Eerste consult erg aardig en vriendelijk, telefonisch consult gehaast en onindividueel. De dag van de operatie was om verschillende redenen traumatiserend. De dag van de operatie was om verschillende redenen traumatiserend en volledig ongepast voor de situatie en ook als privédienst. De operatie was succesvol, technisch zeker zeer goed, maar geen ontslaggesprek met de chirurg, ook geen navraag later. Resultaat tot nu toe bevredigend. Voedingsconcept begrijpelijk, maar gedeeltelijk onvolledig. Moeilijk om de (zeer aardige) consulenten telefonisch te bereiken, sommige vragen konden niet beantwoord worden.
Origineel weergeven
Vertaling
We hebben al contact met u opgenomen zodat we u zo snel mogelijk de best mogelijke zorg kunnen bieden.
Wij vinden het erg belangrijk om altijd beschikbaar te zijn voor onze patiënten, om waardevolle hulp te bieden en om direct medisch advies te geven met onze specialisten.
Als we dit niet hebben kunnen doen op de beschreven momenten, dan bieden we daarvoor onze oprechte excuses aan. We zullen ons best doen om onmiddellijk een merkbare verbetering te bereiken, zodat we beter aan uw verwachtingen en individuele behoeften kunnen voldoen.
Neemt u alstublieft contact met ons op zodat we u kunnen helpen.
Wij begeleiden u graag op uw verdere reis om af te vallen.
Vriendelijke groeten
Gewichtsartsen