Miałam czwartą operację w tej klinice i po raz pierwszy Pani Simidjiiska była moim lekarzem prowadzącym. I szczerze mówiąc, nie mogło być lepiej. Jest jednym z tych rzadkich lekarzy, z którymi już po kilku minutach zdajesz sobie sprawę, że jesteś w absolutnie dobrych rękach. Nie spieszy się, naprawdę słucha i nigdy nie ma się wrażenia, że trzeba się spieszyć. Na każde pytanie odpowiada spokojnie i wyjaśnia w taki sposób, że w pełni rozumieją Państwo, co się dzieje i co będzie dalej.
Wczoraj miałam wizytę kontrolną sześć tygodni po operacji i jednocześnie omawiałyśmy kolejną operację za cztery tygodnie. Wyjaśniła również bardzo jasno wszystkie otwarte pytania. Najwyższy profesjonalizm, ciepłe ludzkie podejście - idealne połączenie.
Personel kliniki również jest świetny. Wszyscy są niezwykle uważni, ciepli i profesjonalni. Niezależnie od tego, czy chodzi o wodę, kawę, czy po prostu odrobinę zachęty - otrzymują Państwo dokładnie to, czego w danym momencie potrzebują. Naprawdę widać, że wszyscy tutaj wkładają serce i duszę w swoją pracę. Jak tylko wejdą Państwo do kliniki, czują Państwo, że są w dobrych rękach.
Chciałbym szczególnie podkreślić skan 3D: przed i po. Rezultat był imponujący i pozwala znacznie lepiej zrozumieć, co się zmieniło.
Dla mnie wszystko było idealne. Absolutna rekomendacja - zarówno klinika, jak i Pani Simidjiiska naprawdę zasługują na wysokie uznanie.
Tłumaczenie
Bardzo dziękujemy za Pani opinię, która jest dla nas bardzo ważna.
Oczywiście NIE jest konieczne, aby samodzielnie rozmawiała Pani z kasą chorych. Zajmujemy się całym procesem ubiegania się naszych pacjentów o usługi podlegające zwrotowi.
Chętnie skontaktujemy Panią ponownie z naszymi specjalistami z zespołu ds. ubezpieczeń zdrowotnych.
Z przyjemnością będziemy towarzyszyć Panu/Pani w Pana/Pani podróży odchudzającej. Mogą Państwo po prostu odpowiedzieć na ten e-mail.
Z wyrazami szacunku
Państwa lekarze od wagi