Ik had een afspraak bij de praktijk voor een consult over mijn lipoedeem en wil heel graag een beoordeling achterlaten, ook al heb ik daar tot nu toe nog geen operatie laten uitvoeren. De reden hiervoor is dat ik me daar voor het eerst echt serieus genomen voelde tijdens een onderzoek naar mijn lipoedeem.
Dr. Witt was vanaf het begin zeer vriendelijk, professioneel en tegelijkertijd ongelooflijk prettig en menselijk. Hij heeft uitzonderlijk veel tijd voor mij genomen, mij zeer grondig onderzocht en al mijn vragen uitgebreid beantwoord. Hij is ongelooflijk respectvol en legt op realistische wijze uit wat er gedaan zou kunnen worden en hoe het hele proces zou verlopen.
Ik vond het bijzonder positief dat er op geen enkel moment een gehaaste of onprettige sfeer ontstond. Men had nooit het gevoel ‘afgehandeld’ te worden of onder tijdsdruk te staan. In plaats daarvan was de hele sfeer rustig, ontspannen en vertrouwensvol.
Dr. Witt was zeer betrokken; er werden foto's gemaakt van de aangetaste plekken en elke mogelijke behandeling werd begrijpelijk uitgelegd. Dr. Witt heeft alles tot in detail uitgelegd, maar kwam daarbij nooit ingewikkeld of afstandelijk over. Hoewel hij een absolute specialist is op zijn vakgebied, had ik te allen tijde het gevoel dat ik openlijk kon spreken en elke vraag kon stellen. Het voelde eerder alsof ik daar al lang patiënt was.
Voor mij was het ook bijzonder belangrijk dat ik op geen enkel moment het gevoel had dat ik tot een operatie werd gedwongen. Op dit moment is het nog helemaal niet duidelijk of ik mijn operatie überhaupt zal laten uitvoeren, en toch werd ik ongelooflijk serieus genomen en respectvol behandeld. Juist dat heeft bij mij veel vertrouwen gewekt.
Ook de dame bij de receptie, Marris, wil ik absoluut positief noemen. Ze was superbeleefd, had een zeer aangename en rustige uitstraling en gaf me meteen een goed gevoel. Hoewel het bijna 17.00 uur was en het einde van de werkdag naderde, was ze ongelooflijk vriendelijk tegen mij en leek ze helemaal niet geïrriteerd of gestrest. Juist zulke kleine dingen maken voor mij persoonlijk een enorm verschil en hebben de positieve totaalindruk van de praktijk nog eens versterkt.
Ook de praktijk zelf is absoluut indrukwekkend. Ze is uiterst modern, hoogwaardig en stijlvol ingericht. Men heeft eerder het gevoel een luxueus hotel binnen te stappen dan een klassieke dokterspraktijk. Alles komt zeer doordacht, rustig en professioneel over.
De organisatie rondom de afspraak was eveneens uitstekend. Al vóór de afspraak was de communicatie altijd zeer vriendelijk, snel en professioneel. Op vragen werd onmiddellijk gereageerd en het hele verloop leek perfect georganiseerd. Bovendien mocht ik op de parkeerplaats van de kliniek parkeren, wat een enorme opluchting was, aangezien alles in de omgeving volledig vol stond.
Hoewel het al laat in de middag was, heeft dr. Witt er zelfs persoonlijk voor gezorgd dat er intern navraag werd gedaan naar mijn vraag over de kosten. Kort nadat ik de praktijk had verlaten, ontving ik alle informatie al per e-mail. Ook dat toont eenvoudigweg aan hoe professioneel en toegewijd men daar te werk gaat.
Al met al een buitengewoon positieve ervaring, zoals men die in de medische sector helaas maar zelden meemaakt. Absoluut fantastisch.
Origineel weergeven
Vertaling