Japan-Fahren

Proszę przetłumaczyć swoje niemieckie prawo jazdy na język japoński

NAJLEPSZY DOSTAWCA USŁUG 2025
NAJLEPSZA REKOMENDACJA 2025
4,89 z 5
320 recenzje
Dane kontaktowe
Japan-Fahren oferuje najtańszy i najszybszy sposób przetłumaczenia Państwa niemieckiego prawa jazdy na język japoński. We współpracy z Japońską Federacją Samochodową tłumaczenie jest oficjalnie uznawane, dzięki czemu mogą Państwo legalnie poruszać się po japońskich drogach z niemieckim prawem jazdy.

Dane kontaktowe

4,86 z 5

295 opinii na ProvenExpert.com

4,90 z 5
Rekomendacja
Najlepsza obsługa! To wszystko, co muszą Państwo powiedzieć. Nie pamiętam, kiedy ostatnio doświadczyłem tak zorientowanej na klienta obsługi. Po prostu top!
07.12.2025P. S.
Rekomendacja
Jestem bardzo entuzjastycznie nastawiony. Obsługa jest bardzo prosta i niezawodna. Prawo jazdy i eSim w takim połączeniu - praktycznie z jednego źródła - to świetna sprawa! 👍
07.12.2025David s.
Rekomendacja
Wszystko jest proste i doskonałe!
27.11.2025Anonimowo
Rekomendacja
Po prostu bardzo kompetentny i super dobry! Dziękuję Państwu za wszystko! Wszystko zadziałało cudownie w Japonii!
24.11.2025A.
Rekomendacja
Tłumaczenie zakończone w prawie godzinę. Szalona robota, wielkie dzięki!
23.11.2025M.
Rekomendacja
Niezawodne, bardzo szybkie przetwarzanie, a także korzystne. Gorąco polecam!
20.11.2025Anonimowo
Rekomendacja
Szybkie i niezawodne przetwarzanie, jasne instrukcje krok po kroku, przyjazny kontakt, świetna obsługa. Zdecydowanie polecam!
18.11.2025S.
Rekomendacja
Wszystko działa bez zarzutu, bezproblemowo, intuicyjnie, a stosunek ceny do jakości jest w sam raz. Zawsze chętnie wrócę!
17.11.2025Tobias C.
Rekomendacja
Bardzo szybka i spersonalizowana obsługa. Super.
17.11.2025Anonimowo
Rekomendacja
Wszystko było bardzo łatwe i nieskomplikowane. Kontakt również przebiegł bezproblemowo.
Nie było też żadnych problemów z wypożyczalnią samochodów. Wydruk w 7 Eleven również był niezwykle prosty.

Mogę tylko polecić
17.11.2025M.
Rekomendacja
Dobra komunikacja. Znacznie tańsze niż inne oferty. Oczywiście jeszcze taniej byłoby udać się bezpośrednio do JAF, ale płacą Państwo za tę usługę tutaj i mogą po prostu wydrukować prawo jazdy samodzielnie w konbini pierwszego dnia w Japonii. Jest to bardzo proste i są dobre instrukcje.
16.11.2025Anonimowo
Rekomendacja
Obsługa jest doskonała. Zamówiłem bardzo wcześnie i numer dotarł na czas bez dalszych pytań. Opis do druku jest bardzo dobry. Proszę powtórzyć.
16.11.2025B.
Rekomendacja
Świetna obsługa, świetny kontakt. Gdy nie odpowiedziałem na maila na czas, od razu przyszedł Whatsapp! Jestem bardzo zadowolony. Tłumaczenie zajęło mniej niż 48 godzin, prawdopodobnie miałem szczęście z dniem tygodnia!

Musiałem również zmienić kod, ponieważ na lotnisku Haneda jest tylko FamilyMart i Lawson poza terminalem. Wcześniej wybraliśmy 7-11.

Otrzymałem wszystko w ciągu 10 miesięcy!

To było marzenie, że wszystko poszło tak gładko!
16.11.2025d.
Rekomendacja
Wszystko działało fantastycznie i od razu otrzymaliśmy drugi kod bez konieczności proszenia. Wydruk jest bezproblemowy, a komunikacja doskonała. Bardzo Państwu dziękujemy!
12.11.2025T.
Rekomendacja
Naprawdę szybka i nieskomplikowana usługa, tłumaczenie otrzymałem już następnego dnia. Drukowanie na miejscu w 7 Elven było również bardzo proste. Zawsze chętnie tu wrócę.
11.11.2025G.
Rekomendacja
Wszystkie informacje na stronie są proste i łatwe do zrozumienia. Proces przebiegł sprawnie i szybko - tłumaczenie zostało ukończone w ciągu 2 dni. Tłumaczenie wydrukowałem w 7-Eleven, co również poszło gładko, również dzięki dobrym instrukcjom na stronie internetowej. Następnym razem ponownie skorzystam z usług japan-fahren.de!
10.11.2025B. H.
Rekomendacja
Szybko, prosto, bezpośrednio. Wszystko poszło tak szybko, jak sobie wyobrażałem
09.11.2025K.
Rekomendacja
Wszystko działało idealnie, a cena jest bardzo dobra. Dziękuję bardzo i do zobaczenia następnym razem.
08.11.2025F.
Rekomendacja
Ogólnie bardzo dobrze, ale cena za standardowy produkt, który można stworzyć w wysoce zautomatyzowanym procesie, jest zbyt wysoka.
07.11.2025Anonimowo
Rekomendacja
Bardzo łatwe zamówienie, a kiedy popełniłem błąd, wsparcie było bardzo szybkie i proste. Przetwarzanie przebiegło idealnie, a instrukcje dotyczące drukowania na miejscu były bardzo łatwe do wykonania. Ponadto jest to najtańsza oferta, jaką mogłem znaleźć w Internecie, a cena jest bardzo uczciwa w stosunku do dobrej obsługi klienta.
02.11.2025Anonimowo

4,70 z 5
24 Oceny na Trustpilot

27.08.2025

Wiadomość do Japan-Fahren

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 18.10.2024  |  Ostatnia aktualizacja: 07.12.2025   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH