Japan-Fahren oferuje najtańszy i najszybszy sposób przetłumaczenia Państwa niemieckiego prawa jazdy na język japoński. We współpracy z Japońską Federacją Samochodową tłumaczenie jest oficjalnie uznawane, dzięki czemu mogą Państwo legalnie poruszać się po japońskich drogach z niemieckim prawem jazdy.
Znak Jakości ProvenExpert przyznawany jest dostawcom usług, którzy otrzymali co najmniej 10 opinii klientów ze wskaźnikiem rekomendacji na poziomie 90% lub wyższym.
Najlepsza obsługa! To wszystko, co muszą Państwo powiedzieć. Nie pamiętam, kiedy ostatnio doświadczyłem tak zorientowanej na klienta obsługi. Po prostu top!
Jestem bardzo entuzjastycznie nastawiony. Obsługa jest bardzo prosta i niezawodna. Prawo jazdy i eSim w takim połączeniu - praktycznie z jednego źródła - to świetna sprawa! 👍
Wszystko było bardzo łatwe i nieskomplikowane. Kontakt również przebiegł bezproblemowo.
Nie było też żadnych problemów z wypożyczalnią samochodów. Wydruk w 7 Eleven również był niezwykle prosty.
Dobra komunikacja. Znacznie tańsze niż inne oferty. Oczywiście jeszcze taniej byłoby udać się bezpośrednio do JAF, ale płacą Państwo za tę usługę tutaj i mogą po prostu wydrukować prawo jazdy samodzielnie w konbini pierwszego dnia w Japonii. Jest to bardzo proste i są dobre instrukcje.
Świetna obsługa, świetny kontakt. Gdy nie odpowiedziałem na maila na czas, od razu przyszedł Whatsapp! Jestem bardzo zadowolony. Tłumaczenie zajęło mniej niż 48 godzin, prawdopodobnie miałem szczęście z dniem tygodnia!
Musiałem również zmienić kod, ponieważ na lotnisku Haneda jest tylko FamilyMart i Lawson poza terminalem. Wcześniej wybraliśmy 7-11.
Wszystko działało fantastycznie i od razu otrzymaliśmy drugi kod bez konieczności proszenia. Wydruk jest bezproblemowy, a komunikacja doskonała. Bardzo Państwu dziękujemy!
Naprawdę szybka i nieskomplikowana usługa, tłumaczenie otrzymałem już następnego dnia. Drukowanie na miejscu w 7 Elven było również bardzo proste. Zawsze chętnie tu wrócę.
Wszystkie informacje na stronie są proste i łatwe do zrozumienia. Proces przebiegł sprawnie i szybko - tłumaczenie zostało ukończone w ciągu 2 dni. Tłumaczenie wydrukowałem w 7-Eleven, co również poszło gładko, również dzięki dobrym instrukcjom na stronie internetowej. Następnym razem ponownie skorzystam z usług japan-fahren.de!
Bardzo łatwe zamówienie, a kiedy popełniłem błąd, wsparcie było bardzo szybkie i proste. Przetwarzanie przebiegło idealnie, a instrukcje dotyczące drukowania na miejscu były bardzo łatwe do wykonania. Ponadto jest to najtańsza oferta, jaką mogłem znaleźć w Internecie, a cena jest bardzo uczciwa w stosunku do dobrej obsługi klienta.
Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów | Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony |
Profil aktywny od 18.10.2024 | Ostatnia aktualizacja: 07.12.2025