Bouwfinanciering voor huizen en appartementen in NRW: Bonn, Rijn-Sieg, Keulen

TOPAANBEVELING 2025
4,97 van 5
479 Beoordelingen
Contactgegevens
Als je een huis, flat of appartementencomplex wilt kopen en op zoek bent naar een bouwfinanciering / vastgoedfinanciering in de regio Rijn-Sieg, Bonn, Keulen, Sankt Augustin, Siegburg, Hennef, Troisdorf, Niederkassel, Lohmar,...

Contactgegevens

Stadtmüller Finanzierung und Beratung

457 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,96 van 5
Aanbeveling
Het advies en de ondersteuning waren van begin tot eind uitstekend. Het maakte niet uit op welk moment van de dag ik een vraag had - ik kreeg altijd meteen een behulpzaam en duidelijk antwoord. Je kunt zien dat ze echt hun hart, expertise en toewijding in hun werk leggen.

De hele ondersteuning voor de financiering was uiterst betrouwbaar, transparant en ongecompliceerd. Ik had altijd het gevoel dat ik in goede handen was. Ik zou Mr Preckel altijd weer gebruiken als het om financiering gaat.

Hartelijk dank voor de uitstekende samenwerking!
Bestandsbetreuung
01.12.2025Anoniem
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en ik was blij u te kunnen helpen met uw project. Als u nog vragen hebt, laat het me dan weten en ik zal met plezier uw vragen/verzoeken met betrekking tot de financiering van uw onroerend goed behandelen.
Met dit in gedachten, veel plezier en succes met uw projecten...
Aanbeveling
Uitstekend advies! De heer Preckel beantwoordde al onze vragen en nam echt de tijd om samen met ons de juiste oplossing te vinden. We zouden altijd terugkomen en kunnen Mr Preckel zonder voorbehoud aanbevelen!
30.11.2025Andresen
Geachte heer Andresen,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en de geweldige feedback. Ik ben erg blij dat u ons contact ook erg positief hebt ontvangen en dat u bij mij terug zult komen.
Tot die tijd wens ik u een fijne tijd en blijf met vriendelijke groeten
Top advies - nogmaals!

We hebben al verschillende keren advies gekregen van de heer Preckel en zijn elke keer weer zeer tevreden. Hij maakt de typische tekortkomingen van veel makelaars goed door onafhankelijk, eerlijk en oprecht geïnteresseerd advies te geven. Hij legt complexe zaken duidelijk uit en vindt altijd oplossingen die echt bij ons passen. Onvoorwaardelijk aan te bevelen!
06.11.2025Ein zufufriedener Kunde
Geachte klant,
Ik ben erg blij dat u opnieuw contact met mij hebt opgenomen met uw verdere vastgoedwensen of financiering en dat ik u verder heb kunnen helpen. Hopelijk doet zich binnenkort een goede koopmogelijkheid voor. Dan blijf ik natuurlijk tot uw beschikking.
Aanbeveling
Onberispelijk, doelgericht advies. We kunnen Mr Preckel zonder voorbehoud aanbevelen.
30.10.2025Rodenbüsch
Geachte heer Rodenbüsch,
Hartelijk dank dat ik u mocht helpen met uw project en ik ben blij dat we een zeer goede oplossing hebben gevonden en dat u tevreden bent/was over mij. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik zal hier uw contactpersoon blijven.
En natuurlijk bedankt voor de geweldige recensie hier, waar ik ook erg blij mee ben.
Tot snel misschien en veel plezier tot dan!
Aanbeveling
Altijd goed advies en een competent antwoord op elke vraag! We kunnen Mr Preckel zeker aanbevelen.
09.10.2025Omerspahic
klug-finanziert.de Commentaar van klug-finanziert.de :
Hartelijk dank, familie Omerspahic, voor uw positieve feedback. Ik ben erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over het advies en de realisatie van uw hypotheek.
Ik waardeer het ook dat u mij bij anderen aanbeveelt en ik zal mijn best blijven doen om mijn klanten deskundige ondersteuning te bieden.
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Verder veel succes met de verhuizing en het allerbeste in uw nieuwe huis.
Aanbeveling
Uitstekend advies en ondersteuning bij het kopen van een huis

De heer Preckel heeft ons geadviseerd bij de aankoop van ons huis en we waren helemaal tevreden. Het advies was vanaf het begin zeer serieus, transparant en afgestemd op onze individuele situatie. We willen vooral de voortdurende beschikbaarheid benadrukken - we konden op elk moment vragen stellen en kregen altijd snel en competent feedback.

We hadden altijd het gevoel dat we in goede handen waren en eerlijk advies kregen.

