För en snabb start: Våra mallar för dina kundundersökningar
Första kundfeedbacken på bara tre minuter - med fördefinierade enkäter för alla branscher.
Välj en urvalsundersökning
Kundundersökning: Arkitektur
Använd våra undersökningar för att ta reda på allt du vill veta från dina kunder, samt för att samla in rekommendationer och recensioner. Våra enkätanalyser kommer att visa exakt vilka dina styrkor och svagheter är.
Till exempel arkitekter, inredningsarkitekter och civilingenjörer
Med ProvenExpert kan du parkera din kundfeedback precis där alla kan se den - på din webbplats, din betygsprofil, i e-postmeddelanden, sociala nätverk eller i din sökresultatlista på Google.
Till exempel bilhandlare, bilförsäljare, försäljare av begagnade bilar
Coacha coachen: ta ett råd från någon annan - dina kunder. Undersök dina kunder för att få värdefull feedback om hur du och dina tjänster uppfattas och vilka dina främsta kompetenser är.
Till exempel affärscoacher, en-till-en-coacher, karriärcoacher
Har dina kunder alltid rätt? Låt då alla få veta det! Med ProvenExpert kan du samla in värdefull kundfeedback och vinna potentiella kunders gunst med recensioner och Google-stjärnbetyg.
Till exempel filialchefer inom detaljhandeln, specialbutiker, boutiquer
Det enkla sättet att få feedback: våra enkäter tar knappt 60 sekunder att göra och mindre än 3 minuter att fylla i. De kan läggas till i e-postmeddelanden, på webbplatser och andra plattformar och analyseras automatiskt av vårt system.
Till exempel onlinetjänster, marknadsplatser, e-betalningstjänster
Ta reda på vad din publik värdesätter hos dig, se var du kan förbättra dig och lär dig vad som gör dina tjänster speciella. Utnyttja kraften i kundrecensioner för att skaffa nya besökare och kunder.
Till exempel DJ:s, musiker, kabaréföreställningar och skådespelare
Vet du vad dina kunder tycker är bra med dina tjänster? Ta reda på det med hjälp av våra undersökningar. Identifiera dina styrkor och svagheter och utnyttja dina främsta kompetenser för att marknadsföra ditt företag.
Till exempel fastighetsmäklare, bostadsbolag, hyresvärdar
Förtroende och know-how är det som gäller & i din bransch. Visa upp dina utmärkta tjänster för potentiella kunder med hjälp av våra undersökningar. Bjud in kunder att lämna feedback och skapa produkt- och tjänsterekommendationer.
Till exempel finansiella konsulter, investeringskonsulter, portföljförvaltare
Cirka 77% av alla fastighetsmäklare och agenter får nya kunder genom rekommendationer. Med våra undersökningar vinner du två gånger om: du får giltig kundfeedback samt rekommendationer och recensioner av dina tjänster.
Till exempel försäkringsmäklare, försäkringsagenter, konsulter
Ta reda på vad som gör dina tjänster speciella och var det kan finnas utrymme för förbättringar. Bjud helt enkelt in dina kunder att lämna feedback och rekommendationer som hjälper dig att skaffa nya kunder.
Till exempel bröllopsfotografer, reklamfotografer, fotolaboratorier
De flesta hantverksföretag får nya kunder genom rekommendationer. Med ProvenExperts enkäter kan du inte bara samla in kundfeedback utan också generera recensioner och rekommendationer på samma gång.
Till exempel rörmokare, gasinstallatörer, snickare, målartjänster
Sju av tio konsumenter bokar boende på nätet och är särskilt uppmärksamma på hur olika leverantörer har bedömts. Samla in feedback och vinn potentiella kunders förtroende med din kundnöjdhetsnivå.
Till exempel hotell, pensionat, semesterlägenheter, vandrarhem
Få perfekta mätningar av kundnöjdheten: våra enkäter har utvecklats i samarbete med IT-konsulter och innehåller alla relevanta kvalitetskriterier för dina kunder. På så sätt får du exakt den information du är ute efter.
Till exempel systemadministratörer, IT-konsulter, programvaruutvecklare
Sätter dina kunder värde på din expertis och pålitlighet vid köp av jakt- och sportvapen, tillbehör och reparationer? Samla in kundfeedback nu och visa dina kunder att du är rätt partner när det gäller jakt- och sportvapen.
Till exempel vapensmeder, vapenhandlare och utrustningsleverantörer för jakt och sportskytte.
Mer än hälften av alla advokater skaffar nya klienter genom rekommendationer. Låt våra undersökningar hjälpa dig att få in recensioner och rekommendationer från din befintliga kundbas. På så sätt kan du skapa större tillit och förtroende för dina tjänster.
Använd våra online-enkäter för att ta reda på vad dina kunder vill ha och hur nöjda de är med dina produkter eller tjänster. Gör varaktiga kvalitativa förbättringar av ditt företag och börja optimera dina produkter och tjänster för att möta dina kunders behov.
Till exempel byggföretag, kakelsättare, landskapsarkitektföretag
Kundundersökning: Läkarpraktik & Alternativ medicin
Samla in recensioner och rekommendationer från dina patienter med ProvenExpert. Skapa förtroende för dina tjänster och gör det lättare att hitta din praktik på Google genom att göra din patientfeedback allmänt tillgänglig.
Världens bästa reklam? Ett gott rykte. Ingen vet det bättre än du. Med våra undersökningar kan du samla in värdefull feedback och rekommendationer och på så sätt göra dina nuvarande kunder till viktiga partners i din strävan att få in nya affärer.
Till exempel reklambyråer, marknadsföringsdesign, marknadsföringskonsulter
Idag använder de flesta kunder Internet för att hitta företag som kan utföra de tjänster de behöver. Du vet detta bättre än de flesta. Använd våra undersökningar för att samla in kundfeedback, rekommendationer och recensioner och bidra aktivt till ditt rykte på nätet.
Till exempel konsulter inom onlinemarknadsföring, SEO-, SEA- och SEM-specialister
Våra enkäter ger utrymme för kreativitet: ändra listan med frågor så att den passar dina behov och samla in exakt den information du är intresserad av.
Till exempel webbdesigners, grafiska formgivare, filmproduktionsbolag
Låt inte dina kunders verkliga behov och önskemål förbli en hemlighet - med våra online-enkäter. Vårt system kan automatiskt analysera din kundfeedback för att visa dig hur nöjda dina kunder är med dina tjänster och vad de tycker är bra med dig.
Till exempel tryckerier, kopieringsbutiker, T-shirt-tryck
Det enkla sättet att få feedback: våra enkäter tar knappt 60 sekunder att göra och mindre än 3 minuter att fylla i. De kan läggas till i e-postmeddelanden, butikswebbplatser och andra plattformar och analyseras automatiskt av vårt system.
Till exempel online-återförsäljare och e-marknadsplattformar
Oavsett om det gäller tillverkning, hantverk eller produktion - med våra skräddarsydda undersökningar för kategorin „ Produktion“ ställer du rätt frågor. Samla in dina kunders krav och åsikter ännu mer exakt och övertyga potentiella kunder.
Till exempel livsmedelsproducent, guldsmed, manufaktur
Öka förtroendet för din expertis: undersök dina kunder, identifiera dina främsta kompetenser och använd kundfeedback för att skapa öppenhet och förtroende för dina konsulttjänster.
Till exempel dietister, värderingsmän, HR-konsulter
Dina kunder vet redan vad de älskar med dig. Nu är det dags att visa dina potentiella kunder vad du gör bäst. Samla in feedback från kunderna, skapa förtroende för din rådgivning och övertyga potentiella kunder om att dina tjänster är de bästa som finns.
Till exempel konsulter, strategikonsulter, managementkonsulter
Använd våra enkäter för att samla in rekommendationer och omdömen från dina kunder om resor och erbjudanden. Öka förtroendet för din tjänst och använd deras recensioner för att marknadsföra ditt företag.
Har du den bästa maten i stan? Lagar du något speciellt i ditt kök? Låt då alla få veta det! Bjud in dina kunder att skicka in feedback, rekommendationer och recensioner så att du kan övertyga potentiella kunder om kvaliteten på din mat.
Till exempel restauranger, pubar, kaféer, snacksstånd, gatumatmarknader
Det finns inget mer övertygande än rekommendationer från nöjda kunder. Med våra undersökningar kan du samla in kvalificerad feedback och recensioner, identifiera dina styrkor och svagheter och utnyttja reklamkraften i dina toppkompetenser.
Till exempel skattekonsulter, juridiska konsulter, affärskonsulter, värderingsmän
Samla in rekommendationer och erfarenheter från dina medlemmar eller gäster om aktiviteter, möten eller evenemang med hjälp av våra enkäter. På så sätt kan du stärka förtroendet för din klubb och aktivt bidra till att forma ditt rykte på nätet.
Till exempel för traditionella, sport-, kultur- och stödföreningar
Låt din expertis tala för sig själv: bjud in dina kunder att delta i undersökningar, samla in värdefull kundfeedback och rekommendationer, utnyttja reklamkraften i dina toppkvalifikationer och öka förtroendet för dina tjänster.
Oavsett om det gäller nageldesign, kosmetika, make up, massage eller pedikyr, oavsett om det är i din egen studio eller salong eller hemma hos dina kunder - med våra undersökningar för skönhetsindustrin får du reda på exakt vad dina kunder är intresserade av.
Till exempel kosmetikastudior, salonger, nagelsalonger
Utöka din strategi för förtjänad media genom att samla in kundrecensioner och rekommendationer och presentera dem för världen online. Bli en aktiv bidragsgivare till ditt rykte på nätet och få in nya affärer.
Till exempel konsulter, byråer, marknadsföring i sociala medier
Med din hjälp blir världen en bättre plats. Gör något för dig själv den här gången och låt alla få veta om ditt fantastiska arbete. Samla in värdefull feedback och stärk aktivt ditt rykte på nätet.
Till exempel NGO:er, samhälle, välgörenhetsorganisation, stiftelse
Använd våra enkäter för att mäta kundnöjdheten, analysera dina styrkor och höja kvaliteten på dina tjänster. Positiva bieffekter? Ökad kundlojalitet, rekommendationer och fler nya kunder.
Till exempel detaljhandel, restauranger & barer, logistik
Erbjuder du kompetent rådgivning, specialtjänster och rättvisa priser? Låt då alla få veta det! Med våra enkäter för bilverkstäder och andra leverantörer av fordonsservice kan du låta dina kunder ta en titt under huven och ge dig sin stämpel av godkännande - plus deras personliga rekommendation.
Till exempel bilverkstäder, reservdelsförsäljare, lackeringsverkstäder
Använd våra enkäter för att samla in (anonyma) rekommendationer och recensioner från dina patienter. Öka förtroendet för dina tjänster och hjälp potentiella kunder att välja dig framför konkurrenterna.
Till exempel psykoterapeuter, parterapeuter, konfliktlösning
Kundundersökning: Transport-, logistik- och flyttföretag
Stå ut från mängden med utmärkta rekommendationer. Våra branschspecifika undersökningar hjälper dig att stärka ditt företag. Recensioner är mer övertygande än någon annons - och tack vare undersökningsanalyser kan du förbättra din service!
Till exempel flyttjänster, rensning, kurirtjänster, godstransportföretag, möbeltransportföretag
Är dina kunder helt - eller till och med mycket - nöjda med dina tjänster? Låt då deras entusiasm för ditt företag hjälpa dig att skaffa nya kunder. Samla in feedback från dina kunder och använd deras recensioner för att marknadsföra ditt företag.
Till exempel personliga tränare, dansinstruktörer, hundtränare
Oavsett om det gäller vuxenutbildning eller handledning efter skoltid: med våra undersökningar får du kvalificerad kundfeedback så att du kan identifiera dina främsta lärarkompetenser och styrkor och samtidigt se var det finns utrymme för förbättringar.
Till exempel föreläsare, utbildningsinstitutioner, akademier
Vill du öka kundnöjdheten? Vill du optimera dina tjänster eller helt enkelt veta vad dina kunder tycker och tänker? Med våra enkäter kan du göra allt detta - på knappt 3 minuter.
Ge dina kunder en känsla av att vara i goda händer. Låt dina kundrecensioner arbeta för dig för att skapa förtroende för din anläggning. Presentera din kundnöjdhet på nätet och hjälp potentiella kunder att göra rätt val.
Skicka ett e-postmeddelande med din förfrågan om undersökning till support@provenexpert.com eller kontakta oss via kontaktformuläret. Vi kontrollerar din förfrågan och återkommer till dig.