Japan-Fahren

Proszę przetłumaczyć swoje niemieckie prawo jazdy na język japoński

NAJLEPSZY DOSTAWCA USŁUG 2026
NAJLEPSZA REKOMENDACJA 2026
4,89 z 5
391 recenzje
Dane kontaktowe
Japan-Fahren oferuje najtańszy i najszybszy sposób przetłumaczenia Państwa niemieckiego prawa jazdy na język japoński. We współpracy z Japońską Federacją Samochodową tłumaczenie jest oficjalnie uznawane, dzięki czemu mogą Państwo legalnie poruszać się po japońskich drogach z niemieckim prawem jazdy.

Dane kontaktowe

4,88 z 5

362 opinii na ProvenExpert.com

4,90 z 5
Rekomendacja
Zgodnie z obietnicą, bardzo dobra, niezawodna obsługa. Wypożyczenie samochodu w Japonii również poszło bardzo dobrze. Bardzo Państwu dziękuję!
13.04.2026Y.
Nieskomplikowane - Szybkie - Korzystne
Wniosek został szybko rozpatrzony i wszystko przebiegło zgodnie z opisem, dziękuję.
13.04.2026Anonimowo
Rekomendacja
Byłem szczególnie zadowolony z obsługi klienta i instrukcji. Wszystko działało cudownie.
12.04.2026L.
4,78 z 5
Rekomendacja
Działał duper dobrze, kupiony wcześnie, otrzymany odpowiednio, wydruki z instrukcjami bez problemów. Cena również rozsądna. Zrobiłbym to ponownie, gdybym tego potrzebował.
12.04.2026N.
Rekomendacja
Wszystko działało idealnie. Szybko, elastycznie i niezawodnie.
30.03.2026Gerhard F.
Rekomendacja
Wszystko działało cudownie. Dostępny i pomocny nawet w krótkim czasie. Super.
23.03.2026N.
Rekomendacja
Bezproblemowe przetwarzanie - gorąco polecam!
23.03.2026W.
Wszystko bardzo proste. I poważne 👍
Tłumaczenie bardzo dobrze zapakowane
23.03.2026Anonimowo
Rekomendacja
Wszystko działało bez zarzutu. Informacje dotarły na czas. Wydruk w 7 Eleven działał bez żadnych problemów. Ode mnie pełne 5 🌟
23.03.2026W.
Rekomendacja
Bardzo dobra strona internetowa. Opcja samodzielnego wydrukowania tłumaczenia jest bardzo praktyczna, podobnie jak objaśnienia.
W celu ulepszenia serwisu, być może możliwe jest uwzględnienie hoteli, które oferują drukarkę na taką skalę?
23.03.2026Robin S.
4,60 z 5
Rekomendacja
Byłem bardzo zadowolony z całego procesu. Było to szybkie i bardzo proste, mój przelew otrzymałem z powrotem już po 8 godzinach. Cena jest nieco wysoka, stąd niższa ocena.
23.03.2026J.
4,60 z 5
Rekomendacja
Obsługa klienta była naprawdę dobra, miałem problem z moim zamówieniem i otrzymałem natychmiastową pomoc, a alternatywy były oferowane bezpośrednio, zamówiłbym tam ponownie w każdej chwili!
Jedyną rzeczą, która była nieco irytująca, było to, że nie otrzymałem powiadomienia od listonosza, ale to nie jest wina Japan Fahren, więc następnym razem będę częściej sprawdzał, czy moja paczka dotarła.
23.03.2026K.
Rekomendacja
Informacja drogą mailową + niezawodne wysłanie kodów do druku w obiecanym terminie.
22.03.2026Anonimowo
Rekomendacja
Nieskomplikowana, kompetentna porada. Jestem bardzo zadowolony.
22.03.2026M.
Rekomendacja
Bardzo dobre przetwarzanie i jeszcze lepsza obsługa klienta!
22.03.2026Anonimowo
Rekomendacja
Łatwo, szybko i w przystępnej cenie
05.03.2026Anonimowo
Rekomendacja
Wniosek na stronie internetowej Japan-Fahren jest łatwy do wypełnienia i został szybko rozpatrzony. Wydruk w Japonii działał bez żadnych problemów.
02.03.2026Claudia L.
Rekomendacja
Wszystko działało zgodnie z opisem. Bardzo dobra i szybka obsługa klienta na miejscu. Z przyjemnością następnym razem
02.03.2026S. S.
4,20 z 5
Dobra
Rekomendacja
Zamówiliśmy tylko tłumaczenie prawa jazdy. Wszystko poszło świetnie. Dokumenty otrzymaliśmy w ciągu tygodnia. Teraz zobaczmy, co jeszcze ma do zaoferowania jazda w Japonii :-)
02.03.2026H.
Rekomendacja
Bardzo przyjazna i spersonalizowana komunikacja. Proaktywnie wygenerowano nowy kod do druku.
02.03.2026C.

4,70 z 5
25 Oceny na Trustpilot

26.03.2026

Wiadomość do Japan-Fahren

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 18.10.2024  |  Ostatnia aktualizacja: 20.04.2026   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH