VON POLL IMMOBILIEN is een van de grootste makelaars in Europa. Met een netwerk van meer dan 1.500 collega's en meer dan 400 winkels onderhouden we uitstekende contacten met potentiële kopers. Onze klanten zijn eigenaren van onroerend goed van... blijvende waarde op gewilde residentiële en commerciële locaties. Elke dag maken we indruk op onze klanten met uitstekend advies en effectieve marketingconcepten. Bovendien beschikken onze makelaars over uitstekende netwerken in hun regio. Eigenaren die hun eigendom willen verkopen, profiteren van onze makelaars en onze gecertificeerde onafhankelijke taxateurs (PersCert® en WertCert®).
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Als ik een miljoen sterren kon geven, zou ik dat doen! Damian en Annabella gaven me geweldige service vanaf het moment dat we contact opnamen, een echte aanrader!
Ik heb mevrouw Jones-Nussbaum al verschillende keren ingeschakeld en ben zeer tevreden. Ik kan haar alleen maar aanbevelen aan anderen en zal de volgende keer dat ik een bemiddeling nodig heb weer bij haar terugkomen. Hartelijk dank
Ik heb via Von Pool een superwoning kunnen kopen in Idar Oberstein, die niet in waarde daalt, op een zeer goede locatie ligt en in zeer goede staat is,
Zeer goed advies, zeer vriendelijk personeel, zeer snelle verwerking van alle aanvragen.
Kan alleen maar worden aanbevolen.
Ik zal de volgende keer graag weer met VON POLL Immobilien werken.
Ik speel al een paar maanden met het idee om mijn huis te verkopen.
Ik wist niet zeker tot wie ik me moest wenden. Ik heb absoluut de juiste beslissing genomen met Von Poll Immobilien in Idar-Oberstein! Hartelijk dank voor uw inzet en grote betrokkenheid mevrouw Jones-Nußbaum.
De von Poll winkel staat en valt met de medewerkers.
Zeer competente filiaalleiding, betrokken, technisch zeer bekwaam, organisatorisch zeer goed. Elke keer weer, was een super aangenaam contact.
Hartelijk dank, mevrouw Jones Nussbaum
De verkoop van mijn appartement met VON POLL IMMOBILIEN was ongecompliceerd, snel en naar volle tevredenheid. Hartelijk dank voor de jarenlange uitstekende samenwerking met Annabella Jones-Nussbaum. Ik kan VON POLL IMMOBILIEN van harte aanbevelen.
Alle beoordelingen en ervaringen over VON POLL IMMOBILIEN Idar-Oberstein zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 16.08.2021 | Laatst bijgewerkt: 01.09.2024
| Verslag profiel
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?