Helaas is mijn ervaring met Soft&Cloud anders dan die van sommige andere kopers.
- Donderdag, 08.02.2024: Licentie bestelling
- Vrijdag 09.02.2024: Betaling vooraf (realtime bankoverschrijving).
Ik moest de btw op de factuur zelf berekenen. Soft&Cloud telefonisch geïnformeerd dat het bestelsysteem geen BTW berekent.
- Dinsdag 13.02.2024: de licenties werden niet geleverd. Annulering van de bestelling door mij.
- Dinsdag 13.02.2024: Mededeling dat de licenties in "de komende paar minuten" geleverd zullen worden en dat de downloadlinks binnen 24 uur verstrekt zullen worden.
- Dinsdag 13/02/2024: Ontvangst van de inkomende factuur met de nota om binnen de volgende 14 dagen te betalen. Wat betaalt u eigenlijk vooruit?
- Woensdag, 14.02.2024: Noch de licenties, noch de download of de toegang tot het downloadsysteem zijn ingesteld.
- Woensdag, 14.02.2024: Weer een melding dat de bestelling geannuleerd is. Geen feedback van het bedrijf Soft&Cloud.
Ik stel andere eisen aan een goede service.
Origineel weergeven
Vertaling
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze service, de snelle levertijden en het persoonlijke contact. Het motiveert ons zeer dat onze processen zo goed door u worden ontvangen.
Vriendelijke groeten
Zacht & Wolk