Více důvěry, úspěchu a tržeb díky zákaznickým recenzím.

Autentické recenze zákazníků jsou nejúčinnější reklamou na světě. Vaše dobrá pověst osloví na internetu tisíce potenciálních zákazníků. Naši uživatelé z toho těží každý den: stačí jim pouhých 15 minut úsilí týdně a zvýší si tržby v průměru o přibližně 25 %.
Ještě větší úspěch
Bezkonkurenční platforma ProvenExperts vám přivede více nových zakázek, zvýší tržby a zlepší vaši viditelnost na internetu.
Zdarma pro všechny
ProvenExpert je ideálním řešením pro všechny podniky, ať už jste živnostník, středně velká nebo velká společnost.
Snadné používání
ProvenExpert.com nabízí intuitivní ovládání a lze jej okamžitě nasadit. Začněte získávat zpětnou vazbu od zákazníků během několika minut.
85 % všech spotřebitelů důvěřuje online recenzím stejně jako osobním doporučením.
Průzkum společnosti BrightLocal týkající se místních spotřebitelských recenzí

Spoléhá se na nás více než 2.414.100 poskytovatelů služeb a & společností

Vše, co chcete vědět.

ProvenExpert vám nabízí odvětvově zaměřené zákaznické průzkumy, které jsou dokonale přizpůsobené vašemu podnikání a optimalizované pro všechna koncová zařízení. Shromážděte relevantní zákaznické recenze za pouhé 2–3 minuty na jeden průzkum. Získejte cennou zpětnou vazbu a posilte svou online reputaci – ať už jste finanční poradce, kadeřník, malíř nebo trenér.

První místo. Se hvězdičkami.

Váš profil na ProvenExpert je automaticky optimalizován pro vyhledávače, jako je Google, aby vás potenciální zákazníci mohli snadno najít a vy tak měli náskok před konkurencí. Získejte lepší viditelnost, více kliknutí a více nových zákazníků díky hodnocení hvězdičkami od Google, které se zobrazuje ve vašem profilu na ProvenExpert, ve vašich záznamech na Google a na vašem vlastním webu.
Recenze zákazníků na webových stránkách zvyšují míru konverze až o 270 %.

Zanechte trvalý dojem. A zvyšte prodej.

Hodnocení zákazníků mohou zvýšit konverzní poměr webových stránek až o 270 %.* Naše pečetě s hodnocením výrazně zdůrazňují zpětnou vazbu vašich zákazníků, čímž okamžitě přesvědčují návštěvníky a budují důvěru. Prezentujte svou reputaci a nejlepší hodnocení zákazníků v atraktivním formátu a vyberte si z různých variant pečetí, které se k vašemu webu perfektně hodí.
již
už teď
152.996.030
Recenze
icon
Zaregistrujte se hned zdarma a začněte!
Vyzkoušejte náš tarif PREMIUM na 30 dní zdarma a bez závazků, poté budete automaticky převedeni na náš tarif FREE.

Máte ještě nějaké dotazy ohledně ProvenExpert?

Stačí poslat e-mail na adresu , support@provenexpert.com nebo, případně nás kontaktovat prostřednictvím , Facebooku, , X, , XING nebo a LinkedIn. Jsme tu pro vás od pondělí do čtvrtka od 9:00 do 17:00 (CEST ).
ProvenExpert.com 7107 Recenze na ProvenExpert.com