Hartelijk dank voor de uitstekende ondersteuning - we kunnen Mr Preckel zonder voorbehoud aanbevelen!
02.10.2025Tobias Heimann
Beste familie Heimann,
Hartelijk dank voor deze gedetailleerde evaluatie met lof, waarvoor ik u graag wil bedanken - evenals voor uw vertrouwen. Ik heb u met veel plezier geholpen met uw financiering en sta tot uw beschikking mocht u nog vragen hebben. Veel plezier met uw woning en ik kijk ernaar uit om weer van u te horen.
Tot dan, het allerbeste en de beste wensen
4,60 van 5
Aanbeveling
Mr Preckel heeft ons in totaal 1 jaar begeleid en we waren zeer tevreden. De heer Preckel is altijd beschikbaar en beantwoordt vragen zeer gedetailleerd. Hij heeft al onze zorgen zo goed opgepakt en we konden 100% op hem vertrouwen. absolute aanrader.

Bedankt meneer Preckel voor uw geduld met ons en we hopen u snel weer te zien.
Met vriendelijke groeten
De familie Bezdrob
19.09.2025Bezdrob/Music
Beste Bezdrop/Music. familie
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en ik ben blij dat u zo tevreden was/is over mij en ik wens u het allerbeste voor uw project en de toekomst. Als er nog iets is, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, ook als u aanbevelingen heeft van familie, vrienden, kennissen enz.
Tot ziens en met vriendelijke groeten
Aanbeveling
De heer Preckel nam ruim de tijd om onze zorgen te bespreken. We kregen deskundig advies. De open en eerlijke communicatie en constante beschikbaarheid gaven ons vanaf het begin het gevoel dat we de juiste financieringsexpert aan onze zijde hadden. We zouden altijd weer met hem samenwerken.
Ratenkredit
02.09.2025Anoniem
Beste klant,
Het is geweldig om te horen dat ik u heb kunnen helpen met uw wensen en dat u zo tevreden bent.
Als ik u nog ergens mee kan helpen, laat het me dan weten, anders veel succes met uw "project".
Aangename samenwerking
20.08.2025Anoniem
Geachte klant,

Bedankt voor uw recensie en ik ben blij dat ik u heb kunnen en mogen overtuigen met mijn service.
Veel plezier en succes met uw project.

Neem gerust nog eens contact met mij op als ik u kan helpen met uw financieringsbehoeften.

Aanbeveling
Hartelijk dank aan de heer Preckel voor zijn uitstekende advies.
Ik had van tevoren niet veel ervaring met financieringen, maar de heer Preckel heeft me vanaf het begin alles heel duidelijk uitgelegd. Hartelijk dank
11.08.2025Anoniem
Geachte geïnteresseerde,
Bedankt voor de zeer gedetailleerde en vriendelijke beoordeling en ook voor het vertrouwensvolle gesprek.
Zodra er weer vragen of financieringswensen zijn, laat het me dan weten.
Aanbeveling
Zeer competent advies, ik kan het alleen maar aanraden!
18.07.2025Suskovic
Geachte heer Suskovic,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en ik ben blij dat ik u heb kunnen helpen.
Komt u alstublieft bij mij terug wanneer alles is afgerond, ik zal u te allen tijde graag van dienst zijn.
Tot die tijd wens ik u een fijne tijd...
Aanbeveling
Zoekt voortdurend en met succes naar financieringspartners voor vastgoedaankoopprojecten buiten de standaard. Zijn langdurige netwerk van kredietinstellingen helpt hierbij. Opmerkelijk snelle reactietijden. Duidelijkheid over wat wel en niet werkt. Interessante dialoog en onderwerpen die verder gaan dan het specifieke financieringsproject.
10.07.2025rdh
Beste RDH,
Ik was erg blij dat ik u kon en mocht helpen. Bedankt natuurlijk voor uw warme feedback op mijn werk.
Misschien komen er in de toekomst nieuwe projecten waarbij ik u graag weer van dienst zal zijn. Ik kijk nu al uit naar interessante discussies.
Aanbeveling
Onze telefoongesprekken waren altijd vriendelijk en toegankelijk, zeer gedetailleerd en open voor alle vragen. Helaas is de financiering niet gelukt, maar dit was niet te wijten aan Mr Preckel. Ik zou onmiddellijk weer contact met hem opnemen en kan zijn diensten alleen maar aanbevelen. Hartelijk dank, meneer Preckel! Ik had graag met u samengewerkt.
07.07.2025Anoniem
Geachte geïnteresseerden,
Hartelijk dank voor deze recensie, en uitgesteld is niet geannuleerd. Misschien komen we de volgende keer samen. Dus ik kijk ernaar uit om weer van u te horen.
Aanbeveling
De heer Biermann neemt veel tijd om alle mogelijke vragen te beantwoorden en heeft ons erg geholpen bij de keuze van de woning die bij ons zou passen.
03.07.2025Anoniem
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, ook al was er enige verwarring met de naam, aangezien u met Harald Preckel en niet met de heer Biermann hebt gesproken over mogelijke financieringsoplossingen.
Als er iets concreter wordt of als er van tevoren vragen rijzen, laat het ons dan weten en we bespreken alles graag in meer detail.
Tot dan, veel plezier en misschien tot ziens...
Aanbeveling
Zeer competent, realistisch advies met veel kennis en inlevingsvermogen
25.06.2025Will
Geachte heer Will,
Ik was blij dat ik u verder kon helpen.
Neem gerust te zijner tijd weer contact met mij op als uw plannen zijn afgerond.
Voor nu, hartelijk dank voor uw vertrouwen en deze geweldige recensie.
Aanbeveling
Ik had het gevoel dat ik in zeer goede handen was tijdens mijn adviesgesprek over de financiering van mijn woning. De heer Preckel was zeer behulpzaam, vriendelijk en nam veel tijd om al mijn vragen duidelijk te beantwoorden. Ik vond het bijzonder positief dat mijn situatie individueel werd behandeld en dat de verschillende opties mij transparant werden uitgelegd.

