri memnuniyeti analiz aracıdır. Sezgiseldir ve kullanımı kolaydır.
Dennis Klehr
bluepartner GmbH
Çok sayıda tek çözüm var, ancak ana sınıf yok. Bunu sadece ProvenExpert sunabilir!
Matthias Schultze
Malerfachbetrieb HEYSE
ProvenExpert, mühür derecelendirmelerinden google yıldızlarına kadar, sürekli olarak daha fazla müşteriye ve daha yüksek bir tavsiye oranına ulaşmamızı sağlayarak kendimizi rekabetin önüne koymamızı ve korumamızı sağlıyor.
Olumlu yorumlar sayesinde şimdiden çok sayıda müşteri kazandık. Geleneksel pazarlama yaklaşımlarına kıyasla müşteri görüşlerinin ne kadar güçlü olduğu dikkat çekicidir.
Daha önce 10 geri bildirim talep ettiğimde, sonrasında üç geri bildirim almış olabilirim. Şimdi ise 10 tane istiyorum ve sekiz ya da dokuz tane alıyorum.
ProvenExperts'in kullanım kolaylığı ve şeffaf değerlendirme prosedürleri, müşterilerimizin güvenini kazanmamızı ve sürdürmemizi kolaylaştırdı. Büyüyen her işletme için vazgeçilmez bir araç!
André Schneider
Kundengewinnungslabor
Müşterilerim beni anonim olarak ve ayrıntılı bir şekilde değerlendirebilmeyi seviyor.

Gratis-Demo gefällig?​

Lassen Sie sich von unseren Experten live zeigen, wie Sie mit ProvenExpert Ihren Erfolg steigern können.​

Online-Demo vereinbaren
ProvenExpert.com 6921 ProvenExpert.com'daki Yorumlar
Şartlar ve Koşullar  |  Gizlilik Politikası  |  Kalite Güvence  |  Yasal Uyarı  © 2011 - 2025 Expert Systems AG