Vertaal je Duitse rijbewijs in het Japans

TOPAANBEVELING 2026
4,90 van 5
464 Beoordelingen
Contactgegevens
Japan-Fahren biedt een goedkope en snelle manier om je Duitse rijbewijs in het Japans te laten vertalen. In samenwerking met de Japanse automobielfederatie wordt de vertaling officieel erkend, zodat je met je Duitse rijbewijs legaal op de Japanse wegen kunt rijden.

Contactgegevens

4,90 van 5

435 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,91 van 5
Aanbeveling
Alles is uitstekend verlopen en was precies zoals beschreven. Ik kom graag nog eens terug. 100% aanbeveling. Ik had bij de aanvraag een fout gemaakt en de klantenservice heeft dit onmiddellijk en snel gecorrigeerd.
18.07.2026Michael W.
4,80 van 5
Aanbeveling
Een uiterst snelle en eenvoudige afhandeling. Er zat nog geen week tussen het indienen van de documenten en de ontvangst van de vertaling uit Japan.
17.07.2026M. R.
Aanbeveling
De vertaling van mijn rijbewijs is, net als het afdrukken bij 7eleven, uitstekend verlopen.
15.07.2026Carsten B.
Aanbeveling
Alles is uitstekend verlopen en er is naar mijn mening, als er al iets is, slechts één punt dat voor verbetering vatbaar is. Als toeristen die voor het eerst in Japan waren, begrepen wij in het begin het verschil tussen 7-Eleven en FamilyMart niet helemaal. Ze leken visueel toch erg op elkaar. Ik had de handleiding voor het afdrukken van de vertaling doorgenomen en gezien dat men deze in theorie bij beide kan afdrukken. Alleen werkte het bij mij alleen bij 7-Eleven, omdat men voor Family Market een ander formaat nodig heeft. Misschien zou er een mogelijkheid zijn om dat spontaan aan te passen, mocht men de ene of de andere in de buurt hebben. Voor de rest was het perfect.
14.07.2026G.
Aanbeveling
Respect… uitstekende service, geweldige communicatie. Ik ben echt heel tevreden. Gewoon met mijn mobiel foto’s van mijn rijbewijs gemaakt, verstuurd en online betaald… hup… klaar. De vertaling is al binnen, hartelijk dank.
12.07.2026Christian T.
Aanbeveling
Het is allemaal uitstekend verlopen 👍 Het afdrukken bij 7-Eleven is heel eenvoudig. Geweldig
12.07.2026Matthias T.
Aanbeveling
Mijn vertaling werd binnen 11 dagen bij mij thuis in Duitsland bezorgd. Zeer snelle afhandeling en verzending. Ik zou steeds weer voor Japan-Fahren kiezen.
12.07.2026A.
Aanbeveling
Alles is snel en goed verlopen.
Aanbeveling
Eenvoudig uploaden, snelle levering; de documenten werden zeer goed verpakt geleverd.
Aanbeveling
Super snelle levering! Bedankt!!!
Aanbeveling
Het ging razendsnel, de betaling was eenvoudig; ik zou graag een combi-aanbieding zien voor een rijbewijs + eSIM voor Japan.
4,60 van 5
Aanbeveling
Een beetje duur, maar ik ben er volledig tevreden mee.
29.06.2026W.
Aanbeveling
Snelle service. Heel eenvoudig.
Japan-Fahren
14.06.2026Martin B. aus N.
14.06.2026Anoniem
Aanbeveling
Heel eenvoudig, gemakkelijk en snel. Direct na mijn bestelling ontving ik een ontvangstbevestiging, gevolgd door de mededeling dat mijn rijbewijs al was vertaald en onderweg was.
Ik ben absoluut tevreden. Ga zo door.....
14.06.2026Marion F.
Aanbeveling
We boekten de vertaling en na twee dagen was de vertaling klaar om afgedrukt te worden bij 7-11. Omdat we nog niet in Japan waren, werd er na een week automatisch een nieuwe code opgestuurd. Super service. Het afdrukken verliep ook vlot.
05.06.2026M.
Aanbeveling
Alles verliep heel goed. Het contact verliep snel en ongecompliceerd. De vertaling en uitleg voor het afdrukken kwamen supersnel aan. Alles was heel eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Alles werkte zoals beschreven in Japan!
03.06.2026S.
Aanbeveling
De vertaling werd zeer snel gemaakt en geleverd. Alles was goed georganiseerd, ongecompliceerd en professioneel. De verzending van Japan naar Duitsland was verrassend snel en zonder problemen. De documenten kwamen veilig verpakt aan. Een duidelijke aanbeveling!
01.06.2026Timothy M.
4,80 van 5
01.06.2026Anoniem
Aanbeveling
Perfecte service, ongecompliceerd en supersnel - met Express hadden we de vertaling binnen een week. Hartelijk dank!
01.06.2026Anoniem

4,70 van 5
25 beoordelingen op Trustpilot

26.03.2026

Uw bericht aan Japan-Fahren

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Japan-Fahren zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 18.10.2024  |  Laatst bijgewerkt: 20.07.2026   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH