Produktturnén för ProvenExpert

Vad vi gör och hur vi kan hjälpa ditt företag.

Locka fler kunder med hjälp av vittnesmål.

Samla, analysera, spåra och publicera kundfeedback. Utnyttja ditt företags rykte för att marknadsföra dina produkter och tjänster online - det har aldrig varit så enkelt att locka nya kunder!
Handpekare
Handpekare

Skapa kundundersökningar.

Använd våra branschspecifika enkätmallar och anpassa dem efter dina behov. På så sätt får du exakt den feedback du behöver. Med enkätmallar går det snabbt och enkelt.

Bjud in kunder att svara på dina enkäter.

Skicka ut inbjudningar via enkätkort, QR-koder, papper-och-penna-enkäter, e-post, länkar, sociala nätverk, API-gränssnitt eller personlig åtkomstkod. Med så många alternativ får du den feedback du behöver på nolltid.
Skicka ut granskningsinbjudningar via enkätkort, QR-koder, e-post, länkar eller via sociala nätverk.

Aggregera recensioner och betyg.

Har du redan recensioner listade på en annan plattform? Med ProvenExpert är några få klick allt som krävs för att samla alla dina recensioner (kvantitet och totalpoäng) på ett ställe. Det sparar tid, låter dig övervaka alla dina recensioner centralt och håller din företagsprofil uppdaterad dygnet runt.

Få undersökningsstatistik.

Med hjälp av enkätanalys kan du se hur nöjda dina kunder är. Se alla dina styrkor, potentiella förbättringar och toppkompetenser på ett ögonblick. Optimera dina produkt- och tjänsteerbjudanden så att de bättre passar din kundbas.

Massor av filter och funktioner finns tillgängliga för att hjälpa dig att snabbt och enkelt få ut den information du behöver från dina undersökningar.

Alltid påläst.

ProvenExperts veckorapporter ger dig en sammanfattning av när och var du har fått recensioner, samt all annan information som är relevant för ditt företag.

Du har också möjlighet att få dagliga uppdateringar om alla nya online-recensioner.

Använd ditt goda rykte för att arbeta för dig.

Publicera betyg och recensioner på din företagsprofil och anpassa vilken feedback som ska visas.

Utnyttja kraften i de sociala nätverken.

Locka till dig nya kunder genom att annonsera dina omdömen om kundnöjdhet på populära sociala nätverk.

Med vår funktion för social delning kan du publicera dina omdömen direkt på Facebook, LinkedIn och Instagram direkt från din kontrollpanel, vilket maximerar din räckvidd och ditt engagemang på flera plattformar.
100% kontroll över dina recensioner och betyg. Du bestämmer var, när och vad som ska visas!
Kundrecensioner på webbplatser ökar konverteringsgraden med upp till 270%.

Imponera med ett ögonkast.

Ett sigill, varje granskning. ProvenExpert-sigillet kommunicerar ett tydligt kvalitetsuttalande till potentiella kunder. Välj bland ett urval av olika utseenden och placera din stämpel var du vill.

Fem stjärnor för ditt företag.

Stjärnor
Marknadsför din kundnöjdhetsnivå på Google.
Din ProvenExpert-profil är utrustad med ett Google-stjärnbetyg, som också kan integreras i din webbplats sökresultatlista för bättre exponering och fler klick.
Gå med nu
Sökresultat
* Studie från ConversionXL Institute 2017

Ännu fler funktioner

App för enkäter
App för Facebook-enkäter
Publicera enkäter direkt på din Facebook-sida.
Boost för sökmotorer
Boost för sökmotorer
SEO-optimerade profiler innebär ökad synlighet online för dig och ditt företag.
Alternativ för inbjudan
Alternativ för inbjudan
Bjud in kunder att svara på din enkät via e-post, QR-kod, länkar, sociala nätverk, API, enkätkort och mycket mer.
Stjärnor
Stjärnbetyg från Google
Visa dina betyg i Googles sökresultat för att få mer uppmärksamhet till din webbplats.
ProvenExpert API
ProvenExpert API
Anslut enkelt vårt API till ditt CRM-system eller din webbshop för att få ännu fler recensioner.
Skydd mot orättvisa utvärderingar
Endast genuin feedback
Skydd mot orättvisa utvärderingar genom vårt skiljedomsförfarande.
För alla branscher
Mallar för enkäter
Snabbt och enkelt att anpassa för alla branscher och enheter.
Alltid påläst
Rapporter & Statistik
Våra veckorapporter håller dig uppdaterad med relevant information.
icon
Registrera dig nu gratis och kom igång!
Prova vår PREMIUM-plan gratis och utan bindningstid i 30 dagar, därefter övergår du automatiskt till vår FREE-plan.
Vill du prova? När som helst!
Vill du veta varför mer än 2.301.200 tjänster redan använder ProvenExpert framgångsrikt? Boka ett kostnadsfritt möte för en individuell online-demo så berättar vi allt om det!
Sökresultat
Boka ett kostnadsfritt möte nu

Har du fortfarande frågor om ProvenExpert?

Skicka ett e-postmeddelande till support@provenexpert.com eller kontakta oss via Facebook, X, XING, eller LinkedIn. Vi finns här för dig måndag-torsdag kl. 09.00-17.00 (CEST ).
ProvenExpert.com 7083 Recensioner på ProvenExpert.com
Villkor och anvisningar  |  Integritetspolicy  |  Kvalitetssäkring  |  Juridiskt meddelande  © 2011 - 2026 Expert Systems AG