Hartelijk dank voor de goede ondersteuning - ik kan de begeleiding alleen maar aanraden, vooral voor jongere mensen die zich zorgen maken.
16.06.2025Sivridag
Geachte mevrouw Sivridag,
Hartelijk dank voor deze beoordeling en ik ben ook blij dat ik u heb kunnen helpen en dat u dit aan anderen kunt aanbevelen.
Ik vond het fijn om met u te praten en kijk ernaar uit om u te helpen met de financiering als de juiste woning zich aandient. U kunt altijd weer contact met mij opnemen.
Aanbeveling
De heer Preckel nam veel tijd om ons het best mogelijke advies te geven in onze zoektocht naar een lening voor onroerend goed en alles wat daarbij kwam kijken. We konden ons geen beter advies voorstellen en zijn erg dankbaar dat we de heer Preckel hebben gevonden en met hem hebben samengewerkt.
06.06.2025B.S.
Beste familie B.S,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en ik ben blij dat we samen een goede oplossing voor u hebben gevonden.
Nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat u in mij hebt gesteld en als u nog vragen hebt over de uitbetalingen etc., laat het me dan weten.
Voor nu, een prettig weekend en vriendelijke groeten.
Aanbeveling
Ik werd goed geadviseerd en voelde me geaccepteerd.
De hele communicatie was erg prettig.
05.06.2025Holz
Beste familie Holz,
Het is jammer dat de woning niet gelukt is. Maar als er zich iets nieuws voordoet, zal ik u altijd graag helpen en ik kijk ernaar uit om van u te horen.
Hartelijk dank voor de geweldige recensie, dat is erg aardig van u.
Aanbeveling
Heb al drie vastgoedfinancieringstransacties met Mr Preckel afgerond. Zeer ervaren en competente expert op het gebied van vastgoedfinanciering.
05.06.2025C. Vitali
Geachte heer Vitali,
Ik ben blij dat u opnieuw contact met mij hebt opgenomen, zodat we ook uw nieuwe project samen kunnen bespreken. Natuurlijk dank ik u ook voor uw beoordeling hier.
Zodra u een goede woning heeft gevonden, laat het me dan weten en dan kijken we samen hoe we de volgende oplossing kunnen vinden.
Succes met uw zoektocht en misschien tot ziens...
4,50 van 5
Umfassende und sorgfältige Beratung
02.06.2025Anoniem
Lieber Herr H.,
vielen herzlichen Dank, dass Sie sich an mich gewandt haben und ich mit Ihnen ein Vorab-Gespräch führen konnte. Schade, dass ich mit meiner Leistung (noch) nicht ganz überzeugen konnte. Aber wenn es konkret wird, dann werde ich mich natürlich weiter bemühen, auch hier Ihre volle Zufriedenheit zu erlangen. Also vielleicht bis bald und eine gute und erfolgreiche Suche nach einem passenden Objekt.
Ihr Harald Preckel
22 Recensies van
1 andere bron
22 beoordelingen op Google

07.11.2025
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan klug-finanziert.de

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over klug-finanziert.de zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 05.11.2018  |  Laatst bijgewerkt: 01.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH