Japan-Fahren

Proszę przetłumaczyć swoje niemieckie prawo jazdy na język japoński

NAJLEPSZY DOSTAWCA USŁUG 2026
NAJLEPSZA REKOMENDACJA 2026
4,90 z 5
432 recenzje
Dane kontaktowe
Japan-Fahren oferuje najtańszy i najszybszy sposób przetłumaczenia Państwa niemieckiego prawa jazdy na język japoński. We współpracy z Japońską Federacją Samochodową tłumaczenie jest oficjalnie uznawane, dzięki czemu mogą Państwo legalnie poruszać się po japońskich drogach z niemieckim prawem jazdy.

Dane kontaktowe

4,90 z 5

403 opinii na ProvenExpert.com

4,91 z 5
Rekomendacja
Zamówiliśmy tłumaczenie i po dwóch dniach tłumaczenie było gotowe do druku w 7-11. Ponieważ nie byliśmy jeszcze w Japonii, nowy kod został automatycznie wysłany po tygodniu. Super obsługa. Drukowanie również przebiegło sprawnie.
05.06.2026M.
Rekomendacja
Wszystko poszło naprawdę dobrze. Kontakt był szybki i nieskomplikowany. Tłumaczenie i objaśnienia do wydruku dotarły bardzo szybko. Wszystko było bardzo proste i łatwe do zrozumienia. Wszystko działało zgodnie z opisem w Japonii!
03.06.2026S.
Rekomendacja
Tłumaczenie zostało wykonane i dostarczone bardzo szybko. Wszystko było dobrze zorganizowane, nieskomplikowane i profesjonalne. Wysyłka z Japonii do Niemiec była zaskakująco szybka i bezproblemowa. Dokumenty dotarły bezpiecznie zapakowane. Zdecydowanie polecam!
01.06.2026Timothy M.
01.06.2026Anonimowo
Rekomendacja
Doskonała obsługa, nieskomplikowana i bardzo szybka - dzięki Express tłumaczenie otrzymaliśmy w ciągu tygodnia. Dziękujemy Państwu!
01.06.2026Anonimowo
Rekomendacja
Bardzo szybki, elastyczny i niezwykle zorientowany na klienta! Złożyłbym zamówienie ponownie w dowolnym momencie!
31.05.2026Peter S.
Rekomendacja
Po raz pierwszy podróżowałem samochodem po Japonii i przetłumaczenie mojego prawa jazdy było świetnym rozwiązaniem. Otrzymałem kod e-mailem, wydrukowałem go w 7-eleven i ruszyliśmy w drogę.
25.05.2026H.
Rekomendacja
To była bardzo prosta, dobrze wdrożona usługa. Wyjaśnienia były całkiem dobre, jedyną rzeczą, która by pomogła, byłoby dokładne określenie, czy można korzystać z Suica podczas płacenia w drukarce. Ale ogólnie świetnie!
24.05.2026Anonimowo
Rekomendacja
Wszystko proste! Doskonała obsługa :)
24.05.2026S.
Rekomendacja
Najlepsze przetwarzanie! Bardzo nieskomplikowane!
18.05.2026B.
Rekomendacja
Wszystko działało idealnie, dobra komunikacja i niezawodna dostawa
18.05.2026Anonimowo
4,93 z 5
Rekomendacja
Wsparcie mailowe dla problemu z aktywacją esim
18.05.2026H.
Rekomendacja
Obsługa była świetna. Szybkie i uporządkowane przetwarzanie. Gdybym mógł, dałbym jeszcze więcej gwiazdek. Wielkie dzięki za świetną obsługę
17.05.2026Anonimowo
Rekomendacja
Najlepsza obsługa, wszystko zgodnie z opisem, jeszcze raz
17.05.2026Frank S.
Rekomendacja
Ogólnie dobra obsługa. Szybko i sprawnie.
17.05.2026S.
4,60 z 5
Gorąco polecam.

Absolutnie niezawodny, ponieważ są e-maile z przypomnieniami, towarzyszą mi i zauważyłem, że sprytni ludzie włożyli w to dużo myśli.
Drukowanie w 7-Eleven w Japonii jest naprawdę łatwe i dobrze udokumentowane.
17.05.2026M. E.
Rekomendacja
Bardzo dziękuję za bardzo szybką realizację i ciągłe informowanie o aktualnym statusie. Czas był bardzo napięty, ale ostatecznie wszystko zadziałało dokładnie tak, jak obiecano.
17.05.2026M.
Rekomendacja
Jesteśmy bardzo zadowoleni, dobra komunikacja, bardzo krótki czas odpowiedzi na pytania. Obsługa pierwsza klasa, mogę tylko polecić.
17.05.2026H.
Rekomendacja
Wszystko super szybko i dobrze poinformowany. Bardzo Państwu dziękuję.
11.05.2026Anonimowo
4,56 z 5
Rekomendacja
Szybka reakcja na moją prośbę. Odpowiedziano na wszystkie pytania. Dostawa pocztą z Japonii do Niemiec w zaledwie 8 dni od wydania zamówienia z płatnością. Było szybciej niż pierwotnie podano. Wszystko na najwyższym poziomie!
06.05.2026Karsten B.

4,70 z 5
25 Oceny na Trustpilot

26.03.2026

Wiadomość do Japan-Fahren

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 18.10.2024  |  Ostatnia aktualizacja: 04.06.2026   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH